category

Από την Rachel Zoe έως διαφανή: η ενημέρωση Caftan

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Η Rachel Zoe φοράει φόρεμα στυλ Caftan στην εκτύπωση Leopard.

SOOOO, ο Jeffrey Tambor δεν έχει θεωρηθεί ποτέ ένα εικονίδιο στυλ, ωστόσο δεν μπορούμε όμως να είμαστε κάπως τόσο καλά όσο και μυστικά εμμονή με την αφαιρετική αγάπη του Caftan σε διαφανές. Παρόλο που η λέξη “Caftan” μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να επικαλεστεί οράματα των κοριτσιών πολύ πιο “χρυσή” από το glam.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Η πραγματικότητα είναι, το Caftan (ή, εναλλακτικά, το “kaftan”) είναι ένα ένδυμα με πολύ μεγαλύτερη ιστορία από ό, τι ο μεγαλύτερος σύγχρονος πολιτισμός. Και δεν απέτυχε ποτέ να αναβιώσει τους εαυτούς τους στους κυκλικούς κύκλους της τάσης της μόδας.

Στο πλαίσιο του ποδοσφαιριστή καθώς και το Fancy-Free, Boho Style – συν μια ώθηση από το μακρύ καφτάν Deedotes Rachel Zoe καθώς και Nicole Ritchie – το Caftan επιστρέφει ξανά. καθώς και όταν μιλάμε για μια χαλαρή, ξέγνοιαστη, καθώς και άνετη τάση μόδας; Ναι, είμαστε μέσα.

Πώς το στυλ Caftan πηγαίνει στραβά

1. τόσο αδόμητο είναι ανόητο

Το Caftan, όμως, είναι γεμάτο με κίνδυνο για την επίδοξη fashionista. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι αβίαστος κομψός καθώς και απλά πλαισιωμένος. Για την πραγματική φθορά της πραγματικής ζωής, ας παραλείψουμε την εμφάνιση, ας πούμε, ένας ηλικιωμένος Liz Taylor (συγγνώμη Jeffrey) καθώς και να κοιτάξει μια πολύ πιο σύγχρονη αισθητική. Σκοπεύουμε για κομμάτια που είναι πολύ πιο εμπνευσμένα με καφτάν καθώς και λιγότερο υβρίδιο Caftan / Muumuu.

2. Έτσι, ο Flowy αποτυγχάνετε να θυμάστε την εφαρμογή

Μια άλλη πιθανή παγίδα; Πιστεύοντας ότι ένα ευρύχωρο μέγεθος μέσου δεν έχει σημασία. Οι Caftans μπορεί να είναι πλήρους καθώς και ο Flowy εξ ορισμού, ωστόσο δεν πρέπει να σας καταπιούν ολόκληρο.

Να είναι chic, ένα καφτάν ή το καφτάν που θα πρέπει να ταιριάζει πραγματικά. Αυτό σημαίνει ότι οι ώμοι θα έπρεπε να καθίσουν όπου οι ώμοι σας είναι πραγματικά, καθώς και το μανίκι καθώς και τα μήκη HEM είναι ανάλογα με το πραγματικό σας μέγεθος.

Πότε να φορέσει ένα καφτάν

Σε ένα καλοκαιρινό πικνίκ

Asa Kaftans Sydney Σύντομη Kaftan, $ 49,97, Nordstrom Rack

Ένα στυλ poncho, το Caftan Top είναι μια ξέγνοιαστη topper σε ένα ζευγάρι τζιν σορτς καθώς και καθαρά πάνινα παπούτσια. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ουδέτερο δισκέτα για την προστασία από τον ήλιο, ωστόσο να πάτε απλό στο κόσμημα. Ακόμα και ένα μόνο βραχιόλι σχοινί θα έχει όλοι σας να σας ρωτήσει πού είναι το φεστιβάλ.

Στην πισίνα

Echo Seaside Off-The-Same Caftan, $ 59, Bloomingdale

Ένα τεράστιο καφτάν που κάνει το μήκος του μη-μηρό κάνει για μια κομψή κάλυψη δίπλα στην πισίνα. Απλά να πληρώσετε το ενδιαφέρον για το υλικό καθώς και το πρότυπο που επιλέγετε – δεν θέλετε να αιμορραγήσετε το χρώμα παντού όταν ο Kiddos σας εκτοξεύσει με νερό.

Στο εμπορικό κέντρο outlet

Milumia Γυναικεία Boho Σπλιτ-Μέση-μέση φόρεμα Caftan, $ 31.99, Amazon

Το καλύτερο καφτάνι μπορεί να είναι μια βολική αγορά συνεργάτη. Μετά από όλα, αυτό είναι μόνο ένα χαλαρό κομμάτι για να τραβήξει πάνω από το κεφάλι σας για τα δοκιμή-on συνεδρίες. προσθέσετε ένα άνετο ζευγάρι σανδάλια για μια απλή ματιά.

Για μεσημεριανό γεύμα

Jodie Kaftan, $ 68 Boden

Δοκιμάστε ένα απλό, ζωσμένο καφτάνι καθώς και επίπεδη σανδάλια για casual δραστηριότητες της ημέρας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα ζευγάρι κολάν αν είναι ψυχρός. Η ζώνη προσθέτει δομή, καθώς δημιουργεί μια πολύ πιο προθέσεως – εναντίον ρίχνονται μαζί – ματιά.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *