category

4 του χαριτωμένος προσιτή Slipcovers θα δείτε ποτέ

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σηκώστε το χέρι σας αν δεν έχετε μια μίζερη καναπέ ή την καρέκλα σας δεν μπορεί να πληρώσει για να ξεφορτωθεί; Δεν χέρια επάνω; ο καθένας λέει ότι λιγότερο από το επιθυμητό κομμάτι των επίπλων που δεν μπορείτε να πληρώσετε για να χαντάκι – ωστόσο, θα σας κάνει να μαζεύομαι κάθε φορά που το βλέπει κανείς. Μια προσιτή slipcover θα είναι το καλύτερο επόμενο βήμα για εσάς, έστω και μόνο μπορείτε να ανακαλύψετε ένα που δεν ήταν πολύ μπλα.

Η τεράστια δυσκολία με slipcovers είναι ότι είναι είτε πολύ πιο δαπανηρή από την αγορά νέων επίπλων ή απλά βαρετό. Σίγουρα, μπορείτε να πάρετε ένα προσιτό slipcover σε Walmart, ωστόσο οι επιλογές υπάρχουν εξαιρετικά χρηστικό. Εξυπηρετούν τη λειτουργία του θα καλύπτει μέχρι και παλιά καρέκλα σας ή προσιτές καναπέ, ωστόσο δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας στυλ. καθώς και ότι δεν έχει δουλειά, έτσι ώστε να καταλήξουμε διευθέτηση για την παλιά, υπερκατανάλωση καναπέ δεδομένου ότι δεν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο.

Κατάλαβα, δεδομένου ότι έχω πάει εκεί. Μην ανησυχείτε, αφού ανακάλυψα μια επιλογή των χαριτωμένο, καθώς και προσιτές slipcovers που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, όταν περπατάτε στην πόρτα.

Προσιτό Slipcovers που φαίνονται χαριτωμένο Πάρα πολύ

1. τολμηρό σχέδιο

Μεγάλη Bay σπίτι έχει μια επιλογή διασκέδασης της slipcovers που προσφέρονται για την Amazon. Ο πωλητής έχει ισχυρή αξιολογήσεις, καθώς και το προϊόν αυτό πληροί τις προϋποθέσεις για τον Πρωθυπουργό σας εντελώς δωρεάν αποστολή πάρα πολύ. Spice μέχρι προτιμώμενο χώρο σας διαβίωσης ή την καρέκλα υπνοδωμάτιο με βελούδο βελούδινα, μοτίβο slipcover σε ένα τολμηρό χρώμα για μόλις $ το 40. Γλιστρά πάνω από τα έπιπλά σας χωρίς ιμάντες, καθώς και αναδιπλώνεται γύρω από το κάτω μέρος με μια ελαστική άκρη. Αυτό το κομμάτι είναι επίσης να πλυθεί στο πλυντήριο, το οποίο είναι ένα πρέπει, αν έχετε ένα κυνικός ή κόκκινο κόκκινο συνήθεια κρασί.

Recliner, διθέσιο καναπέ, καθώς και καναπές slipcovers με τον ίδιο ακριβώς στυλ είναι επίσης διαθέσιμα.

2. το χρώμα μπλοκ Καναπές

Αν καναπέ σας δεν διέλυσε τελείως, δοκιμάστε ένα slipcover ότι καλύπτει μόνο το κάθισμα, πλάτη, καθώς και τα χέρια. Αυτή είναι μια εξαιρετική hack για να προσθέσετε υφή καθώς και το χρώμα στο σαλόνι σας ή το δωμάτιο των νοικοκυριών. καθώς και αν μπορεί να καλύψει έως και το λεκέ σοκολάτα, την ίδια ακριβώς στιγμή, ακόμα καλύτερα! δοκιμάστε Surefit.com για αυτό το ύφος του καναπέ slipcover – οι τιμές ξεκινούν από $ 55 για το μέγεθος του καναπέ. Υποσημείωση: Surefit φέρει επίσης οργανικά slipcovers ότι μπορείτε να ανακυκλώσετε.

3. Το δύο τεμαχίων Ποικιλία

Υπερπληρώ είναι μια πιο αξιόπιστη τοποθεσία για να ανακαλύψετε ανέξοδη slipcovers. Αν επιλέξετε να κρατήσει τα πράγματα τακτοποιημένα – δεν το κάνουν όλοι – θα εκτιμήσετε το εντοιχισμένες εμφάνιση αυτής της δύο τεμαχίων, κάλυψη microsuede για $ 82.50. Είναι προσφέρονται σε έξι χρώματα καθώς και όλες τις λειτουργίες του καπιτονέ λεπτομέρεια που προσθέτει ενδιαφέρον.

4. Το Stretch Fit

Υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να αγοράσετε σε Target εκεί; πριν δώσετε την ελπίδα για την ανακάλυψη ενός slipcover αγαπάτε, ελέγξτε Target.com. Αυτό το τριών τεμαχίων, τέντωμα εφαρμογή κομμάτι προσθέτει μια τολμηρή κόκκινη δήλωση σε οποιοδήποτε τύπο δωματίου. καθώς και το κόστος είναι καλύτερη σε $. 77

Περισσότερα slipcover Στρατηγικές

Εντάξει, ναι, πιο προσιτή slipcovers έρχονται σε στερεά χρώματα. Ωστόσο, στερεά χρώματα δεν είναι κατ ‘ανάγκη βαρετό – εμφάνιση για τις επιλογές με υφή, καθώς και το βάθος. Οι πιθανότητες είναι, ότι η κάλυψη πρόκειται να δούμε πολύ πιο συναρπαστικό στο χώρο σας από ό, τι φαίνεται σε ένα μπαγιάτικο πυροβολισμό προϊόντος.

Μπορείτε επίσης μπαχαρικό πράγματα με μαξιλάρια, καθώς και ρίχνει. δοκιμάστε H & M, Amazon, καθώς και Walmart για φθηνές επιλογές μαξιλαριών. ευχάριστη διακόσμηση!

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *