Uncategorized

Ακολουθήστε αυτές τις φανταστικές ιδέες φροντίδας δέρματος DIY στο σπίτι καθώς και μείνετε φρέσκες όλη την ώρα

με τα καλοκαίρια να χτυπούν δύσκολα και σκληρά, ακριβώς πόσο αντηλιακό θα χρησιμοποιούσε για να εξασφαλίσει το δέρμα; Επιπλέον, όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα έξω, το δέρμα μας έχει πάρει αρκετό ώστε να μπορεί ήδη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος DIY, οι οποίες πολλές πιθανότητες οι γιαγιάδες μας έχουν χρησιμοποιήσει.
Θεραπείες προσφυγής DIY
Αυτές είναι οι ιδέες φροντίδας του δέρματος DIY από το Au Naturale καθώς και τα εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα που εργάζονται θαύματα στη φροντίδα του δέρματος, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνουμε φρέσκα όλη την ώρα. Ελέγξτε καλά αυτές τις θεραπείες προσφυγής DIY, καθώς και να τις χρησιμοποιήσετε, καθώς θα βοηθούσαν να προστατεύσουν, να τρέφουν καθώς και να χειρίζονται το δέρμα με την καλύτερη φροντίδα.

Τώρα μπορείτε να δηλώσετε αντίο στις ακριβές κρέμες που δεσμεύουν τον ήλιο καθώς και το φεγγάρι, ωστόσο δεν κάνουν τίποτα, καθώς και τα δαπανηρά ταξίδια στο σαλόνι που κάνουν κάθε χορδή τσάντας να χαλαρώσει επίσης. Ακριβώς εδώ είναι επτά φανταστικές ιδέες για τις καλύτερες φροντίδες του δέρματος στο σπίτι, οι οποίες θα βοηθούσαν το δέρμα να παραμείνει ακτινοβόλο καθώς και να τρέφεται όλη την ώρα.
1. Πλύνετε τη συμφωνία σας με το γάλα. Αυτό είναι δεδομένου ότι το γάλα έχει μηλικό οξύ σε αυτό, το οποίο βοηθά ευαίσθητο σε λιπαρά και στεγνά σε τυπικούς τύπους δέρματος, θρέφει τον εαυτό του καθώς και παραμένουν αναζωογονημένοι επίσης. Ένα φλιτζάνι ολόκληρου του γάλακτος όταν χρησιμοποιείται ως συμφωνία με το πλυντήριο πολύ το πρώτο πράγμα, αφού επιστρέφετε από μια μέρα έξω θα βοηθούσε να καθαρίσετε τους πόρους καθώς και να ενυδατώσετε το δέρμα εκτός από το ότι είναι και ένας αντιπρόσωπος αντι-tanning.
Πηγή: GoogleUserContent.com2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φλιτζάνι Rosewater για να προσθέσετε πολύ περισσότερο Zing για να φέρετε πολύ περισσότερη ζωή καθώς και λάμψη στο δέρμα σας. Το Rosewater πρέπει να βυθίζεται στο δέρμα κάθε πρωί με τη βοήθεια ενός βαμβακερού. Εάν το τριαντάφυλλο κρατηθεί στο ψυγείο για να χαλαρώσει καθώς και στη συνέχεια χρησιμοποιείται, θα ήταν φοβερό. Τα αντιοξειδωτικά καθώς και οι ψυχρές επιπτώσεις του rosewater θα βοηθούσαν να κλείσουν τους πόρους καθώς και να τόνο και το δέρμα, εκτός από την καταπολέμηση της επίθεσης των δωρεάν ριζοσπαστών.

Πηγή: popsugar-assets.com3. Οι φέτες του αγγουριού σε ένα παγωμένο τύπο βοηθούν να περιορίζουν τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια, τα οποία βοηθούν να νικήσει τα προβλήματα των ματιών καθώς και τους μαύρους κύκλους επίσης. Μπορεί επίσης να τοποθετήσετε τις φέτες αγγουριού στα βλέφαρα για δέκα λεπτά το πρωί ή ίσως όταν επιστρέφετε τη νύχτα, καθώς και στη συνέχεια σκουπίστε την περιοχή με ένα καθαρό κομμάτι βαμβακιού. Ο ίδιος αντίκτυπος θα παρατηρηθεί.
Πηγή: LifeCellProducts.com4. Aloe Vera Paste Όταν είναι ψυχρή ή παγωμένη, καθώς και χρησιμοποιείται για τη συμφωνία με βοηθήματα να τρέφουν το δέρμα από ηλιακά εγκαύματα, ρύπανση, βρωμιά καθώς και βρωμιά. Η πάστα όταν χρησιμοποιείται κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι ένα μεγάλο αντίδοτο και για τα φουσκωτά μάτια.

Πηγή: femmeactuelle.fr5. Για όσους βιώνουν από το ξηρό δέρμα, ένα από τα καλύτερα μαθήματα για το τι να καταλάβουμε για τη φροντίδα του δέρματος θα ήταν η χρήση του μελιού ως ενυδατικός παράγοντας πριν από ένα μπάνιο στο δέρμα σας. Τρίψτε μια κουταλιά της σούπας μέλι στο δέρμα καθώς και περιμένετε μια ώρα πριν χτυπήσετε το ντους. Το δέρμα σας θα παραμείνει ενυδατωμένο καθώς και εύπλαστο όλη την ώρα.
[SC: MediaD]

Πηγή: EnufftBazaar.in6. Στην αρχαία Αίγυπτο, οι γυναίκες θα θεωρούνται συνήθως χρησιμοποιώντας το χυμό των σταφυλιών για να σφίξουν καθώς και να εξομαλύνουν το δέρμα του προσώπου. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες μεθόδους για την εξομάλυνση των γραμμών καθώς και των φακών, γι ‘αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το ίδιο ακριβώς καθεστώς.
Πηγή: tazatarin.com7. Πάστα καρότων ή χυμός μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες ιδέες έκκλησης DIY για χρήση στο σπίτι. Με πολλές βιταμίνες καθώς και αντιοξειδωτικά, ορυκτά καθώς και θρεπτικά συστατικά σε καρότα, μπορείτε τώρα να σφίξετε καθώς και να σταθεροποιήσετε τη δομή του δέρματος σε χρόνο μηδέν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *