category

Τι μανικιούρ είναι καλύτερο για την υγεία των νυχιών σας και ευεξίας

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Είμαστε πολύ τυχεροί να είναι fashionistas σε αυτήν την ημέρα, καθώς και η ηλικία, δεδομένου ότι υπάρχουν τόνοι των νέων προϊόντων, καθώς και τεχνικές για εμάς να προσπαθήσουμε σε σχέση με το μανικιούρ μας. Φυσικά, με όλες τις επιλογές που προσφέρονται για τα νύχια σας, επιλέγοντας το σωστό μπορεί σίγουρα να είναι λίγο συντριπτική. ακριβώς πώς να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη μανικιούρ για την υγεία των νυχιών σας; Και, δεδομένου ότι πολλές από αυτές τις τεχνικές έξοδα, αρκετά δεκάρα, είναι ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ερωτήσεων, καθώς και περισσότερα, έχουμε ερεύνησε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές θεραπείες νυχιών από τη ρουτίνα $ 15 μανικιούρ σας όλη τη μέθοδο με τις δαπανηρές νύχια Shellac που σαρώνει την αγορά. Εμείς πάμε για να σας πω τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα της κάθε είδος της θεραπείας, καθώς τότε θα το αφήσει στο χέρι σας να επιλέξετε ακριβώς πώς να καλύτερα να κρατήσει τα νύχια σας λαμπερό, καθώς και υγιείς.

Τα καλύτερα μανικιούρ για νυχιών σας Υγεία

Προϋπολογισμός Fashionista Συμβουλή: χρησιμοποιούν την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Coupert να αποθηκεύσετε στο 1000s από online καταστήματα μόδας.

1. Το καλύτερο: Ένα βασικό μανικιούρ

Δεν μπορείτε να πάει στραβά με μια ρουτίνα μανικιούρ. τεχνικός σας θα περικόψετε, το σχήμα, το αρχείο, καθώς και λάτρεις νύχια σας. Αυτός ή αυτή θα μειώσει επίσης τα πετσάκια σας, καθώς και να εφαρμόζουν επεξεργασία του πετρελαίου επιδερμίδα. Τα χέρια σας μπορεί να πάρει λίγη αγάπη, καθώς και – κάποιοι τεχνικοί θα τυλίξει τα χέρια σας με ζεστό πετσέτες, τότε ισχύουν λοσιόν, καθώς και μασάζ παλάμες σας, καθώς και τα δάχτυλα. Προαιρετικά, μπορείτε να έχετε βερνίκι εφαρμόζεται (αν και μου αρέσει να πάει γυμνή με ένα φρέσκο ​​τραχυμένου καρφί που λάμπει σαν να έχει ένα σαφές παλτό).

Πλεονεκτήματα της θεμελιώδους μανικιούρ

Η κοινή μανικιούρ είναι αρκετά φθηνή, με τιμές που κυμαίνονται από $ 10-20.
Η κοινή μανικιούρ βοηθάει στην προστασία της υγείας των νυχιών σας.

Μειονεκτήματα της θεμελιώδους μανικιούρ

Αν έχετε εφαρμόσει βερνίκι, η άψογη επιφάνεια δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Μπορείτε ακόμη και να δείτε τα τσιπ η ίδια ακριβώς ημέρα.
Χρειάζεται χρόνος για νυχιών σας να στεγνώσει, καθώς μπορείτε να πάρετε λεκέδες, αν δεν το περιμένει έξω.

2. Δεύτερη καλύτερη: Gel μανικιούρ

μανικιούρ τζελ σας θα συμμορφωθεί με την ίδια ακριβώς διαδικασία ως κοινή μανικιούρ, μέχρι μέχρι την εφαρμογή βερνίκι. Όταν έρθει η ώρα για να προσθέσετε χρώμα, ο τεχνικός θα εφαρμόσει μια σειρά από στρώματα των νυχιών, καθώς και, στη συνέχεια, να θεραπεύσει τα νύχια σας κάτω από υπεριώδες φως. Μια κορυφαία στρώση εφαρμόζεται επίσης. όταν μανικιούρ gel σας είναι ξηρό, είναι πραγματικά στεγνώσει. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θα μουτζούρα το βερνίκι καθώς και ότι δεν πρέπει να τσιπ για έναν αριθμό ημερών. Αυτό το είδος μανικιούρ κοστίζει $ 25 έως $ 40 καθώς επίσης και διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Πλεονεκτήματα του μανικιούρ πηκτώματος

μανικιούρ Gel Τα μακράς διαρκείας. Μπορείτε να πάτε μέχρι και δύο εβδομάδες χωρίς ξεφλούδισμα.
μανικιούρ Gel φαίνονται πιο φυσικό από ακρυλικά νύχια.
Ένα μανικιούρ τζελ θα ενισχύσει τα νύχια σας, καθώς και την πρόληψη δάκρυα, καθώς και τα διαλείμματα.

Μειονεκτήματα του μανικιούρ πηκτώματος

Θα πρέπει να έχετε ένα ειδικό εξάλειψη τζελ νυχιών σας. DIY αφαίρεση μπορεί να συναγωνισμό, καθώς μπορεί να βλάψει τα νύχια σας.
Θα είναι πιο περιορισμένη σε χρώμα επιλογές σας.

3. Εύφημη μνεία: Stick-on καρφιά

Stick-στα νύχια είναι ένα DIY επιλογή που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν έχετε το πλεονέκτημα της ένα μασάζ χεριών ή θεραπεία επιδερμίδα, ωστόσο, τα νύχια σας θα φαίνονται ωραία, καθώς δεν θα περνούν πολύ. Αν είστε παλιά αρκεί να έχετε κατά νου την πρώτη γενιά του Lee Press-On Nails, μπορεί να είναι απρόθυμοι να πάτε αυτή η διαδρομή. Αυτό είναι κατανοητό. κατανοήσουν ότι η stick-on καρφιά έχουν διανύσει looong μέθοδο από τότε, καθώς και πραγματικά θα δουν μάλλον ωραία.

Θα ανακαλύψετε πολλές από τις επιλογές σε καταστήματα όπως το Wal-Mart είναι προσανατολισμένη για τους νεότερους πλήθος. Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε κάτι λεπτές επαρκής για τα γούστα σας, κατάστημα stick-on καρφιά σε απευθείας σύνδεση.

Πλεονεκτήματα του stick-on καρφιά

Stick-στα νύχια είναι προσιτές σε λιγότερο από $ 10 το σύνολο.
Stick-στα νύχια είναι χαμηλή δέσμευση. Έρχονται συνήθως μακριά με βερνίκι νυχιών αφαίρεσης.
Stick-on καρφιά δεν βλάπτουν τα νύχια σας, αν δεν την εξάλειψή τους σωστά.

Μειονεκτήματα του stick-on καρφιά

Stick-on καρφιά δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο ακρυλικά.
Stick-στα νύχια μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμοστεί μόνο εντελώς αν είστε λιγότερο συντονίζονται με μη-κυρίαρχο χέρι σας.

4. Το χειρότερο μανικιούρ: ακρυλικά νύχια

Ακρυλικά νύχια έχουν εδώ και πολύ καιρό – ήταν εξαιρετικά εμφανή στη δεκαετία του ’80. Είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα υγρού μονομερούς, καθώς και πολυμερούς πούδρας που είναι αναμιχθεί καθώς και τις εφαρμοζόμενες επί των φυσικών νυχιών σας. καθώς και άλλες χημικές ουσίες. Πολωνικά εφαρμόζεται πάνω από την κορυφή. Μπορείτε να πάρετε ένα τζελ επικάλυψη πάνω από ακρυλικά νύχια σας, πάρα πολύ.

Ακρυλικά νύχια είναι δύσκολο καθώς και ανθεκτική. Κάνουν διάλειμμα, καθώς και ποπ από περιστασιακές, ωστόσο, θα διαρκέσουν συνήθως μέχρι να μεγαλώσουν τα νυχιών σας. Καταλάβετε ότι δεν φαίνονται εξαιρετικά καθώς μεγαλώνουν – έτσι δεν θα λάβετε πραγματικά ακρυλικά νύχια, εκτός αν είστε αφοσιωμένοι στο σαλόνι δείτε κάθε δύο εβδομάδες για να τους γεμίσει. Η προκαταρκτική εφαρμογή των νυχιών σας μπορεί να δαπανήσει τα $ 50 ή περισσότερα καθώς και τα γεμίσματα θα είναι $ 35 καθώς και επάνω.

Πλεονεκτήματα των ακρυλικών καρφιών

Τα ακρυλικά νύχια είναι ανθεκτικά.

Μειονεκτήματα ακρυλικών καρφιών

Τα ακρυλικά νύχια δεν φαίνονται φυσικά. Είναι εξαιρετικά παχύ.
Τα ακρυλικά νύχια είναι φτωχά για την υγεία των νυχιών σας. Τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα γύρω από τα νυχιών σας. Εάν τα διατηρείτε για μεγάλες χρονικές περιόδους, τα νύχια σας θα είναι εξαιρετικά αδύναμα καθώς και λεπτά όταν τα εξαλείψετε.
Ένα ακρυλικό μανικιούρ παίρνει έως και μισή ώρα, αν και τα γεμίσματα συντήρησης είναι ταχύτερα.
Τα ακρυλικά πρέπει να γεμίσουν κάθε δύο εβδομάδες.

Αν θέλετε το καλύτερο μανικιούρ για την υγεία των νυχιών σας, πηγαίνετε στο σαλόνι καθώς και να πάρετε το πρότυπο. Για το μακρύτερο φινίρισμα, παραλείψτε το πολωνικό καθώς και τα νύχια σας λερωμένα μέχρι να λάμψουν.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *