category

Master The Color-Block Trend

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Η πιο καυτή τάση της ανοιξιάτικης / καλοκαιρινής περιόδου είναι η μπλοκάρισμα χρώματος, και προσωπικά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο ενθουσιασμένοι. Οι διάδρομοι της άνοιξης του 2011 εξερράγησαν με ζωντανές αποχρώσεις που ήταν το Avante Garde, παιχνιδιάρικο και αδύνατο να αγνοηθεί τόσο για τη φωτεινότητα όσο και για την προβολή τους σε όλους τους σχεδιαστές και τους λιανοπωλητές.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Η εμφάνιση χρώματος μπλοκ απέχει πολύ από το νέο, αλλά είναι πίσω με ένα τέτοιο κτύπημα που δεν θέλετε να το αγνοήσετε φέτος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε να δουλέψετε για σας – μερικά πιο εύκολα από άλλα – έτσι ας πάρουμε λίγο χρόνο για να αναλύσουμε τους καλύτερους τρόπους για να μπλοκάρουν το καλοκαίρι σας.

Απάτη

Θα μοιάζετε με μια μεγαλοφυία μόδας χωρίς να τοποθετήσετε καμία σκέψη σε αυτό αν απλά αγοράζετε ένα φόρεμα μπλοκαρισμένο χρώμα. Επιλέξτε ένα που λειτουργεί για τον τόνο του δέρματός σας και το προσωπικό στυλ – και βεβαιωθείτε ότι όλα τα χρώματα κολακεύουν, όχι μόνο ένα ή δύο.

Πτυσσόμενο φόρεμα τραπεζάκι χρώματος, $ 107,58, Asos

Το ζεύγος χωρίζει λοιπόν ότι πρόκειται να μπλοκάρει το χρώμα με διαχωρισμούς, ο ευκολότερος τρόπος είναι να συνδυαστεί μια φωτεινή απόχρωση με μια γυμνή απόχρωση. Μόλις φτάσετε στο κρεμάστε από αυτό, μπορείτε να προσπαθήσετε να ζήσετε δύο τολμηρά χρώματα, αλλά προτείνουμε να ξεκινήσετε με μια φωτεινή κορυφή και γυμνή φούστα.

Chiffon Διπλή στρωματοποιημένη φούστα, $ 42, αμερικανική ενδυμασία κατάλληλη κορυφή, $ 44, Zappos

Κτυπήστε το μια εγκοπή

Μόλις έχετε τις ουδέτερες και τολμηρές αποχρώσεις σας που καλύπτεται, ήρθε η ώρα να προσθέσετε ένα πολύ περισσότερο (ναι, ένα ακόμα). Συζητήστε μια βαθιά τυρκουάζ ή κοβαλτική κορυφή με ένα παστέλ ή ένα φωτεινό παντελόνι με ένα πλούσιο σακάκι. Για το μοβ t-shirt πάνω, αγαπάμε μια μαλακή ζακέτα.

Featherweight Cardigan, $ 62, J. CREW

Μέχρι το ante

Μόλις έχετε τις βασικές σας αποχρώσεις που εκπροσωπούνται στη στολή σας, πάρτε χρώμα-μπλοκάρισμα στο επόμενο επίπεδο με αξεσουάρ. Αν έχετε μια βαθιά κορυφή, φούστα ή φόρεμα, ζείτε με φωτεινά αξεσουάρ και αντίστροφα. Μια φωτεινή κίτρινη κορυφή φαίνεται καταπληκτική με μπλε βραχιόλια κοβαλτίου και ένα βαθύ μοβ φούστα ζευγάρια όμορφα με φωτεινά ροζ παπούτσια.

Ben Amun Green Bangle, $ 30, Stylebopjuicy Couture “Filomena” Jelly, $ 70 Jildor

Τα αντίθετα αξιοθέατα είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται για το χρώμα που μπλοκάρει με τα καλύτερα χρώματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο ένα χρώμα νέον. Ενώ είναι εντελώς εντάξει να βράσει τρία τολμηρά χρώματα, μόνο ένας από αυτούς θα έπρεπε να είναι πολύ φωτεινό. Μας αρέσει αυτή η φόρμουλα: ένα φωτεινό, ένα τολμηρό, ένα ουδέτερο.

Επίσης, θυμηθείτε ότι το ουδέτερο δεν χρειάζεται να συνεπάγεται γυμνό. Χρησιμοποιήστε λευκό, γκρι, καφέ και μαύρο για να κρατήσετε τη στολή σας μαζί. Και ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τάση δεξιά, ακόμα και χωρίς ουδέτερο; Ραβδί με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Το Blue Blue, το κοβάλτιο και το ναυτικό φαίνονται υπέροχα, ενώ το ανοιχτό ροζ, το φωτεινό ροζ και το φούξια κάνουν επίσης.

Έχοντας μια δύσκολη στιγμή να υπολογίσετε τι να ζευγαρώσετε με τι; Εδώ είναι μερικές πολύ περισσότερες αποχρώσεις που πηγαίνουν τρομερά μαζί.

1. Μπλε κοβαλτίου, κίτρινο, πορτοκαλί2. Σοκολάτα καφέ, ροζ, ροδάκινο3. Μωβ, φωτεινό μπλε, teal4. Βαθιά μπλε, φωτεινό ροζ, wite5. Κοράλλι, γκρι, ελεφαντόδοντο

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *