category

Η Δούκισσας στην Emilia Wickstead & Lululemon για τις δεσμεύσεις της Βόρειας Ιρλανδίας

Η Δούκισσας του Cambridge φορούσε σχέδια από την Emilia Wickstead και Lululemon για δεσμεύσεις στη Βόρεια Ιρλανδία σήμερα.

Ένα heads-up για οποιοδήποτε άτομο που ασχολείται με αραχνοφοβία ή ophidiophobia, υπάρχουν αναφορές και στις δύο στη θέση.

Ο δούκας και η δούκισσας ξεκίνησαν τις δεσμεύσεις τους στην πανεπιστημιούπολη του Ulster University Magee.

Περισσότερα από τον Simon Perry στην ιστορία του για τους ανθρώπους.

Το ζευγάρι έφτασε στη Βόρεια Ιρλανδία την Τετάρτη το πρωί για το πρώτο μας κοινό ταξίδι μετά την πανδημία, επίσκεψη Derry-Londonderry σε μια προηγουμένως απροσδόκητη επίσκεψη. Ο δούκας και η δούκισσας του Cambridge συναντώνται με τους νέους και τις τοπικές ομάδες που κάνουν θετική αλλαγή στην κοινότητα.

Παρακάτω, στην Ένωση των Φοιτητών.

Οι βραδινές συμβατικές αναφορές, “Επίσης μπήκαν σε μια σειρά τοπικών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του σιταριού ψωμιού, ένα καφέ ψωμί σόδας που κατασκευάστηκε με αλεύρι σίτου και τα πατατάκια πατάτας” Tayto Crisps “.

Φαινόταν ότι η δούκισσας απολάμβανε καλά τον εαυτό της.

Περισσότερα από το άρθρο του προτύπου το βράδυ:

Στη συνέχεια, η ενίσχυση των πυροβολισμών του ουίσκι και τα μισά άκρα του Guinness ήταν προσφέρονται για το ζευγάρι στην ένωση των φοιτητών, προτού βυθίστηκαν στην εκδήλωση του κουλτούρα που έχει σχεδιαστεί για να εισάγει νέους φοιτητές στη Βόρεια Ιρλανδία.

Μια άλλη άποψη.

Το βράδυ συμβατικό έχει πολλά περισσότερα σχετικά με την άσκηση «κουλτούρα», μια πρωτοβουλία να καλωσορίσει τους διεθνείς φοιτητές του Πανεπιστημίου. “Ο William και Kate Quized Quized για το πώς να προφέρουν ιρλανδικά ονόματα και να μάθουν μερικές από τις ομαδικές φράσεις της πόλης που έχουν γίνει παγκοσμίου φήμης χάρη στην επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής derry κορίτσια.”

Οι Royals αντιμετωπίστηκαν με μουσική που έπαιξε από τους μαθητές χρησιμοποιώντας τυποποιημένα όργανα. Ο Richard Palmer της Express μοιράστηκε ένα βίντεο.

Η Danielle Stacey αναφέρει στην Hey Hey Suite που “όπως άκουγαν τη μουσική, ένας φοιτητής φώναξε” Χορός “, με τον William χειρονομώ στο Kate:” Θα έπρεπε! Αγαπάει χορό, “αλλά η Kate γέλασε:” Όχι, όχι, όχι! “”

Οι Royals περιήγησαν έναν ειδικά σχεδιασμένο προσομοιωτή ασθενοφόρων.

Περισσότερο από το άρθρο του Telegraph.

Η Δούκισσας ρώτησε για την εξωσχολική φροντίδα, λέγοντας: “Η ευημερία σας, και πώς είστε, είναι αυτό που εισάγεται τώρα; Πρέπει να υπάρχει πολύ άγχος να αντιμετωπίσει. ”

Ο δούκας είπε: “Είναι ένα πράγμα να μιλάμε για την ψυχική υγεία, είναι ένα άλλο πράγμα που θα ακολουθήσει. Είναι κατεστημένο για όσους βρίσκονται πάνω από εσάς να ακολουθήσετε με αυτό. ”

Και μίλησε με φοιτητές νοσηλείας.

Αρχικά μιλούσαν μερικούς από τους μαθητές πίσω τον Φεβρουάριο.

Συνάντησαν την πρώτη ομάδα φοιτητών του πανεπιστημίου στη νέα του Σχολή Ιατρικής.

Το σχολείο αυτό δημιουργήθηκε φέτος σε δράση στην εθνική έλλειψη στο ιατρικό εργατικό δυναμικό. Σε ένα δελτίο ειδήσεων, το Kensington Palace σημειώνει: “Το νέο σχολείο θα αναπτύξει μια νέα γενιά ιατρών που θα εργαστεί στη Βόρεια Ιρλανδία και πέρα ​​από, μόλις ολοκληρωθούν οι σπουδές τους”.

Ένα από τα πολλά πιο ενδιαφέροντα μέρη της δέσμευσης ήρθε όταν το ζευγάρι σταμάτησε από το “Kidzfarm”, ένας τακτικός επισκέπτης στην πανεπιστημιούπολη, που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους μαθητές να ασχοληθούν με θέματα ψυχικής υγείας και άγχους.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε έναν νέο φίλο. πολύ περισσότερα από την κάλυψη του ημερήσιου ταχυδρομείου.

Ο πατέρας-του τριών touriped ότι ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Γιώργος, οχτώ, θα ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος στα νέα που ο μπαμπάς του είχε κρατήσει το ερπετό.

Η δούκισσας έκανε επίσης έναν νέο φίλο. Επιστρέφουμε στην ιστορία του Telegraph:

Κοιτάζοντας τα κοτόπουλα σε κλουβιά, η Δούκισσας είπε σε έναν χειριστή κατοικίδιων ζώων: “Έχουμε πολλά ζώα κατά τη διάρκεια της κλειδώματος. Κατά τη διάρκεια του κλειδώματος, τα ζώα είναι τυπικά σαν θεραπεία. ”

Κηλίδωση ενός Tarantula σε ένα κλουβί, ρώτησε: “Ooh, παρακαλώ να κρατήσω το Tarantula; Ποιο είναι το όνομά της?”

Το όνομα της αράχνης: Charlotte.

Αυτό μου υπενθύμισε την ερώτηση του Princess Charlotte για τον David Attenborough τον Οκτώβριο του περασμένου έτους: “Μου αρέσουν οι αράχνες. Σας αρέσουν οι αράχνες; ”

Στη συνέχεια, το Duo επισκέφθηκε την πόλη Derry Rugby Club.

Παρακολούθησαν τους νέους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που προσφέρονται μέσω του αθλητικού προγράμματος που ενέκρινε κοινότητες.

Αυτές οι δραστηριότητες περιελάμβαναν μίνι ράγκμπι και gaelic παιχνίδια.

Περισσότερο από την ιστορία του BBC.

Ο κυνηγός Anabelle είπε στο BBC News Ni ότι ο δούκας και η δούκισσα μιλούσαν για την αγάπη τους για τον αθλητισμό και η ομάδα τους είπε πώς η GAA βοήθησε να φέρει τους ανθρώπους μαζί.

Ο Darcy Cooper δήλωσε ο Prince William και Catherine μίλησε για την πρωτοβουλία μαζί τους και πώς η πανδημία Covid-19 είχε επηρεάσει την εκπαίδευσή τους.

“Αρχικά είχαμε σκοπό να παίξουμε σε ένα τουρνουά στο Λονδίνο, αλλά λόγω του Covid, σταμάτησε να το συμβεί και η Kate είπε πώς ελπίζει ότι μπορούμε να πάμε εκεί στο μέλλον”, δήλωσε ο κ. Cooper.

Μια άλλη δραστηριότητα κλώτσησε μια μπάλα σε ένα υπερμεγέθη βελάκισανίδα.

Η Δούκισσα αποφάσισε να δώσει μια πάει τον εαυτό της.

Μια διαφορετική γωνία.

Δεν είμαι σίγουρος πώς πήγε, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα στιγμιότυπο της αντίδρασης της Kate με κλωτσιά της.

Η Δούκισσα έλαβε επίσης στόχο με μια άλλη μπάλα.

Μετά τις υπαίθριες δραστηριότητες, οι βασιλείς επικεφαλής εσωτερικό.

Συναντήθηκαν με τους παίκτες, προπονητές, και τους εθελοντές που συμμετέχουν στη «Sport Ενωμένοι Κοινοτήτων,» το πρόγραμμα που αναφέρεται πιο πάνω.

Η πρωτοβουλία προωθεί την ειρήνη και τη συμφιλίωση και περιλαμβάνει την Ένωση της Ιρλανδίας Ποδόσφαιρο, Ulster Gaelic Athletic Association & Ulster Rugby. πολύ περισσότερα από την κάλυψη Γεια σας είναι:

William έδωσε μια ομιλία αυτοσχέδιο στο City of Derry Rugby Club, επαινώντας το άθλημα Ενωμένοι Κοινοτήτων πρωτοβουλία και λέγοντας ότι ήταν «ακριβώς πραγματικά εντυπωσιασμένος (με) τι έχετε επιτύχει, βλέποντας όλα τα χαμογελαστά πρόσωπα έξω από το τρέξιμο γύρω απολαμβάνουν τον αθλητισμό και έχει ένα πραγματικά καλή στιγμή είναι απλά φανταστική».

«Απλά και γίνεται με όλες τις προσπάθειες, όλες τις προπόνηση, όλη η σκληρή δουλειά που έχει τεθεί σε.

Ο πρίγκιπας πρόσθεσε: «Το πίσω μέρος της πανδημίας δεν είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος για να κάνουν όλα αυτά, αλλά ελπίζω ότι είναι επαναπροσδιοριστούν μυαλό σε αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή, έτσι ώστε αυτό που κάνετε εδώ είναι πραγματικά εμπνευσμένη, γι ‘αυτό κρατήστε την καλή δουλειά.»

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι φορούσε η Κέιτ, που αρχίζει με την έντονη φούξια σύνολο, με ευχαριστίες για την Σοφία, Lauren, και Liz για το έργο ταυτότητάς τους.

Η Δούκισσα ήταν σε κομμάτια από Εμίλια Wickstead, στυλ από τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνα της.

Η Dida Μαλλί Φανέλα σακάκι (£ 1200) είναι 100% μαλλί, περιγράφονται ως κατασκευασμένο από ένα μεσαίου βάρους φανέλα. Το σταυρωτό σιλουέτα είναι ένα κλασικό κόψιμο, με τσέπες πτερύγιο, πέτα το ύψος, αυτο-που καλύπτονται κουμπιά στο μπροστινό μέρος και στον καρπό.

Το παντελόνι είναι μια έκδοση του στυλ Gus, μια λεπτή περικοπή προσαρμοσμένη για την Δούκισσα, αφαιρώντας το μεγάλο σφαλιάρα στον ποδόγυρο.

Σκέψεις για την εμφάνιση από τα ανώτερα συγγραφέας μόδας της Telegraph, η Emily Cronin.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του στολή, φυσικά, είναι το χρώμα του. Μωβ έχει πολλές ενώσεις. Μπορεί να φέρει στο νου δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες, πολιτική ενότητα (κόκκινο συν μπλε), και φυσικά δικαιωμάτων – Cadbury περιτυλίγματα, πάρα πολύ. Σήμερα αποδείχθηκε μια επιλογή με μεγάλο αντίκτυπο που εξασφάλισε η Kate ξεχώρισαν σε έναν τομέα της μπλε (επιλογή Prince William) και καμήλα.

κοστούμι βοήθησε Kate φαίνεται γυαλισμένο και μαζί, χωρίς να φανεί πάρα πολύ σοβαρή. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να στράφηκε στο έδαφός Austin Powers είχε εκείνη το φορεθεί με ένα από τα αγαπημένα μπλούζες μουνί-τόξο της. αλλά με τη μίμηση στυλ Wickstead, η Kate πήρε μια σύγχρονη τεχνική προσαρμογή βέβαιο ότι θα συντονιστεί με αμέτρητες γυναίκες που φορούν επίσης κοστούμια παντελονιού (αν σε μια πολύ πιο τυποποιημένα χρώματα) για το έργο.

Έφερε πίσω Emmy της Λονδίνο Josie Block Heel Αντλίες ($ 405).

Και καπιτονέ τσάντα Jaeger.

Μαζί με την Liv Thurwell Bobble σκουλαρίκια.

Γυρνάμε τώρα στην δεύτερη ματιά φοριέται από τον Δούκισσα σήμερα.

Θα ξεκινήσουμε με το σακάκι define ($ 118) από την καναδική λιανοπωλητή Lululemon.

Κατασκευασμένο από ελαστικό ύφασμα, το σακάκι είναι μια βάση για την εταιρεία. Έχει μια λεπτή σιλουέτα, ένα μπροστινό φερμουάρ, το λαιμό χωνί, φερμουάρ τσέπες μπροστά και thumbholes στα μανίκια. Το στυλ προσφέρεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε Lululemon.

Σας ευχαριστούμε για την Emily και την αδελφή της για iding αυτό το στοιχείο. Δεν έχουν ακόμη εξεταστεί για τα παντελόνια και δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρει τους προσδιορίζονται από τις διαθέσιμες φωτογραφίες.

Kate έφερε πίσω Vazee μετατρέψει παπούτσια της με νέα ισορροπία.

Μάσκα Η Δούκισσα είναι ένα από τα Amaia παιδιά της στυλ. Είναι * φαινόταν * σαν να ήταν το στυλ Μπλε Φοίβη. UPDATE: Βγάζει έκανα λάθος σχετικά με τη μάσκα, είναι το μπλε Eloise σχεδιασμό, δεν είναι η Φοίβη.

Ένα μέρος για τα Amaia Liberty εκτυπώσεις χρησιμοποιούνται για τις μάσκες τους: ο λιανοπωλητής έχει κάνει μια συλλογή κάψουλα μαμά και κόρη μπλούζες χρησιμοποιώντας αυτές τις εκτυπώσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την μπλούζα Δούκισσα Μπλε πιπέρι? στα δεξιά, το σχέδιο Δούκισσα ροζ πιπέρι.

Θα κλείσει με δύο εικόνες από τα γεγονότα της ημέρας.

Έχω ένα «καθαριότητα» σημείωση: πρέπει να συνεχίσουμε τις παρατηρήσεις μας με επίκεντρο τη μόδα της Δούκισσας του. Έχουμε παρασυρθεί λίγο εκτός πορείας στη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου από μένα.

Σύνδεσμος:

Το βράδυ κομμάτι Προτύπου είναι εδώ? τροχαίο ζωντανή τροφή Μπέλφαστ ζωντανά είναι εδώ? είδηση ​​της Telegraph κατά Hannah Furness είναι εδώ? μερικά κάλυψης της Daily Mail είναι εδώ? το BBC ιστορία είναι εδώ

στήλη μόδας της Telegraph είναι εδώ? Simon Perry είναι οι άνθρωποι μετά είναι εδώ? κομμάτι Danielle Stacey για hey δεν υπάρχει εδώ? Town & Country μετά Victoria Murphy είναι εδώ

349Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *