Uncategorized

Είμαστε ζεστό στα τακούνια πάνω Τι αυτών εξέχουσα μόδας ιδιωμάτων, καθώς και Φράσεις δείχνουν

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Δεν υπάρχει καμία σοβατεπί το θέμα: μας κυρίες ΔΕΒΘ είναι πάντα ζεστό στα τακούνια της μια απίστευτη συμφωνία, που παρασκευάζεται με κασκόλ μέχρι ό, τι αυτό θα μας κάνει να φαίνεται χαριτωμένο και ως κουμπί. Hey, περιμένετε ένα λεπτό, είναι ότι εγώ ή είναι μια μεγάλη φράσεις ρούχα που σχετίζονται συμβαίνει εδώ εκεί; Κουμπιά, φούστες, τακούνια. . . hmmm. μόνο για κλωτσιές, αποφασίσαμε να πάρει τη σέσουλα για την προέλευση κάποιων τυπικών ιδιώματα της μόδας, καθώς και φράσεις. Εδώ είναι το lowdown.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Τι κάποιο τρόπο Ιδιωματισμοί Μέση

Φούστα το Τεύχος

Πω πω, μερικά από αυτά τα πράγματα λέξη προέλευσης παίρνει βαριά (Viking επιδρομές, καθώς και τη γλώσσα Παλαιά Νορβηγικά). Μπά. κατώτατη γραμμή: «φούστα» άρχισαν να εμφανίζονται στα αγγλικά γύρω στο 1300 (πολύ προ-στόχος), μια στιγμή κατά την οποία το χωριό σύνορα αναφέρονται ως «προάστια». οι άνθρωποι συχνά ταξιδέψει αυτές τις παρυφές αντί να περάσει άμεσα με την πόλη για την πρόληψη δύσκολη ή ενοχλητική κατάσταση (κάτι σαν το πώς ακριβώς οδηγώ μόνο για την πρόληψη τρέλα σε συγκεκριμένες παρτίδες αυτοκινήτων στάθμευσης). Τέτοιες σοβαρές πληροφορίες, έτσι δεν είναι; Γεια σου, απλά ήθελα να πω, «I”m δεν πρόκειται να περιζώσει το θέμα, μου αρέσει πολύ.»

Hot για τα τακούνια

Όποιος με γνωρίζει καλά επίγνωση ότι είμαι κορόιδο για τακούνια. την επόμενη φορά που θα γλιστρήσει μόνη μου σε μια αντλία Bandolino όμως, θα είμαι πιστεύοντας αυτού του παιχνιδιού όπου οι άνθρωποι κάνουν κάθε άλλη υπόθεση ο τόπος κάτι με το «παίρνετε θερμότερο. . . καυτή»ενδείξεις. Ωστόσο, μηδενίσει μέσα σε κάτι έχει να κάνει με την (στρέψτε τα μάτια σας μακριά, χορτοφάγους) σύσταση κυνηγιού, όπου τα κυνηγόσκυλα είναι στην πραγματικότητα σχετικά με τα τακούνια της λείας τους, στην καταδίωξη των δείπνο (που επίσης εξελιχθεί στο «ζεσταίνει» φράση στο εύρημα παιχνίδι -το-αντικείμενο). Πω πω, οι οποίοι γνώριζαν;

Καπέλα μακριά για να σας

Αχ, πήρα μια προώθηση; σκοράρει ένα απίστευτο εύρημα στην προτιμώμενη κατάστημά σας; Λοιπόν, «καπέλα μακριά σε σας» για ένα έργο καλά κάνει. Την απογείωση ή την απόθεση ένα καπέλο επιδεικνύει σεβασμό ή έγκριση, οπότε εξαιρετικές προσφορές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη φράση με την προσφορά συγχαρητήρια.

Χαριτωμένο ως κουμπί

Έχω συχνά αναρωτηθεί για αυτό. Θέλω να πω, τα γατάκια (φωνάξω έως 7 μηνών τιγρέ μου, Mango), ναι. Τα μωρά, φυσικά. Ωστόσο, τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με ένα κουμπί που το καθιστά χαριτωμένο; Δεν βλέπω τις εικόνες των κουμπιών κάνει τους γύρους στο Facebook με την επιλογή να «αρέσει» αν είναι χαριτωμένο. Εγώ παρεκκλίνω. Τέλος πάντων, μοιάζει με τη φράση προέρχεται από την ιδέα ότι οι μικρές = χαριτωμένο (αχ, πίσω στο γατάκια, καθώς τα μωρά και πάλι). Υπάρχει επίσης πληροφορίες τριγυρνάει ότι αυτό δεν έχει να κάνει με κουμπιά ρούχα, όμως αντ ‘αυτού, το λουλούδι που ονομάζεται «κουμπί πανεπιστημίου». Υποθετικά, ο οφθαλμός θεωρήθηκε χαριτωμένο, καθώς επίσης, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πετώντας από την έδρα του το παντελόνι μου

Δόξα τω Θεώ για την τεχνολογία. Πίσω στην ημέρα, πριν τα αεροπλάνα είχαν συστημάτων ελέγχου φανταχτερό, οι πιλότοι συχνά απάντησε σε αντίδραση ενός αεροσκάφους με βάση τα σχόλια αισθάνθηκαν (να πάρει αυτό) από την έδρα της παντελόνι τους (το μεγαλύτερο σημείο της έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε με το αεροπλάνο) . Σοβαρά. Λοιπόν, πρέπει να συμφωνήσουμε. . . τουλάχιστον όταν πρόκειται για μόδα. Ανάλογα με το πού θα πάμε, είναι όλα σχετικά με τα παντελόνια.

Σφίξτε τη ζώνη του ατόμου

Mmmm. . . αναδείξει ψητές πατάτες, καθώς και πίτα (ή όχι). Η προέλευση αυτής της ζώνης που σχετίζονται με το ιδίωμα της μόδας έχει μεγάλη σχέση με τα τρόφιμα, καθώς και την έλλειψη της κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής κατάθλιψη. Εξομαλύνσεως up (θα φτάσουμε σε εκείνο το ένα μετά) τρόφιμα σήμαινε έχοντας ένα καλό γεύμα «κάτω από τη ζώνη τους.» Πεινασμένοι, και ως εκ τούτου λεπτότερο-άνθρωποι «σφίγγουν το ζωνάρι», σε ένα στόχο από την τροποποίηση της για το γεγονός προς όφελός τους.

κασκόλ Up

Ω, ευγενέστερο των πελμάτων,

Αυτό που ανυψώνει την ένστασή σας με μεγάλη λεπτομέρεια;

Γιατί, «Tis την φτέρνα καμία ερώτηση. . .

Και πάντα πιο όμορφη κατά τη διάρκεια μιας πώλησης τα μεσάνυχτα.

Εντάξει, απολύτως κάνει αυτό επάνω. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι, αυτό μπορεί να είναι από την σαιξπηρική προέλευσης. Η έννοια της τσιμπάμε κάτι επάνω (είτε πρόκειται για μια πώληση παπούτσι ή πιατέλα γαλοπούλα) προέρχεται από Μάκβεθ: «Έλα, Seeling νύχτα, μαντήλι πάνω στο μάτι της προσφοράς των θλιβερή ημέρα. . . »Φαίνεται ότι η“μαντήλι πάνω”προορίζεται να καλύψει γρήγορα κάτι μέχρι να ήταν έξω από τα μάτια (ή μνήμη), καθώς και πάει για τα καλά. Hmmm. Είδος όπως το πώς ακριβώς μας fashionistas έχουν μια ικανότητα για το άδειασμα ράφια των πολυκαταστημάτων.

Εντάξει, κυρίες, κάθε είδους άλλα ενδιαφέροντα φράσεις, καθώς και ιδιώματα της μόδας που χτυπήσει τις κάλτσες σας μακριά;

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *