Uncategorized

Μέρα στη νύχτα: Το φόρεμα πουλόβερ θα φορέσετε σε όλο αυτό το φθινόπωρο

Κάθε φορά που είμαι κρύος και κάθομαι στον καναπέ μου στο σπίτι, έχω αυτή την απίστευτα περίεργη πρακτική να κουκούλι με τη δεμένη ρίψη που κοσμεί τον καναπέ μας (ή ένα κομμάτι δαπέδου στην άμεση περιοχή του), πάντα έτοιμο για αυτή τη σημαντική νυχτερινή περίσταση. Δεν λέω ότι απλά τυλίγομαι σε μια κουβέρτα σαν έναν κανονικό άνθρωπο, λέω ότι νομίμως μουμίζω τον εαυτό μου περιστρέφοντας στην κουβέρτα καθώς ο πλούσιος κρατάει το ένα άκρο. Ενώ δημιουργεί το υπέρτατο άνετο ανθρώπινο burrito, πρέπει να παραδεχτώ ότι δημιουργεί σημαντικές προκλήσεις για την κινητικότητα των άκρων, καθιστώντας το λιγότερο από το βέλτιστο για … ουσιαστικά ουσιαστικά όλα εκτός από το ψέμα οριζόντια.

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και όλα τα γραφεία μετατρέπονται σε πραγματικούς ανθρώπινους καταψύκτες, είναι πάντα απίστευτα δελεαστικό να φέρετε μια κουβέρτα στο γραφείο και να βρείτε έναν τρόπο να αναπαράγετε το νυχτερινό τελετουργικό μουμιοποίησης στο γραφείο μου. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι εκτός από το να είναι λιγότερο από επαγγελματικά κατάλληλο, μπορεί να σηματοδοτήσει μια αξιοσημείωτη μείωση της παραγωγικότητάς μου, γνωρίζετε, δεδομένης της αδυναμίας να μετεγκατασταθεί τα χέρια μου (και τα πόδια για αυτό το θέμα). Λοιπόν, τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι όταν βρίσκει τον εαυτό της σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση εργασίας;

Εισάγετε, το μαγευτικό φόρεμα πουλόβερ.

Είναι ουσιαστικά σαν να φοράτε μια κουβέρτα στο γραφείο, εκτός από το στρίψιμο – μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τα χέρια σας και δεν θα απολυθείτε. Τόσο πολλές νίκες.

Εντάξει, εντάξει, έτσι το ίδιο το πουλόβερ δεν είναι απαραιτήτως το πιο νέο σύντομο άρθρο ρούχων. Ίσως έχετε ήδη ένα απόθεμα αυτών των ομορφιών από τις εποχές που δεν μπορείτε να περιμένετε να βγείτε από το ντουλάπι σας. Ωστόσο, το ζεστό/ζεστασιά στοιχείο αυτού του συγκεκριμένου φόρεμα πηγαίνει πολύ πέρα ​​από αυτό ενός κανονικού φόρεμα πουλόβερ, γιατί όπως υποδηλώνει ο τίτλος της σημερινής θέσης, αυτός ο αριθμός έχει ένα κρυμμένο κόλπο μέχρι το μανίκι του ή το λαιμό είναι μάλλον. Ο λαιμός του καλύμματος που βλέπετε παραπάνω μπορεί να μετατραπεί για να φορεθεί εκτός έδρας, καθιστώντας την υπέρτατη πτώση και τη χειμερινή περίοδο σε μια νύχτα. MMMK, αλλά πώς αυτό ενισχύει τον προαναφερθέντα ζεστό/ζεστασιά; Λοιπόν, το πόσιμο σας κάνει ζεστό και αυτό το φόρεμα διευκολύνει τα ποτά après-work, ipso facto, αυτό το φόρεμα είναι η πραγματική βόμβα.

Εάν το ελέγξετε εδώ στην ιστοσελίδα του Nordstrom, θα δείτε ότι είναι τιμολογημένο ως ένα εύκολο φόρεμα πουλόβερ από το ώμο. Μου άρεσε η σκούρα σκιά με κάρβουνο και σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα ιδανικό φόρεμα για τις νύχτες και τα δείπνα της χειμερινής περιόδου. Δεν ήταν μέχρι που το δοκίμασα και άρχισα να παίζω με επιλογές στυλ (belted; Ημέρα εργασίας. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να φύγετε από το γραφείο στη σκόνη, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε το κολάρο για μια εκπληκτική εμφάνιση εκτός ώμου.

Αν δείτε τα snapchats μου σήμερα (θα λήξουν σε περίπου 5μμ PST, οπότε ελέγξτε πριν από τότε!), Θα δείτε ότι υπάρχει ένας πολύ πιο τρόπος που μπορείτε πραγματικά να φορέσετε το λαιμό (ειδοποίηση spoiler: είναι το αγαπημένο μου από τα τρία) Δείτε το @Maryorton στο Snapchat για τις λεπτομέρειες. Στην πραγματικότητα δεν το σκέφτηκα μέχρι να τραβήξουν χθες αυτές οι φωτογραφίες, οπότε χτυπήστε το Snapchat για να ακούσει όλα αυτά και να πάρει το πλήρες trifecta.

Φόρεμα: cupcakes και κασμίρ (παρόμοια εδώ και εδώ) | Ζώνη: Linea Pelle (παλιά, παρόμοια εδώ και εδώ) Αντλίες: Ralph Lauren (παλιά, παρόμοια εδώ) Κολιέ: c/o baublebar | Τσάντα: J.W. Άντερσον (παρόμοια εδώ) | Γυαλιά ηλίου: Sun Wonderland (παρόμοιο εδώ) LIP: NARS (Damned)

< >

Χάρη στο Nordstrom για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *