Uncategorized

Επιπλήττει την Μαγιό τάσεις με αυτές τις μορφές διασκέδασης

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Μαγιό τάσεις έχουν τη δική τους ζωή τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια σε μαγιό τους σχεδιαστές για να πάρει καινοτόμες νέες περικοπές, καθώς και λεπτομέρειες, όμως αν δω ένα ακόμη smocked-top μπικίνι δίπλα στην πισίνα, πιστεύω ότι μπορεί να φιμώσει.

Δεν έχω ένα πρόβλημα με το στυλ διασκέδαση-αγάπης της εποχής – βολάν, πουά, καθώς περιλαμβάνονται gingham – αλλά οποτεδήποτε υπάρχει, καθώς ένα μεγάλο μέρος ένα μεγάλο πράγμα, εγώ αρχίζουν να επανεξετάζουν τις επιλογές μου. Μπορώ πραγματικά θέλουν να συνδυάσουν στη θάλασσα βολάν, καθώς και πουά; Και, ως ένα παλαιότερο fashionista, μπορώ υποχρέωση; Η απάντηση και στα δύο δεν είναι, δεν είναι πραγματικά.

Έτσι πήγα αγορά για την off-τάση, ξεχωριστή μαγιό που θα σας μάρκας, καθώς και με τους ανεξάρτητους στοχαστές. εδώ είναι κορυφαίες επιλογές μου.

5 διακριτές Μαγιό Στυλ

Μακριά μανίκια κοστούμια

Floral Ένα κομμάτι κοστούμι, $ 14, DHgate

Μακριά μανίκια μαγιό προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια τον ήλιο, καθώς και να έχουν ένα σπορ, σερφ, κορίτσι έφεση. Φέρτε μαζί ένα ζευγάρι φθαρμένα τζιν σορτς, καθώς και κάποια σαγιονάρες, καθώς και έχετε μια στολή για να περπατήσετε γύρω από το επίσης.

κοστούμια animal-print

Νότια παραλία ζώων Εκτύπωση Βουτιά μαγιό, $ 48 ASOS

Animal-print έχει τις στιγμές του σε καθώς και έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη σεζόν, ο νευρικός εκτύπωσης κέρδισε πίσω κάθισμα με καρό καθώς και ρίγες, καθώς και πουά. Ωστόσο, στα μάτια μου, ότι αυξάνει μόνο τη γοητεία του εμφάνιση μεγάλων αιλουροειδών. Τραβήξτε αυτό έξω όταν αισθάνεστε επαναστατική καθώς και σίγουρα θα ξεχωρίζουν δίπλα στην πισίνα.

Tan-through κοστούμια

Amalfi Tan-Μέσω Tankini, $ 28, Kiniki.com

Το μαύρισμα-through προσαρμογή είναι επιθετικά εκτός τάσης, γιατί είναι μια μη-δεν αυτές τις μέρες να περνούν και πολύ χρόνο στον ήλιο. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αυτή την επιλογή δουλειά για σας με κάποια τακτική εφαρμογή αντηλιακού. Ορισμένες κοστούμια μαύρισμα, μέσω προσφέρουν ένα βαθμό προστασίας ήλιο. Αν επιλέξει προσφορές στυλ σας, ας πούμε, το ισοδύναμο των 30 SPF, στη συνέχεια, εφαρμόστε 30 SPF σε όλη άλλο. Ή, αν η εφαρμογή έχει ελάχιστη προστασία, την εφαρμογή των αντηλιακών πάνω από όλα.

Υπάρχει κάτι ελκυστικό για την ελαχιστοποίηση αυτών των μαύρισμα γραμμές, όμως μην το κάνετε σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος σας.

Baywatch-εμπνευσμένο μονοκόμματο

Polo Ralph Lauren Icon Classics πλευρά Βουτιά One-Piece, $ 90 Zappos

Επιμέλεια: Amber αυξημένη μαγιό, $ 57.50 Simplybe

Το στερεό χρώμα, υψηλής πόδι, το στυλ ένα κομμάτι δεν είναι αρκετά παλιά αρκεί να θεωρηθεί ρετρό, όμως είναι κοντά. Για όσους από εσάς παλιά αρκεί να έχετε κατά νου Baywatch, αυτή είναι η τηλεόραση που δημιουργείται ενιαία για ζεστό ναυαγοσώστες γυναίκα. Φορέστε αυτό το στυλ, όταν η εμπιστοσύνη σας είναι υψηλές, καθώς και όλα τα νεότερα κορίτσια θα αμφισβητήσει όπου έχεις έπαρση σας.

ροδέλες

Δακτύλιος σετ δύο τεμαχίων, $ 59 Αφροδίτη

Αν έπρεπε να βάλει ένα χαρακτήρα για trending στυλ αυτής της σεζόν, θα ήθελα να είναι αφρώδη στα σίγουρα. Η στυπιοθλήπτη στολισμένη μαγιό πέφτει στο άλλο άκρο του φάσματος – σε σκοτεινές καθώς και brooding έδαφος.

Βεβαίως, ροδέλες δεν είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε μαγιό, καθώς μπορεί να σας αφήσει με το ανόητο μαύρισμα γραμμές. μόνο την εφαρμογή των αντηλιακών γενναιόδωρα πριν βγείτε έξω για να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό μαγιό κατάσταση αυτή τη σεζόν.

Αυτή η δημοσίευση δημοσιεύθηκε αρχικά το 2011, καθώς θα το ξανάγραψε το 2018.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *