Uncategorized

30 αξιοσημείωτα hairstyles για τεράστια μέτωπα – ανακαλύψτε ακριβώς πώς να κρύψετε

Όχι μόνο μια υποχωρητική γραμμή των μαλλιών θα τραβούσε ένα τεράστιο μέτωπο, όσο συχνά γεννιόμαστε με μεγάλα μέτωπα. Ωστόσο, αυτό δείχνει ότι οι γυναίκες με τεράστιο μέτωπο δεν μπορούν ποτέ να φαίνονται τόσο καλά όσο το κομψό. ΟΧΙ! Θα μιλήσουμε ακριβώς για το πώς να κρύψετε το τεράστιο μέτωπό σας, καθώς και να μην ντρέπεται τίποτα.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την έκκληση που χρειάζεστε, καθώς και θα σας προσφέρει όλες τις δυνατές πληροφορίες σχετικά με το πώς να κρύψετε ένα μεγάλο μέτωπο.

Πώς να κρύψετε ένα τεράστιο μέτωπο;
Έχοντας ένα τεράστιο μέτωπο δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι εκτιμούν, ωστόσο δεν πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται. Τα τεράστια μέτωπα είναι υπέροχα, ωστόσο, αν πιστεύετε ότι θέλετε πραγματικά να το κρύψετε τότε υπάρχουν αρκετές μεθόδους για να το κάνετε αυτό.
Θεμελιές τέχνασμα: Αποτρέψτε την εφαρμογή θεμελίωσης στη γραμμή των μαλλιών σας, καθώς θα παράγει μια ψευδαίσθηση του μέσου σας που τελειώνει πολύ χαμηλότερα από ό, τι κάνει.
Έντονη τα φρύδια σας: Το τολμηρό σας φρύδια είναι η καλύτερη μέθοδος για να κάνετε το μέτωπό σας μικρότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα φρύδια παίζουν μια κρίσιμη λειτουργία για τη διαμόρφωση της δομής του προσώπου σας, καθώς και για την κατάρτιση μιας υψηλής αψίδας με παχύτερα φρύδια θα κάνουν το τέχνασμα.

Φορέστε έντονα έγχρωμο κραγιόν: Πρώτον, τα φωτεινά χείλη θα πάρουν όλη την προσοχή. Δεύτερον, θα εξισορροπήσει τα χαρακτηριστικά σας προσθέτοντας πολύ περισσότερους όγκους στο κάτω πρόσωπο σας.
Accessorize: Χρησιμοποιώντας ισχυρά σκουλαρίκια, το κρεμαστό κόσμημα μπορεί επίσης να αποσπά την προσοχή καθώς και να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το μέτωπό σας.

Επομένως, αυτά είναι μερικές δοκιμασμένα, καθώς και οι ελεγχόμενες τεχνικές που μπορεί κανείς να εξαρτάται από.
Ας ξεκινήσουμε με ακριβώς πώς να στυλ μέχρι και να κρύψουμε ένα τεράστιο μέτωπο. Ελέγξτε έξω καθώς και να ενημερωθείτε καλά.

Κατάλογος hairstyles για να κρύψετε ένα τεράστιο μέτωπο

Για τις γυναίκες που δεν ανακαλύπτουν μεγάλα, υψηλά ή μεγάλα μέτωπα αισθητικά ευχάριστα, υπάρχουν μερικές μεθόδους που μπορείτε να το κρύψετε. Από την επιλογή Hairstyles έξυπνα, να συμμορφώνεστε με μερικές βασικές ιδέες προσφυγής, καθώς και να επιλέξετε τα ιδανικά αξεσουάρ για τα μαλλιά – είναι δυνατόν να αποκτήσετε το προτιμώμενο αποτέλεσμα. Εάν τα celebs μας μπορούν να κάνουν τα πάντα η μέθοδος στη διαδρομή της επιτυχίας, παρά το γεγονός ότι έχει ένα τεράστιο μέτωπο, έτσι μπορείτε. Θυμηθείτε, είναι η εμπιστοσύνη σας ότι μιλάει τόμους, όχι το μέτωπό σας.

Βουρτσίστε τους κόμβους καθώς και μπερδεύει από τα μαλλιά σας.
Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας τελειώνουν χαλαρά σε ένα κουλούρι στο πίσω μέρος καθώς και ασφαλή με καρφίτσες. Χρησιμοποιήστε το Hairspray εάν τα μαλλιά δεν παραμένουν στη θέση τους.
Μέσα στα κτυπήματα σας μια πλευρά καθώς και τραβήξτε έξω τα μακρύτερα σκέλη μαλλιών προς τα πλάγια για να πλαισιώσετε τη συμφωνία σας με καλύτερα.
Γυρίστε πάνω από την εξομάλυνση του ορού για να χειριστείτε τα flyaways σας. Ωστόσο, απέχετε από τη χρήση ορού στα κτυπήματα σας.

Υπόδειξη:
Κόψτε τα κτυπήματα σας όταν είναι ξηρό ή αλλιώς θα καταλήξει στη μέθοδο μικρότερη από την αναμενόμενη.

2. αμβλύ με περιθώριο
Δοκιμάστε να κόψετε το μήκος των πηγών μαλλιών που θα καλύψουν τη μεγάλη περιοχή στο μέτωπο. Το περιθώριο θα αποσπάσει την αντιμετώπιση της συμφωνίας καθώς και τα μαλλιά μήκους του πηγουνιού θα περιγράψουν τη σιαγόνα, καθώς και διαμορφώνει το πλαίσιο της συμφωνίας σας επίσης. Sarah Jessica Parker του σεξ καθώς και η πόλη;
Ο, τι χρειάζεσαι:
Ψεκασμό υφής
Πετσέτα
Στεγνωτήριο μαλλιών (προαιρετικό)

Πώς να στυλ:
Spritz Texturizing Spray πάνω από φρέσκα πλυμένα μαλλιά.
Για το επόμενο βήμα, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα πετσέτα ή ένα στεγνωτήριο μαλλιών. Γυρίστε τα μαλλιά σας προς το μέτωπό σας.
Σιγά -σιγά scrunch τα μαλλιά σας για λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας την πετσέτα ή το στεγνωτήριο.
Επαναλάβετε μέχρι τα μαλλιά να είναι εντελώς ξηρά.
Για να προσθέσετε πολύ περισσότερους όγκους στα μαλλιά, γυρίστε τα μαλλιά σας καθώς και έξω.
Στη συνέχεια, κάντε ένα χωρισμό μαλλιών στη μία πλευρά, φροντίζοντας να επισημανθούν τα κτυπήματα πάνω από το μέτωπό σας.
Μην καθαρίζετε τα μαλλιά σας. Αντ ‘αυτού, σκοντάψτε τα μαλλιά σας για να προσθέσετε σχήμα.

Υπόδειξη:
Εάν καταλήξετε σε και πολύ μπούκλες, μπορείτε να μαλακώσετε τις επιπτώσεις του με το βούρτσισμα των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας το πτερύγιο καθαρό ή να ξαπλώνετε σε χαμηλή ρύθμιση για ένα ή δύο λεπτά.

3. κυματιστής
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κυματιστές κλειδαριές που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε το τεράστιο μέτωπό σας. Γι ‘αυτό, θα απαιτούσατε να στεγνώσετε τα περιθώρια σας αρκετά καλά, τα οποία στη συνέχεια θα συγκεντρώσουν τον πολύ αναγκαίο όγκο που χρειάζεται για να καλύψει το μεγάλο μέτωπο. Αυτό θα προσθέσει διάσταση στη συμφωνία σας, καθώς και θα αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά χαλαρά πίσω.
Ο, τι χρειάζεσαι:
Προστατευτικό θερμότητας
Σίδερο 5 ιντσών
Βούρτσα πειράματος
Ευρεία οδοντωτή χτένα
Ορός εξομάλυνσης
φουρκέτες

Πώς να στυλ:
Εφαρμόστε ζεστό προστατευτικό σε φρέσκα πλυμένα μαλλιά.
Μέσα στο πίσω μέρος των μαλλιών σας σε δύο τμήματα καθώς και μπούκλα.
Ομαλά πίσω το σαρωμένο πλευρικό σας σάρωσε κτυπήματα στο μπροστινό μέρος.
Εξομαλύνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας έναν ορό καθώς και μεγάλη οδοντωτή χτένα.
Χωρίζετε τα κτυπήματα σας στη μία πλευρά για να τελειώσετε.

Υπόδειξη:
Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να μασάζ το τριχωτό της κεφαλής σας καθώς και να βελτιώσετε τον όγκο στις ρίζες.

4. Πλευρικό περιθώριο για μακριά μαλλιά
Ένα πλευρικό περιθώριο μπορεί να καλύψει κομψά το μέτωπο, ενώ τα μαλλιά που παραμένουν στο πίσω μέρος μπορούν να καθαριστούν προς τα πίσω, καθώς και να περάσουν να κάνουν ένα updo ή curled, καθώς και να φτάσουν σε ένα κουλούρι ή να αφήσουν χαλαρά. Τα σκέλη των μαλλιών μπροστά θα το φθινόπωρο θα ήταν μάλλον τακτοποιημένο καθώς και αρκετά στο μέτωπο, καλύπτοντας το. Αυτό το χτένισμα θα ήταν κατάλληλο για το Fnullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *