category

Anna Aniskina – Συνέντευξη καλλιτεχνών

Είναι τόσο υπέροχο να έχουμε την Anna Aniskina να ενταχθούν στην ομάδα μας των συνεισφερόντων σχεδιαστές, εδώ στο Tshirt Factory. Φέρνει τέτοια ευχαρίστηση με τα στυλ μοτίβων της καθώς και γοητευτικούς χαρακτήρες που απλά έπρεπε να δούμε ποια είναι η εξειδικευμένη γυναίκα πίσω τους. Έτσι, ρωτήσαμε – όπως και [αποδείχθηκε] ένας από τους πιο γνήσιους, αστειευμένους και αναζωογονητικούς σχεδιαστές που μιλήσαμε, καθώς ελπίζουμε ότι θα το δείτε και από τη συνέντευξη καλλιτεχνών παρακάτω:
Oana: Γεια σας, Άννα! Πολύ πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω στη γειτονιά των σχεδιαστών μας, καθώς και να σας πω χάρη σε εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να το κάνετε αυτό μαζί μας! Παρακαλώ, πείτε μας πολλά περισσότερα για την τέχνη σας καθώς και για το φόντο στυλ καθώς και για το τι σας έκανε να καταλήξετε να είστε σχεδιαστής.
Άννα: Γεια σας, Oana! Πείτε σας ευχαριστώ – ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα είναι συναρπαστική για όλους μας, καθώς και ότι δεν θα είναι η πιο κουραστική συνέντευξη στο ιστολόγιό σας :)). Λοιπόν, ας δούμε. Αποφοίτησα από την Αγία Πετρούπολη καθορίζουν την Ακαδημία Τέχνης καθώς και το στυλ όπως ο επαναστάτης των εικονιδίων καθώς και των έργων ζωγραφικής. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικά μακριά από αυτό που κάνω τώρα. Μετά από ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατανοώ ότι θέλω πολύ περισσότερη φαντασία καθώς και μοναδικότητα στο επάγγελμά μου, καθώς και μετράνε στην ψηφιακή τέχνη καθώς και στην απεικόνιση. Ωστόσο, δεν λυπάμαι για τα χρόνια που πέρασα στο πανεπιστήμιο – η κλασική μου εκπαίδευση πάντα με βοηθά σε ό, τι κάνω.
Delightfuloana: Ακριβώς πώς ή πότε ξεκινήσατε να απεικονίζετε σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων;
Άννα: Δεν αισθάνομαι ακόμα σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων. Ανακαλύπτω κάθε μέρα … υπάρχει πάντα κάτι που δεν καταλαβαίνω :).
Oana: Από πού προέρχεται το κίνητρό σας;
Άννα: Ένας από τους φίλους μου, ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος καλλιτέχνης, δηλώνει πάντα ότι αν περιμένετε την έμπνευση, πιθανότατα δεν θα κάνετε τίποτα. Η δουλειά καθημερινά είναι το μόνο που χρειάζεστε. Όπως και αν σας αρέσει πραγματικά αυτό που κάνετε, όπως και εγώ, δεν είναι δύσκολο.
Oana: Ακριβώς πώς θα εξηγούσατε το στυλ σας;
Άννα: Είναι σκιερό, πολύχρωμο, δωρεάν και λίγο κορίτσι.
Fater Patternplant Florals Patternbird Circlesoana: Ναι, γι ‘αυτό ήμασταν τόσο εκστατικοί για να συμμετάσχετε στη γειτονιά μας καθώς και λίγο ανήσυχο για την απάντησή σας. Ποια εργαλεία χρησιμοποιείτε; Πηγαίνετε 100% ψηφιακό ή υπάρχει χαρτί;
Άννα: Δουλεύω με διαφορετικούς τρόπους. Συχνά, ζωγραφίζω στο Adobe Illustrator απευθείας με ένα δισκίο Wacom, ωστόσο, μερικές φορές παίρνω έννοιες από το σκίτσο μου ή τα ίχνος απέναντι σκίτσα καθώς και τα επιφανειακά τους στο Illustrator.
Oana: Υπάρχει κάτι που αποτρέπετε ιδιαίτερα τη χρήση στις εικονογραφήσεις σας;
Άννα: Δεν μου αρέσει το αίμα, τα οστά, καθώς και τα κρανία. Ακόμη και διακοσμημένο με τριαντάφυλλα καθώς και διαμάντια.
Oana: Λοιπόν, αισθανόμαστε τίμημα που μας εμπιστευθήκατε, τότε. Ποιο ήταν το πιο δύσκολο έργο στο οποίο έχετε εργαστεί ποτέ;
Άννα: Ήταν όταν ασκούσα ως επαναστάτης σε μία από τις εκκλησίες της Αγίας Πέτρου. Φέραμε πίσω πίνακες σε ένα εξαιρετικά ψηλό ανώτατο όριο καθώς και να περάσουμε όλες τις ημέρες σε ικριώματα καθώς και stepladders. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο φυσικά καθώς και εξαιρετικά κουραστικό-καθαρίζοντας τη σκόνη των αιώνων με πολύ-πολύ μικρά πινέλα. Πιστεύω ότι ήταν η στιγμή που έκανα μια απόφαση που μου αρέσει η ψηφιακή τέχνη…
Vintage Patternoana: Μπορείτε να αναφέρετε μερικά από τα προτιμώμενα στυλ σας καθώς και γιατί σας αρέσουν; (Προσωπικά ή από άλλους σχεδιαστές)
Άννα: Θαυμάζω πραγματικά το σκανδιναβικό σχεδιασμό. Η Σκανδιναβία είναι η μακροχρόνια αγάπη μου. Λατρεύω τους εσωτερικούς χώρους, την κλωστοϋφαντουργία, την αρχιτεκτονική, το γραφικό καθώς και με το να απομακρύνω, καθώς και το ελαφρύ σκανδιναβικό πνεύμα. Δεν θα ονομάσω κανέναν από τότε που μου αρέσει ένας σημαντικός αριθμός σχεδιαστών καθώς και καλλιτέχνες σε διαφορετικούς τομείς.
Γίνε το Valentineoana μου: Οποιοσδήποτε τύπος γραφίστας θαυμάζετε;
Άννα: Μου αρέσουν πολλοί σχεδιαστές, όπως είπα. Κάθε μέρα ανακαλύπτω πολύ περισσότερα, καθώς και πολλά περισσότερα για νέους ανθρώπους που είναι συναρπαστικοί καθώς και εξαιρετικά ταλαντούχοι. Ωστόσο, θαυμάζω πραγματικά καλλιτέχνες, όχι σχεδιαστές. Ο προτιμώμενος καλλιτέχνης μου είναι ο Paul Cezanne καθώς και ορισμένοι Ρώσοι καλλιτέχνες.
Oana: Ω, βλέπω. Το τυπικό φόντο σας αφορά την επιφάνεια. Οποιοσδήποτε τύπος λέξεων συστάσεων για οποιοδήποτε άτομο μόλις ξεκινάει ως εικονογράφος/γραφίστας;
Άννα: Όχι! Ποιος είμαι σε συστάσεις κάτι σε κάποιον!? Πιστεύω ότι αν θέλετε πραγματικά να αρχίσετε να σχεδιάζετε, δεν απαιτείτε καμία συμβουλή, εκτός από τον δάσκαλό σας, φυσικά. Πάρτε την ευχαρίστηση σε αυτό! Είναι το μόνο που μπορώ να πω.
Oana: Η ειλικρίνεια σας ήταν πραγματικά αναζωογονητική, Άννα. Πείτε σας ευχαριστώ όταν για άλλη μια φορά για την διασκεδαστική συνέντευξη, καθώς κοιτάζουμε μπροστά σε ολοκαίνουργια στυλ στο μέλλον.
Παρακαλώ μοιραστείτε τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων – θα θέλαμε να ακούσουμε κάποια σχόλια στο πιο φρέσκο ​​μέλος της γειτονιάς μας!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *