category

Πώς να στυλ ένα preppy πουκάμισο ράγκμπι;

Πώς να στυλ ένα preppy πουκάμισο ράγκμπι;
09/10/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Εάν σκέφτεστε μια φανέλα ράγκμπι, ίσως να σκεφτείτε τους κορυφαίους κισσούς κισσούς ή τους πραγματικούς παίκτες ράγκμπι, αλλά μην ανησυχείτε-δεν χρειάζεται να είστε πομπώδης ή ένα βουνό για να το τραβήξετε. Η φανέλα ράγκμπι είναι γεμάτη σε μια ποικιλία δημοφιλών υποκουλτούρων και στιγμών σχεδιασμού. Έχει κουνηθεί από τόσο πολλές προσωπικότητες όπως ο David Hockney, ο Mick Jagger στο Tupac, και από διάφορους ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγγραφείς, εξωτερικούς – φαίνεται υπέροχα σε όλους, αυτό λέμε (ιδιαίτερα τα κορίτσια).

Οι φανέλες που φοριούνται από επαγγελματίες παίκτες ράγκμπι δεν δείχνουν ομοιότητα με το τυπικό βαμβάκι ράγκμπι. Το σημερινό μπλουζάκι είναι πολυεστέρα, σφιχτό σώμα και δεν έχει καν κολάρο. Ωστόσο, το κλασικό είναι ακόμα άθικτο. Συνήθως κατασκευασμένο από παχύ βαμβάκι, έχουν επίσης οριζόντιες γραμμές στα χρώματα κολλεγίων και ένα λευκό συγκρότημα.

Οι κατασκευαστές του Rugby Jersey πήραν την τυποποιημένη εμφάνιση και τον εκσυγχρονίζουν δημιουργώντας το με μαλακό βαμβάκι και πολυεστέρας, σε συνδυασμό με λευκασμένο λαιμό denim. Έχουμε ακόμη ελαφρύνει το πανί λίγο, οπότε δεν θα ζυγίσουμε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Πώς να κάνετε τη φανέλα;
Ένα πουκάμισο ράγκμπι είναι εκπληκτικό χωρίς να είναι snobbish και φαίνεται καλύτερο για εύκολες βραδιές και ψυχρότερες μέρες. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να τους φορέσετε.

Ενώ ο Ezra Koenig από το Σαββατοκύριακο Vampire έχει προφέρει την προετοιμασία του, μέσω του Sporting Spectacular Rugby του Instagram, με κομψά τοποθετημένο σε κορδόνια, ένα στυλ που αγκαλιάζουμε καλά.

Παρόλο που συνήθως θεωρείται ως αγαπημένος των jocks, ένας από τους πιο δημοφιλείς φορητές ράγκμπι είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης David Hockney. Τα πράσινα παντελόνια του στρατού και οι μπότες Beat-up είναι μια ισχυρή εμφάνιση όταν συνδυάζονται με μια φανέλα ράγκμπι.

Βρίσκουμε φορώντας μια φανέλα ράγκμπι με το πιο comfiest ζευγάρι των σορτς που τρέχει είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Μεγάλα μανίκια στην κορυφή για να σας προστατεύουν από τον ήλιο, σορτς προς τα κάτω για να σας κρατήσουν να αναπνέετε ασφαλή. Αποφύγετε τις ψηλές κάλτσες και βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται ότι μόλις βγήκατε από το κάτω μέρος του ruck.

Alanic Global · Πώς να στυλ ένα preppy πουκάμισο ράγκμπι;

Τα μπλουζάκια ράγκμπι, απροσδόκητα, ήταν κοινά μεταξύ των ορειβατών για λίγο τώρα. Η φήμη έχει, η ίδια η Patagonia Yvon Chouinard ήταν από τους πρώτους που γνωρίζουν πόσο καλά κρατάει το κολάρο όταν κρατάει το σχοινί. Συνδέστε το με τα προτιμώμενα σορτς φορτίου ή τα παντελόνια σας.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εάν σκέφτεστε να προσθέσετε προσαρμοσμένα χονδρικά ρούχα στο απόθεμα του καταστήματός σας μέσω αθλητικών ενδυμάτων, τότε κατευθυνθείτε κατευθείαν στην ομάδα υποστήριξης ενός δημοφιλούς κατασκευαστή και μοιραστείτε την ιδέα σας. Η ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί σας σε ελάχιστο χρόνο.

Ετικέτες:
Προσαρμοσμένα χονδρικά ρούχα
Κατασκευαστές ρούχων ράγκμπι
Κατασκευαστές φανέλων ράγκμπι
Κατασκευαστές πουκάμισα με ράγκμπι μπλουζάκια

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *