Uncategorized

2017 Μαλλιά Τάσεις: 5 hot νέα Κουρέματα για να δοκιμάσετε

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Μαλλιά του κύκλου τάσεις όπως και τις τάσεις της μόδας. και αν τα τελευταία δύο μπριζόλες από στυλίστες διασημότητα είναι οποιαδήποτε ένδειξη, υπάρχει μια νέα καλλιέργεια των περικοπών έμελλε να είναι η μεγαλύτερη διεκδικητές του τρέχοντος έτους. και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα να εξετάσει μια καταπληκτική νέα περικοπή. Ξέρετε που θα λάβει το χρόνο σας κάνοντας μια μεγάλη απόφαση προσφυγής – αλλά και να ξεκινήσει η διαδικασία τώρα και θα πρέπει να φορούν το παιχνίδι που αλλάζει την επιλογή σας από την άνοιξη.

Μαλλιά Τάσεις: 5 νέα εμφάνιση

1. Το Micro

Michelle Williams έχει το παιδί αφίσα για την Pixie περικοπές εδώ και χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό πολλά μοντέλα διάδρομο έχουν το ίδιο. Για θνητοί ψάχνει για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, ή τα κοντά κυρίες εθιστεί σε πάει ακόμα μικρότερο, αυτό το μικρο ματιά είναι ο νικητής εύκολη. απλά απόθεμα επάνω σε ένα προϊόν υφής για να βοηθήσει να δώσει νέα σας κάνουμε το καλύτερο ανακατώνω.

2. Ο Bob

Short-haircut.com

Για τα τελευταία δύο χρόνια έχουν περάσει τερματοφύλακα – η ελαφρώς A-line, είναι πλέον βαρίδι που έφερε το ίδιο παραλία κύμα υφή του μακριά μαλλιά μέχρι τις κλείδες. Αυτή τη φορά, ο Bob έχει πάει αναμφισβήτητα γαλλικά με ένα αυτί μήκους των καλλιεργειών, πλήρης, με μίνι κτυπήματα για να ταιριάζει. Δεν είναι αρκετά απλό και δεν είναι αρκετά κυματιστό, μια γρήγορη κίνηση του σίδερο για μπούκλες δίνει ακριβώς την καμπύλη ιδανικό για να σας πάρει από το κεφάλι κρεβάτι για να όμορφη. Tres magnifique!

3. Mid-Μήκος

Lorealprofessionel.com

Lazy μωρά που έχουν αναπτυχθεί από lobs τους θα εκτιμήσουν την τάση μέσα του μήκους. Περάστε την πλήρη περικοπή και να πάει για μια εύκολη ξεσκόνισμα των στρωμάτων σας, έτσι δεν θα χάσουν πάρα πολλά ίντσες. Μπορείτε να συνεχίσετε να keepin σχετικά με την παραλία σας ταλαντεύονται ή clipless κέρλινγκ ραβδί. Χαλαρά, ψιλές μπούκλες και στις δύο κατευθύνσεις δώσει σε αυτό το κόψιμο του εύκολη, χαλαρή μορφή που είναι όλο Instagram.

4. Long

Haircolor.wikia.com

Κιμ Κ και οι φίλοι έχουν τη διοχέτευση εσωτερικό τους Cher αυτές τις μέρες, οπότε γιατί να μην ενταχθούν στο κόμμα; Μακριά, κομψή κλειδαριές κόβονται ίσια είναι πίσω, και πολύ περισσότερο από εντυπωσιακό από ποτέ. Είτε πρόκειται για φυσικό μήκος σας ή θα πρέπει να επιστρατεύσει τη βοήθεια των επεκτάσεων, θα θελήσετε να έχετε ένα ίσιωμα καταπληκτική σε ετοιμότητα για να κρατήσει αυτή η περικοπή λεία και λαμπερά.

5. μπούκλες

Αγκαλιάστε μπούκλες σας και ενισχυτή μέχρι τον όγκο με μια πλήρη, ώμους σχήμα ότι τα πλαίσια το πρόσωπο. σηκώστε τα προϊόντα μπούκλα-condition και ένα διαχύτη μετά την κοπή για να δαμάσει και στη συνέχεια να ζωντανέψει μεγάλο, ανάλαφρο υφή. Αποτέλεσμα: θα έχετε αυτή ακριβώς-από-το-σαλόνι ματιά στην τακτική.

Ποια από αυτές τις τάσεις των μαλλιών είναι η λίστα must-δοκιμή σας; Ενημέρωσέ μας!

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο emptyGet προϋπολογισμού Fashionista στο inbox σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε τα εισερχόμενα ή του φακέλου spam για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *