category

32 ρουτίνες που καταστρέφουν το δέρμα σας

για το δέρμα που είστε προσεκτικοί που είστε, είναι καιρός να επαναλάβετε καθώς και να εξετάσετε ακριβώς πόσο από τα πράγματα σας για τα πράγματα μπορεί να καταλήξουν στην ενεργοποίηση της βλάβης του δέρματος.
Σας δείχνουμε 32 ρουτίνες σας ότι απαιτείτε τροποποίηση εάν θέλετε το δέρμα σας να σας πάρει μέρη.

1. Περίπτωση χλωρίου
Μια βουτιά σε μια πισίνα στο Summers είναι ευδαιμονία, ωστόσο δεν θα διαρκέσει πολύ. Το χλώριο στο νερό μπορεί να προσκολλάται καθώς και να αντιδράσει στο ενυδατωμένο σας καθώς και στο καθαρισμένο δέρμα. Στην αγορά για να εξαλείψετε το χλώριο, χρησιμοποιήστε ένα επιπλέον σαπούνι όταν κάνετε μια βουτιά.
Πηγή: abcnews.com2. ελαχιστοποιήστε την πρόσληψη καφέ
Η κατανάλωση καφέ είναι μια ρουτίνα απλή για εμάς να παρέχουμε. Μπορεί επίσης να επαληθεύσει ότι είναι αντίπαλος στο ξηρό δέρμα σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καφεΐνη σε αυτό μεγεθύνει τις ρυτίδες, ξεφορτωθείτε τις πλευρικές επιπτώσεις της πίνοντας μεγάλες προσφορές νερού.
[Επίσης, διαβάστε: DECAF COFFER για υγιεινά σας]

Πηγή: fobzy.t2b.click3. Κοιμάται στο μακιγιάζ
Θα προσκαλέσετε φραγμένους πόρους, βακτηριακές λοιμώξεις, καθώς και δέρμα επιρρεπής στην ακμή, εάν το φθινόπωρο κοιμάστε με το μακιγιάζ σας. Επιπλέον, το υπόλειμμα μακιγιάζ που μένει στο μαξιλάρι σας μπορεί να σας κάνει το φθινόπωρο άρρωστο. Η καλύτερη θεραπεία είναι να διατηρήσετε το μακιγιάζ που εξαλείφει τα μαντηλάκια δίπλα στο κρεβάτι σας, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εξαλείψετε το επιβλαβές μακιγιάζ σας.
Πηγή: GHK.H-CDN.CO4. Σπυράκι
Τα breakouts του δέρματος μπορεί να συμβούν όταν αρχίσετε να επιλέγετε το δέρμα στη συμφωνία σας καθώς θα συνεχίσει να πιέζει βρωμιά καθώς και βακτήρια στους πόρους. Επομένως, σταματήστε αυτήν την πρακτική.

Πηγή: huffpost.com5. Παρακάμπτοντας τα γεύματα
Η αποφυγή των γευμάτων μπορεί να κάνει την ηλικία του δέρματός σας ταχύτερη καθώς και την εμπειρία από την ξηρότητα πολύ πιο γρήγορα. Επομένως, συμπεριλάβετε συμπληρωματικά πράγματα στο σχέδιο διατροφής σας στον τύπο της βιταμίνης C (που βρέθηκαν στα πορτοκάλια), στη βιταμίνη Β3 (που βρίσκεται στα φιστίκια), στη βιταμίνη Ε (που βρέθηκε στα αβοκάντο), καθώς και στη βιταμίνη Α (που βρέθηκε σε υπέροχες πατάτες) για τόνο στην υγεία του δέρματός σας.
6. Μεγάλη, καυτά ντους
Δεν θέλετε να μπείτε στο ντους για να έχετε ένα ζεστό ντους για μεγάλο χρονικό διάστημα; Ενώ το ατμόσφαιρο ντους είναι υπέροχο, καταλήγει να οδηγεί σε λωρίδα, ξηρό δέρμα. (Διαβάστε εδώ: τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα του καυτού ντους)

Πηγή: NetDNA-SSL.com7. ακραία δοκιμή καλλυντικών προϊόντων
Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ένα φετίχ για να δοκιμάσουν νέες λοσιόν, καθαριστικά καθώς και κρέμες για τη συμφωνία μας καθώς και το δέρμα. Πάντα να το κάνετε σε ένα μικρό κομμάτι δέρματος στα χέρια ή τα πόδια σας, όχι στο πρόσωπό σας. Ποτέ δεν καταλαβαίνετε μια αλλεργική αντίδραση μπορεί να συμβεί στη συμφωνία σας καθώς δοκιμάζετε ένα καλλυντικό προϊόν.
8. Πιείτε επαρκές νερό
Το σώμα μας χρειάζεται σταθερή ενυδάτωση, οπότε είναι σημαντικό να πίνουμε γυαλιά καθώς και ποτήρια νερό. Εάν μειώσετε την καθημερινή πρόσληψη νερού, θα προκαλέσει τη γήρανση του δέρματος νωρίς. Πιείτε κατάλληλο νερό καθώς και καταπολεμήστε το τραχύ καθώς και το συρρικνούμενο δέρμα, ακριβώς την ίδια στιγμή παίρνετε μια υγιή λάμψη.

12. Συνεχής δίαιτα
Κάθε τώρα, όπως και τότε, όταν πηγαίνετε σε μια δίαιτα, καταλήγετε να σχεδιάζετε δυσμενή επίδραση στο δέρμα σας. Το βάρος παίρνει καθώς και η απώλεια βάρους μπορεί να κάνει τις ίνες του δέρματός σας να χαλαρώνουν οδηγώντας σε ραγάδες καθώς και χαλάρωση του δέρματος.
13. Ανεπαρκής ύπνος
Είναι σημαντικό να πάρετε οκτώ ώρες ύπνου τη νύχτα, καθώς θα σας βοηθήσει να φαίνεστε ανανεωμένοι, καθώς και να πάρετε επανυδατωμένο δέρμα. Οι χαμηλότερες ώρες στον ύπνο μπορεί να προκαλέσουν βαρετό δέρμα καθώς και φραγμένους πόρους του δέρματος.
Πηγή: selfhelpfitness.com14. Περίπτωση νατρίου στα τρόφιμα
Όταν έχετε πολύ μεγάλο νάτριο στη διατροφή σας, μπορεί να πάρει την υγρασία από το δέρμα σας, καθιστώντας το στεγνό καθώς και θαμπό. Στην αγορά για να περιορίσετε αυτό, κόψτε τις αλμυρές λιχουδιές καθώς και να εφαρμόσετε μια ενυδατική ενυδατική κρέμα προσώπου.
15.
Φορώντας τις επαφές που χρονολογούνται, καθώς και γυαλιά μπορούν να σας προσγειωθούν με ένα squint καθώς και λεπτές γραμμές καθώς και ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας. Αποτρέψτε αυτό, ελέγχοντας τον γιατρό σας τουλάχιστον όταν ένα χρόνο.
16. Κανονική αποτρίχωση
Αντιμετωπίστε τον πειρασμό να τρέξετε σε ένα σαλόνι προσφυγής κάθε τώρα, καθώς και να κεράσετε νέες τρίχες στο δέρμα. Η υπερβολική αποτρίχωση μπορεί να προκαλέσει ωμό δέρμα καθώς και προσκρούσεις. Παρέχετε το δέρμα σας τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να κερίνετε τα μαλλιά σας. Επίσης, να έχετε κατά νου να φροντίσετε το δέρμα σας που δημοσιεύει την αποτρίχωση.
Πηγή: WordPress.com17. Χημικές ουσίες που υπάρχουν στο νερό
Το δημόσιο νερό πρέπει να φιλτράρεται με καθαριστικούς παράγοντες. Ωστόσο, τα χημικά σε αυτό στοιβάζονται στο κεφάλι για μια χρονική περίοδο. Επιλέξτε ένα φίλτρο κεφαλής ντους που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το ξηρό δέρμα που ενεργοποιείται από το χλώριο καθώς και άλλα στοιχεία.
18. Ξεχνώντας τα χείλη σας;
Έχοντας στεγνά καθώς και σκασμένα χείλη σε τακτική βάση τα καθιστούν γρηγορότερα. Τα κραγιόν καθώς και τα βάλσαμο για τα χείλη που αποτελούνται από βοηθήματα γλυκερίνης κρατούν τα χείλη σας ενυδατωμένα καθώς και ενυδατωμένα.
19. Βρώμικες μαξιλαροθήκες
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα σας ρίχνει τα νεκρά κύτταρα του. Αυτά τα νεκρά κύτταρα μπορούν να αναπτυχθούν στην μαξιλαροθήκη σας με την πάροδο του χρόνου αφήνοντας πίσω τους βακτηρίδια καθώς και τοξίνες. Κρατήστε το δέρμα σας υγιές μεταβάλλοντας το μαξιλάρι σας όταν σε κάθε δύο εβδομάδες.
20. Πέρα από την απολέπιση
Η υπερβολική εκμετάλλευση του δέρματός σας μπορεί να το απογυμνώσει από τα απαιτούμενα έλαια. Έτσι απολεπίστε ακριβώς όταν μια εβδομάδα για να το κρατήσετε υγιές.
21.
Σταθερή έκφραση του προσώπουnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *