Uncategorized

Επιστροφή στην εργασία με βασικές αρχές γραφείου από τη M.M.LAFLEUR

Βασικές αρχές του Γραφείου από τη Μ.Μ. Λάσπη

M.M.Lafleur είναι μια γυναικεία μάρκα που την καθιστά την επιχείρησή τους να πάρει το έργο να μην ντυθεί για δουλειά για να εξασφαλίσει ότι η εστίασή μας μπορεί να … πολύ που θέλουμε. Οι συλλογές τους είναι γεμάτες από προσεκτικές λεπτομέρειες. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες hems, κατόχους bra-ιμάντα, καθώς και κρυφά κουμπιά. Ταυτόχρονα, κάνουν κάθε κομμάτι απίστευτα άνετο. Έτσι, όταν η μακρά εργάσιμη μέρα σας μεταμορφώνει σε ένα μακρύ βράδυ γονικής μέριμνας ή κοινωνικοποίησης, ποτέ δεν κρατούνται πίσω από μια περιοριστική ζώνη μέσης ή shirtsleeve.
Εδώ, χρησιμοποιώ έναν πραγματικό ήρωα ντουλάπας, το O’Hara Blazer. Είναι στην πιο πανέμορφη (και ευπροσάρμοστη) καμήλα καθώς και μαύρο καρό. Ένα από τα προτιμώμενα πράγματα μου για αυτό το blazer είναι ότι είναι για όλους. Αν κοιτάξετε την περιγραφή, θα ανακαλύψετε ότι πραγματικά δηλώνει ότι είναι πλήρως φιλικό προς τα οπίσθια, φιλικά προς τα κάτω, φιλικό προς τα μέσα, καθώς και ψηλό φιλικό. Είναι ένα εκπληκτικό καθώς και καλά κατασκευασμένο blazer. Ωστόσο, όπως και έτσι μπορείτε να το πετάξετε σε σχέση με αμέτρητη ενδυμασία καθώς και να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε από την αίθουσα συνεδριάσεων για να πιει στο ποδόσφαιρο περιθώριο. Είσαι ήδη πιστεύετε για τις δερμάτινες γκέτες σας με αυτό, έτσι δεν είστε; Καταλαβαίνω το κοινό μου.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Εάν πιστεύετε ότι αυτή η καμήλα καθώς και το Black Plaid είναι όμορφο, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε το ελεφαντόδοντο isringbone. Να πεθάνεις για.

Μ.Μ. Lafleurthe o’hara blazer plaid δεμένη

Μ.μ. Lafleurthe Hockley Jean

Στο κάτω μέρος, θα με ανακαλύψετε στο σημαντικό Jean Hockley. Παίρνει την άνεση των προτιμώμενων σας ζυμωμένα με denim καθώς και καθιστά την εργάσιμη εργασία. Το σχήμα καθώς και η αίσθηση αυτού του καντίστρου δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγευτικό. Αναφέρεται ως “καλύτερα από το denim” για κάποιο λόγο. Το πλυμένο υλικό που πλένεται από το μηχάνημα έχει μόνο τη σωστή ποσότητα τεντώματος που εξασφαλίζει τα γευστικά γόνατα δεν είναι ποτέ στο παιχνίδι. Το HEM έχει κρυφό σβήνει ώστε να μπορείτε να μειώσετε ή να επιμηκύνετε με ευκολία.
Στρογγυλοποίηση της εμφάνισης είναι το M.M.Lafleur Vicky δεξαμενή αποθήκευσης σε χρώμα μαργαριτάρι, το οποίο είναι το τέλειο στρώμα βάσης για ουσιαστικά οποιοδήποτε είδος εμφάνισης blazer-LED. Και, καθώς αυτή η μάρκα κατανοεί ότι το workwear σας δεν συμπληρώνεται μέχρι να αξεσουάρ, επίσης παράγουν επίσης αξεσουάρ έτοιμιστων γραφείων. Εδώ, χρησιμοποιώ το Hugo μενταγιόν καθώς και το σκουλαρίκι Claressa.
Το βασικό πράγμα εδώ είναι να επιστρέψει σε επαγγελματικά, γυαλισμένα βασικά, χωρίς να παρέχει τα άνετα ρούχα μας. Πρέπει να έχουμε εργασίες καθώς και σταδιοδρομία που μας αρέσει χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνουμε τα στρώματα δυσφορίας τη στιγμή που αφήνουμε το γραφείο.
Υπάρχει πραγματικά κάτι που πρέπει να δηλωθεί για τη χρήση μιας ομοιόμορφης προσέγγισης στο Workwear που παράγει μια αίσθηση απλότητας καθώς και απίστευτη, ωστόσο ένα που δεν αισθάνεται σαν να χρησιμοποιούμε το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Αυτός είναι ο λαμπρός του M.M.LAFLEUR-Η ικανότητα της μάρκας να παράγει συλλογές που εργάζονται απρόσκοπτα μαζί κάνουν να προετοιμαστούν για την εργασία εύκολο, ωστόσο ποτέ δεν βαρεθεί. The brand produces garments for working women, made by working women, as well as that’s apparent in every thoughtful detail.

M.M LaFleurThe Vicky Tank

M.M LaFleurThe Hugo pendant Set

Thanks to M.M LaFleur as well as ShopStyle for partnering on this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *