category

4 απίστευτο και απλά ψωμάκια μαλλιά για την περίοδο εορτασμού

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Λατρεύω αυτή τη φορά του έτους, δεδομένου ότι σημαίνει ότι μπορούμε να ντυθώ για όλα τα είδη των Χριστουγέννων, καθώς και νέα κόμματα έτους. Είναι φανταστικό αφού έχουμε την ευκαιρία να φορέσει όσο glitter όπως θέλουμε (το οποίο έχω την τάση να κάνουν έτσι κι αλλιώς!), Καθώς και να δοκιμάσετε μερικά πανέμορφα χτενίσματα διακοπές. Ψωμάκια ήταν εξαιρετικά καυτό αυτό το έτος, καθώς επίσης και από όπου και αν σίγουρα δεν χάνουν κάθε είδους ατμού. Ελέγξτε τις παρακάτω μερικά σεμινάρια φωτογραφίες, καθώς και πηγή έμπνευσης για λικνίζοντας ένα κουλούρι σε μια γιορτή αυτή την εορταστική περίοδο.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Τσουρέκια μαλλιά τέλεια για τον εορτασμό σεζόν

Χάιδεψε χαμηλά Κουλούρι

Έχετε μια λειτουργία διακοπών μετά τη δουλειά ότι δεν έχετε χρόνο να πάτε σπίτι καθώς και να προετοιμαστεί για; Αυτό χάιδεψε κουλούρι είναι φανταστική για την εργασία, καθώς και το παιχνίδι, δεδομένου ότι το γραφείο ενδείκνυται, καθώς και ακόμα σέξι.

Ξεκινήστε με λίγο βρώμικο μαλλιά, καθώς και μέρος σας τα μαλλιά στο κέντρο, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να χτενίστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά. στερεώστε το με μια μπάντα μαλλιά, καθώς και να είστε βέβαιος να αφήσει μερικά σκέλη δωρεάν στο μπροστινό μέρος για να πλαισιώσει το πρόσωπό σας. Αν χρειάζεται, να χαλαρώσει τα μαλλιά σας, καθώς και τραβήξτε το προσεκτικά μερικά τμήματα από λίγο να παρέχουν φανταστική υφή, όπως βλέπετε παραπάνω. Ελαφριά πειράζω αλογοουρά σας να παρέχει κάποιο πάχος, καθώς και το στρίβει γύρω από τη βάση της αλογοουρά σας. σταθεροποιήστε με φουρκέτες. Ομαλή τα μπροστινά κομμάτια καθώς και σαρώνουν τους μακριά από το πρόσωπό σας με ένα σίδερο ή τους ψιλές, καθώς και κυματιστές αφήσει για περισσότερο υφή. Μην παραλείψετε να θυμάστε να ρυθμίσετε την εμφάνιση με λακ!

Κομψό Side Bun

Αυτό το στυλ αριστοκρατικό είναι ιδανικό για τις πιο σικ μέρη αυτή τη σεζόν.

Ξεκινήστε με καθαρό, καθώς και ισιώσει τα μαλλιά. Κάντε ένα βαθύ μέρος για να ενεργοποιήσετε τα μαλλιά σας για να σαρώσει την πλευρά του προσώπου σας. προσεκτικά πειράζουν τις ρίζες των μαλλιών σας για να προσθέσετε λίγο όγκο. Στην απέναντι πλευρά του σαρωτικές κτυπήματα σας, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας κάποια τρίχα έξω για να πλαισιώσει το πρόσωπό σας. διαχωρίζουν το αλογοουρά σε τρία τμήματα. εργάζονται με ένα τμήμα κάθε φορά, χαλαρά το στρίβει, καθώς και τυλίξτε το γύρω από τη βάση του αλογοουρά. Pin σε θέση με φουρκέτες. Επαναλάβετε με τα άλλα δύο τμήματα. Αν έχετε κτυπήματα, να κάμπτεται με μεγάλη κάννη σίδερο για μπούκλες, καθώς και επιφάνεια με λακ.

γιορτή εργασίας μαλλί στην κορυφή

Έχετε να αγαπούν αυτό το απλό, καθώς και κομψά φιόγκος της κεφαλής. Είναι φανταστικό για μέρη γραφείου, ωστόσο μπορεί επίσης να φορεθεί για άλλες περιπτώσεις, όπως καλά.

Ξεκινήστε με ίσια, λεία μαλλιά, καθώς και πινέλο του σε ένα υψηλό αλογοουρά. εξασφαλίσει την αλογοουρά με μια μπάντα μαλλιά, καθώς και ψεκάστε την κορυφή, καθώς και τις πλευρές του κεφαλιού σας με λακ για να κρατήσει τα flyaways προς τα κάτω. Στη συνέχεια, χωρίστε την αλογοουρά σε δύο ίσα τμήματα. Ερμητικά στροβιλίζονται τα τμήματα γύρω από το άλλο με τις άκρες των μαλλιών, καθώς και τυλίξτε το στριμμένη μαλλιά γύρω από τη βάση της αλογοουρά. εξασφαλιστεί η σφιχτή κουλούρι με φουρκέτες, καθώς και επιφάνεια με λακ. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κλιπ στο πίσω μέρος για να κρατήσει τα μαλλιά σας επάνω.

Glam μαλλί στην κορυφή γιορτή

Εάν ένα μεγαλύτερο, messier φιόγκος της κεφαλής είναι αυτό που θα θέλατε να έχετε, δεν εξετάσουμε περαιτέρω.

Θα συμμορφωθεί με τα ίδια ακριβώς θεμελιώδη βήματα από πάνω με μερικές αλλαγές ήσσονος σημασίας. Αυτό λειτουργεί φανταστικά με υφή, άπλυτα μαλλιά, έτσι δεν την ανησυχία του για να πάρει κατ ‘ευθείαν πριν ξεκινήσετε. Finger χτένα τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, αφήνοντας τα σκέλη γύρω από το πρόσωπό σας, καθώς και κτυπήματα κάτω. εξασφαλίσει την αλογοουρά με μια μπάντα μαλλιά. Πειράζουν το αλογοουρά για να προσθέσετε πληρότητα, καθώς και ξεχωριστά σε δύο ίσα τμήματα. Χαλαρά συστροφή των τμημάτων μαζί με τα άκρα, καθώς και τυλίγονται γύρω από τη βάση του αλογοουρά. σταθεροποιήστε με φουρκέτες, ωστόσο επιτρέπουν κάποια τμήματα να κρέμονται χαλαρά. Ψεκάστε όλο με μια ελαφριά λακ. Καλα να περνατε!

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *