Uncategorized

Μεγάλες μορφές από τη συλλογή Zuhair Murad Couture που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε

σε μια ματιά ή μια θέση, είναι ωστόσο αδύνατο για εμάς να αποκωδικοποιήσουμε τη συλλογή καθώς και να μιλήσουμε για αυτό με σεβασμό. Ωστόσο, θα τιμήσουμε τη συλλογή Zuhair Murad Couture, προβάλλοντας μερικές συλλογές τόσο κομψό, ίσως θέλετε απλώς να κοιτάξετε γύρω από αυτούς και να τους ψωνίσετε τώρα.
Πηγή: Vogue.com Η πανέμορφη συλλογή Zuhair Murad Haute Couture Spring Summertime 2016
Τα σύνολα που παρουσιάστηκαν στην πανέμορφη συλλογή Zuhair Murad Couture, ήταν εξαιρετικά θηλυκά, καθώς και θα έπρεπε να δηλώσουμε «νεράιδα». Ονομάστε ένα στυλ στο βιβλίο που δεν έχει αγγιχτεί εδώ, όσον αφορά τη βραδινή φθορά, το μικτό ποτό καθώς και τις γραμμές του Doorperson, καθώς και το Zuhair έχει κάνει τα πάντα με φινέτσα.

Από την εκπληκτική Sheers, καθώς και από τη δαντέλα μέχρι τα διακοσμημένα appliqués, μακρά streaming κομψά εσώρουχα παντελόνι στις κομψές βικτοριανές πινελιές, η συλλογή Zuhair Murad Spring 2016 έχει πιάσει όλα. Κάθε κομμάτι θεωρείται ότι είναι μια εκπληκτική σειρά μόδας για το υπέροχο fashionista να καταβροχθίσει, καθώς και με συναρπαστική δουλειά που έγινε και πάνω τους. Μια λέξη που έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή θα ήταν «λαμπρή».
Πηγή: Vogue.comtry Αντικατάσταση τους, σας δυσκολεύουμε!
Φαίνεται ότι τα χέρια πίσω από τη συλλογή Zuhair Murad Spring 2016 Couture, ήταν πολύ στις ίδιες γραμμές εκείνων που ανέπτυξαν το μνημείο του Taj Mahal. Η εκπληκτική ομορφιά μέχρι την ημερομηνία δεν μπορεί να αναπαραχθεί, καθώς και το ακριβές μπορεί να αναφερθεί και για τη συλλογή του Zuhair. Ακόμη και αν γίνει, η ουσία, η κομψότητα, η ομορφιά καθώς και η έκκληση δεν φαίνεται να είναι μαγευτική. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον καλλιτέχνη καθώς και τους φανταστικούς τρόπους του, απολύτως.

[SC: MediaD]
Πηγή: vogue.com Τι απαίτηση να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά;
Με το Zuhair Murad Couture, η συλλογή είναι μια μυριάδα ποικιλία για να επιλέξετε καθώς και να καταβροχθίσετε. Τώρα αυτό είναι αυτό που δηλώνουμε, όπως θα θέλατε να υπολογίσετε επίσης. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τους πανέμορφους αριθμούς-

Φόρεμα
Σύντομα φορέματα πουλιών
Φούστες οργανισμού
Υψηλές σχισμές
Κοστούμια σώματος με μακριά μανίκια
Λευκά παντελόνια καθώς και περισσότερα

[Διαβάστε επίσης: μόδα που έχουν πιάσει το κομψό μας – κοιτάξτε]
Πηγή: vogue.comsassy, πειράγματα καθώς και διασκέδαση όπως
Αυτό που φαινόταν να είναι στο μυαλό του Zuhair Murad Fashion Designer, θα ήταν οι σημειώσεις της σύγχρονης κυρίας να κατανοούν τι θέλει, καθώς και ακριβώς πώς το θέλει επίσης. Τα σχέδια έδειξαν τη συλλογή με απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς και τη συλλογή, επομένως άνθισαν με κύματα που γίνονται καθώς και συναρπαστικά όλους στις μπροστινές σειρές.

Πηγή: Οι Vogue.comthemes έπαιξαν, εστιάζοντας στις βασιλικές πριγκίπισσες της σύγχρονης ημέρας στις νύμφες στο δάσος, πειράζοντας τη γυναικεία δύναμη στους κομψούς και εξαιρετικά προχωρημένους αγαπημένους των κοσμικών γοητείας. Χαριτωμένο κεφάλι-φθηνά σε ασημένιες ζώνες καθώς και χρυσά σανδάλια, καθώς και κεντήματα που έγιναν και στους ώμους!
Πηγή: Vogue.comNow ότι σας δείξαμε πολλούς εμπνευσμένους αριθμούς από τη συλλογή Zuhair Murad Fashion Spring 2016, μπορείτε να προχωρήσετε καθώς και να πιστέψετε για μια ματιά που θέλετε να φτιάξετε για τα πάρτι βραδινών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *