Uncategorized

Βιβλίο Αναθεώρηση: Πράγματα που επιθυμούν τη μαμά μου μου είπε

πράγματα που επιθυμούν τη μαμά μου μου είπε: ένας οδηγός που ζει με αξιοσημείωτη χάρη καθώς και το στυλ είναι η Lucia Van der Post, ο οποίος είναι (ήταν?) A αρθρογράφος για τις ώρες του Λονδίνου. (Το βιβλίο βγήκε πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχω τη νέα αμερικανική έκδοση.) Δεν ήμουν επισκέπτης της κας Van der Post (και ήταν απογοητευμένος να ανακαλύψει ότι πίστευε ότι η τσάντα “αφιέρωμα” Marc Jacobs “ήταν” Witty “), έτσι έκπληκτος από ακριβώς το πόσο ευχαριστώ στο βιβλίο της.

Πρώτα μακριά, η κ. Van der Publish είναι μια κυρία μιας συγκεκριμένης ηλικίας, καθώς και η ηλικία αυτή επαρκεί για να έχει εγγόνια. Ποτέ δεν κατάφερα γιατί οι άνθρωποι θα ήθελαν να ελέγξουν την καθοδήγηση της μόδας από κάποιον νεότεροι από ό, τι είναι. (Όλα φαίνονται υπέροχα για τους ανθρώπους που είναι είκοσι, να πάρει καθοδήγηση της μόδας από κάποιον που μπορεί να κοιμηθεί στο μακιγιάζ της χωρίς να αναβοσβήνει είναι σαν να πάρει μια πρόταση εστιατορίου από ένα αγόρι δεκατεσσάρων ετών.) Η καθοδήγηση της μόδας θα έπρεπε να διανεμηθεί, ιδανικά, με κομψό Ασημένια μαλλιά Matriarchs, που καταλαβαίνουν όλα καθώς και έχουν δει όλα … Όπως η κ. Van der Post. Ακόμα κι αν δεν προσπαθείτε να μεταμφιέσετε την μεσήλικες εξάπλωση, ή να καταρρεύσει για τις κρέμες ρυτίδων, καλά, προειδοποιημένη είναι αντιβραχθεί, λέω.

Και παρόλο που το βιβλίο είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες, όπως πού να αγοράσετε vintage γυαλιά ηλίου (Cutler & Gross στο Ηνωμένο Βασίλειο) καθώς και Mothballs (Lakeland) καθώς και καπέλα (Nyfashionhats.com), η πραγματική τιμή είναι σε αυτήν επιμονή ότι η μόδα είναι για την ευτυχία (“εντελώς ρεαλιστικά, κάποιος παρατηρεί ότι εκείνοι που φοβούνται όμορφα, κομψά ή γοητευτικά έχουν πολλά πολύ πιο διασκεδαστικά από εκείνους που δεν το κάνουν.”), καθώς δεν πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας ως Λοιπόν σοβαρά (“μόνο οι μικροί άνθρωποι κάνουν αδίκημα”, λέει, εκτιμώντας τον πατέρα της).

Εκτός από τα τυπικά θέματα των βιβλίων καθοδήγησης στυλ (μαλλιά, διατροφή, ρούχα, αξεσουάρ, τρόπους, καθώς και άνδρες) Υπάρχει ένα εξαιρετικό τμήμα για το σπίτι διακόσμηση, η οποία δεν υποθέτει ότι θα έχετε ζεστό καθώς και ψυχρούς διακοσμητές ή ένα δεκαπέντε δωματίων για να διακοσμήσετε. (Η προτιμώμενη καθοδήγηση στο σπίτι μου ήταν να αγοράσω αργά, ένα προς ένα, τα πράγματα που πραγματικά αγαπάτε, για να διασφαλίσετε ότι δεν σκουπίζετε τα χρήματα στις βραχυπρόθεσμες υπηρεσίες … ακόμα κι αν είμαι η βασίλισσα του “Ας αγορές αυτή τη λάμπα $ 5 ikea Μέχρι να καταλάβουμε τι θέλουμε πραγματικά. “)

Αλλά το τμήμα εργασίας είναι λίγο … antediLuvian. “Συνήθως – όμως δεν συνεπάγεται πάντα – είναι τα συμφέροντα της οικογένειας για το επάγγελμα του ανθρώπου να παρέχεται πολλά ενδιαφέροντα …” πραγματικά; C’mon. Παίρνετε την αίσθηση ότι το “χωρίς καμία υπονοεί πάντα” παρεμβάλλεται από τον συντάκτη σε μια αποφασιστική προσπάθεια να αποφύγουν το βούτυρο της άσασης. Εκτός από την Musing της κας Van Der Post για το αν υπάρχει τύπος “… Alpha Lady (ή οποιουδήποτε τύπου γυναίκας, έρχονται σε αυτό)” θα ήθελε ένα “meek, docile, beta home home”; Sheesh. Εάν όλες οι “νοικοκυρές” δεν είναι υπάκουοι (και καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι) γιατί θα έπρεπε να υποθέσουμε ότι όλοι οι “σύζυγοι σπίτι” είναι;

Στην πραγματικότητα, κατά την ανάγνωση μαζί του, συνέχισα να έχω το συναίσθημα – όχι ένα φτωχό συναίσθημα, όμως ένα ισχυρό συναίσθημα – ότι αυτό μπορεί να είναι ένα από αυτά τα βιβλία καθοδήγησης από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όπως η κομψότητα του Dariaux, ανατυπώθηκε. Εάν δεν ήταν για τις διευθύνσεις URL (και η παράξενη αναφορά του Uggs ή της Jennifer Aniston) δεν θα υπήρχε το γεγονός ότι πολλά να το θέσουμε στην άκρη από αυτά τα προηγούμενα βιβλία. Εκτός από την εποχή του έτους, διότι η δημοσίευση στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει για μερικά από αυτά τα “παράθυρα σε προηγούμενες ηλικιακές στιγμές”: Η κ. Van der Publish υποδηλώνει “Pepe Jeans” ως ένα μεγάλο δώρο για ένα “νεαρό αγόρι”, επιπλέον σε “κάλτσες iPod.”

Αλλά πραγματικά, αυτό θα έπρεπε να είναι. Ορισμένοι τύποι καθοδήγησης είναι άχρηστες (παράλληλες κάλτσες iPod), καθώς και αν πρέπει να το αναδημιουργήσουμε κάθε δεκαετία ή έτσι κάτω από ένα διαφορετικό όνομα με διαφορετικά quirks, είμαι στην ευχάριστη θέση να το ελέγξω κάθε φορά. Εκτός από πραγματικά, που δεν απαιτεί να υπενθυμίζει τακτικά μερικά από τα μέγιστα τα μέγιστα της κας Van der Post, όπως “καθαρά και τακτοποιημένα και τακτοποιημένα, καθώς και ελεγμένα περισσότερα.” Ή “Ποτέ μην βγείτε έξω με έναν άντρα που δεν σας κάνει να γελάσετε”. Ή “χρησιμοποιήστε τα πράγματα που σας αρέσουν κάθε μέρα. Δεν αξίζει ποτέ να εξοικονομήσετε πράγματα για μια ειδική περίσταση.”

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Το Bit Black Book of Style από τη Nina Garciaseptem 5, 2007
Πώς να μην απαντήσετε στην κριτικήappril 18, 2008
Πίστευα ότι θα έπρεπε στο Nonvenovember 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *