category

Επιλογή κοστουμιών και πίεση από ομοτίμους

επιλογή κολύμβησης και πίεση από ομοτίμους

Δημοσιεύτηκε από Aloïs Guinut την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 · 12 σχόλια

Δεν παίρνω ένα μαγιό κάθε χρόνο.

Αντ ‘αυτού, τείνω να περιμένω μέχρι να παραδοθούν επειδή μισώ το έργο του κυνήγι ένα.

Δεν είστε ξένος στους φρικτούς προβολείς από τα καταστήματα που δημιουργούν κυτταρίτιδα των ΗΠΑ σε μέρη που δεν θα είχαμε ποτέ μαντέψει.

Την τελευταία φορά που αγόρασα ένα μαγιό ήταν το καλοκαίρι του 2017 στα νότια της Ιταλίας (Aaaah εκείνη την περίοδο Sans-Corona).

Ο Pal μου και εγώ μόλις περάσαμε την ημέρα στην παραλία όπου όλα τα ιταλικά γέφυρα ήταν έξω.

Που με έκανε πολύ ζηλότυπου, δεδομένου ότι η δική μου περιορίστηκε σε ένα βαρετό γαλλικό συντηρητικό μαγιό κολύμβησης.

Ως εκ τούτου, η μέρα μετά, όταν ένα κοστούμι κολύμβησης crochet wined με από το παράθυρο ενός καταστήματος πολλαπλών επωνυμιών, πήδηξε δεξιά μέσα.

Ήταν αυτό το είδος καταστημάτων που εξαφανίζονται όπου τα προϊόντα είναι πολύ προσεκτικά επιμελητεία και λίγοι είναι πίσω από το γυαλί ή δεν εμφανίζονται καθόλου, έτσι πρέπει να ζητήσετε από τον πωλητή τι ψάχνετε. Είπα: “Ένα κομμάτι, σέξι στο μπροστινό και πίσω”. Αποδείχθηκε ότι ο βελονάκι δεν ήταν ένας αγώνας, αλλά επέστρεψε με ένα αξιολάτρευτο μαύρο μαγιό με κάποια μεξικάνικη μαγική εκτύπωση σε αυτό (ελέγχετε την ακρίβεια της περιγραφής μου εδώ).

Το Bum μου και πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα στην Ιταλία, δεν ήταν ανθεκτικό από την κοινή γνώμη, καθώς όλοι φορούσαν παρόμοιες ενώσεις.

Ωστόσο, όταν επέστρεψα στο Île de ré για άλλη μια εβδομάδα στην παραλία (σκεφτείτε το ως τόπο Posh), δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι ήμουν άνετος, σε μια θάλασσα με κοστούμια κολύμβησης, για να εμφανιστεί η δική μου.

Αλλά, ωά, αγαπούσα το πράγμα, έτσι αποφάσισα να το φορέσω ούτως ή άλλως και από τρία χρόνια (μαζί με μερικούς ακόμη μεγαλύτερους που κατέχουν). Ωστόσο, κάθε φορά που περπατώ στον ωκεανό, αισθάνομαι λίγο παρατηρήθηκε όταν στην Ιταλία ήμουν άνετα αόρατος.

Αυτό είναι το ίδιο αν αποφασίσετε να πάτε τόπλες στις μέρες μας. Όταν ήμουν παιδί, όλες οι γυναίκες το έκαναν και ήταν φυσιολογικό. Αλλά τώρα, λυπάμαι που απογοητεύουν εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν ακόμα ένα πράγμα στη Γαλλία, είναι σπάνιο όταν εντοπίζετε μια θηλή στο Île de ré.

Όταν ο καθένας το κάνει, κανείς δεν νοιάζεται, όταν είσαι ο μόνος, αισθάνεστε ότι βλέπετε.

Γι ‘αυτό, στην παραλία ειδικά, έχουμε την τάση να υιοθετήσουμε τις τάσεις που είναι δημοφιλείς γύρω μας.

Και όταν λέω “γύρω μας” εννοώ τόσο τοπικά όσο γύρω από την πισίνα του σπιτιού που νοικιάσατε.

Πείτε τους φίλους σας να μην βγάζουν ποτέ τις κορυφές τους, θα αισθανόταν άρρωστος άνετος να το πράξει.

Στο αντίθετο, αν το κάνουν όλοι, ίσως να αισθάνεστε άσχημα για να θέλετε να καλυφθεί.

Αυτό είναι το ένστικτό μας που υποθέτω.

Και εσύ? Είστε το είδος για να ελέγξετε τις τοπικές τάσεις και να είστε διακριτικοί ή το είδος για να φορέσετε το carioca thong στα Hamptons;

Κάλυψη κάλυψης: Ysé, Bain de Minuit

Κατηγορία: Blog · Ετικέτες:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *