Uncategorized

Οδηγός για την αγορά του ιδανικού οδηγού για τα ρούχα κρίκετ

για την αγορά των ιδανικών ρούχων κρίκετ
13/04/2015, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Το κρίκετ είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες όπως η Ινδία, η Αυστραλία, η Αγγλία, η Νότια Αφρική, η Νέα Ζηλανδία και η Ζιμπάμπουε. Φορώντας το ιδανικό είδος ρούχων κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των αγώνων της πρακτικής είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα για μια ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Αν νομίζετε ότι δεν γνωρίζετε αρκετά για τα ρούχα κρίκετ, εδώ είναι μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν.

• Οι στολές κρίκετ είναι επίσης ευρέως γνωστές ως λευκές και φανέλες κρίκετ και αποτελείται από φανέλες, jumpers, παντελόνι και jockstraps. Αν και αυτές οι στολές είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα ανάλογα με τα διάφορα έθνη που αντιπροσωπεύει η επαγγελματική ομάδα, αλλά οι ερασιτέχνες φορούν κανονικά λευκές στολές.

• Το υλικό της φανέλας πρέπει να είναι πολυεστέρα επειδή έχει την ικανότητα να τρέχει υγρασία και διατηρεί τον παίκτη ξηρό, καταπληκτικό και άνετο μετά από μια αυστηρή συνεδρίαση πρακτικής ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κάτω από τη ζεστή θερμότητα του ήλιου. Το κρίκετ είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει έντονες υπαίθριες σωματικές δραστηριότητες που οδηγούν σε άφθονη εφίδρωση και η φθορά των λανθασμένων ρούχων θα καταλήξει να κάνει τον φορέα να αισθάνεται πολύ άβολα.

• Η φανέλα και το παντελόνι πρέπει να είναι ιδανικής. Δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό, γιατί αυτό δεν θα επέτρεπε την πλήρη ελευθερία κίνησης και ούτε πρέπει να είναι υπερβολικά φαρδιά, αλλά να επιτρέψει αρκετό χώρο αναπνοής.

Γιατί είναι σημαντικό να βρείτε τον ιδανικό κατασκευαστή;
Πρέπει να πάρετε ενδύματα κρίκετ για μια ολόκληρη ομάδα κρίκετ; Εάν το κάνετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι οι πιθανοί κατασκευαστές ειδών ένδυσης κρίκετ που μπορούν να σας προμηθεύσουν στολές σε χονδρική πώληση. Ένα από τα ουσιαστικά οφέλη από τη σχετιζόμενη με τους χονδρεμπόρους του κρίκετ είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μετάβαση σε διαφορετικά μέρη για τα πράγματα που χρειάζεστε, αλλά αντ ‘αυτού να πάρετε τα πάντα από ένα μέρος. Ακούγεται βολικό, έτσι δεν είναι; Βοηθά επίσης στη διατήρηση μιας σταθερής ποιότητας στολών που μπορεί να μην συμβαίνει εάν τα αθλητικά ενδύματα κατασκευάζονται και παρέχονται από διαφορετικά καταστήματα παραγωγής.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμπεριλάβετε το λογότυπο του συλλόγου σας, το όνομα του παίκτη και τον αριθμό ή τις λεπτομέρειες του χορηγού, θα πρέπει να αναζητήσετε κατασκευαστές και πωλητές ειδών ένδυσης κρίκετ που προμηθεύουν ρούχα κρίκετ και έχουν τους πόρους για να διαχειριστούν τις μαζικές παραγγελίες σας. Υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστικοί κατοικίες που επιτρέπουν στους αγοραστές να συμπεριλάβουν τα δικά τους σχέδια ή αν δεν καταφέρουν να βρουν οποιοδήποτε, μπορούν επίσης να επιλέξουν από έναν κατάλογο.

Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ενδύματα για την ομάδα του κρίκετ σας, αναζητήστε διακεκριμένους και αξιόπιστους κατασκευαστές, χονδρεμπόρους και πωλητές και αφήστε τους νέους και ενήλικες παίκτες να παίξουν τα καλύτερα που φορούν άνετα ρούχα.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων κρίκετ
Προμηθευτές ειδών ένδυσης κρίκετ
Κρίκετ Jerseys Wholesalers

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *