Uncategorized

Macy’s Wedding Registry Sweepstakes

Φόρεμα: Calvin Klein | Παπούτσια: Vince Camuto | Τσάντα: Lauren Ralph Lauren | Βαλίτσα: Tumi | Καπέλο: Janessa Leone, παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: παλιά, λατρεύω επίσης αυτά

Σήμερα, καταρρέω όλους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε την εγγραφή στο Macy’s και να μοιραστώ τις λεπτομέρειες σχετικά με ένα απολύτως τρελό γάμο μητρώο, που τρέχουν μέχρι τις 31 Μαρτίου! Με την εγγραφή του στο Macy’s αυτό το μήνα, μπορείτε να εισέλθετε για να κερδίσετε ένα μήνα του μέλιτος που πληρώνεται σε όλες τις εξόδους στις Μαλδίβες. Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω !!

Macy’s Wedding Registry Sweepstakes

Ως η κοπέλα της τιμής σε ένα επερχόμενο γάμο του Ιουνίου, ήταν μια τέτοια θεραπεία για να ξαναζήσει τη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου τους τελευταίους μήνες. Το προσωπικό μου αγαπημένο μέρος της διαδικασίας (εκτός από την επιλογή του φόρεμα φυσικά!) Είναι πάντα το μητρώο γάμου επειδή είχα μια παράξενη εμμονή με την Κίνα και το servware από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Πρόσφατα, μοιράστηκα τα εννέα βασικά κομμάτια που σερβίρονται κάθε ξενιστή σε αυτήν την ανάρτηση, η οποία είναι μια μεγάλη αναφορά αν αρχίζετε να συγκεντρώνετε το μητρώο σας και να αναρωτιέστε ποια κομμάτια θα έπρεπε να έχετε στο χέρι για να φιλοξενήσετε το τέλειο soirée στο σπίτι.

Για το γάμο που είμαι αυτό το καλοκαίρι, η νύφη επέλεξε να εγγραφεί στο Macy’s. Επίσης, έχω εκτοξευθεί από ολόκληρη τη διαδικασία. Φυσικά, ήξερα ήδη ότι η Macy’s έχει μια θεαματική ποικιλία προϊόντων. Διαθέτουν πολλά από τα απόλυτα αγαπημένα μου εμπορικά σήματα, όπως το Le Creuset, το KitchenAid, το All-Clad, το Riedel, το Vitamix και το Nespresso-όλες τις μάρκες που χρησιμοποιώ κάθε. μονόκλινο. ημέρα. από το μητρώο γάμου μας.

Αλλά μετά από να περάσει από τη διαδικασία στο Macy’s με τη νύφη-να είναι, έμαθα ότι υπάρχουν soooo πολλοί πρόσθετοι λόγοι για να εγγραφείτε στο Macy’s. Μετά την ημέρα του γάμου σας, οι νεόνυμφοι που εγγράφονται στο Macy λαμβάνουν 20% έκπτωση στα περισσότερα εναπομείναντα στοιχεία μητρώου για έξι μήνες! Πιστέψτε με, αυτό είναι ένα δολοφόνο για να επωφεληθείτε όταν θέλετε να πάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και τελειώνει που οι επισκέπτες του γάμου σας δεν αγόρασαν.

Το κάναμε για πολλά αντικείμενα. Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι λάβαμε δέκα γυαλιά κόκκινου κρασιού. Έτσι, αγοράσαμε τα υπόλοιπα δύο στο μητρώο μας μετά το γάμο μας, έτσι ώστε να είχαμε το πλήρες σύνολο των δώδεκα. Έχοντας αυτή την έκπτωση 20% είναι ένας παίκτης-changer, ειδικά αφού έχετε περάσει πολλά moolah για το γάμο και το μήνα του μέλιτος!

Επιλέγοντας προορισμό μητρώου γάμου

Κατά την επιλογή του προορισμού του μητρώου γάμου σας, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε όλα τα άλλα στοιχεία που θα χρειαστείτε να αγοράσετε τους επόμενους μήνες για εκδηλώσεις που σχετίζονται με το γάμο. Με την εγγραφή του στο Macy’s, ξεκλειδώνετε ένα βουνό άλλων προνόμια πέρα ​​από τα αντικείμενα μητρώου γάμου. Αυτό περιλαμβάνει σαν εκπτώσεις για ρούχα και αξεσουάρ για όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με το γάμο. Συμπεριλαμβανομένων των ρούχων για το νυφικό σας ντους, τις φωτογραφίες αφοσίωσης, το δείπνο πρόβας κ.λπ., τις αποσκευές για το μήνα του μέλιτος, τις γαμήλιες μπάντες για τη μεγάλη μέρα, ακόμα και κοστούμια για τους γαμπρούς και τους γαμπρούς. Είναι ένα απολύτως φανταστικό one-stop-shop.

Πακέτο μήνα του μέλιτος

Μιλώντας για το μήνα του μέλιτος, αν δεν σας έδωσα αρκετούς λόγους για να εγγραφείτε στο Macy’s ήδη, σημειώστε ότι τρέχουν ένα σούπερ συναρπαστικό μήνα του μέλιτος αυτό το μήνα! Με το μητρώο του Macy (ελάχιστη τιμή $ 500), μπορείτε να εισέλθετε για να κερδίσετε το τελικό πακέτο μήνα του μέλιτος:

Μια επτά (7) νύχτα all-inclusive διαμονή για δύο (2) στο ενήλικες μόνο Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

5.000 $

$ 2.000 Κάρτα δώρου Macy

4 βαλίτσες Delsey Spinner (2 μεγάλα και 2 μικρά κομμάτια)

Δεν απαιτείται αγορά. Ανοιχτά στους νόμιμους κατοίκους των πενήντα (50) Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας της Κολούμπια, 18 ετών και άνω με ειδικευμένο μητρώο. τελειώνει 3/31/18. Για επίσημους κανόνες: macys.com/weddingsweeps

Όταν σχεδιάσαμε το μήνα του μέλιτος πριν από δύο χρόνια, η πρώτη μας επιλογή ήταν να πάμε στις Μαλδίβες. Ωστόσο, ήταν η εποχή των βροχών, έτσι ώστε να αλλάξουμε τα εργαλεία και πήγαμε στις Σεϋχέλλες. Είμαι ακόμα απολύτως πεθαίνω να πάω στις Μαλδίβες και θα ζηλεύει ατελείωτα όποιον κερδίζει αυτό!

Άλλα βραβεία
Not only will you have accommodations and airfare covered to one of the most insane honeymoon destinations on the planet. Επίσης, θα έχετε $ 2.000 Buckaroos για να περάσετε σε ό, τι θέλετε από το Macy’s. Τα αντικείμενα από το μητρώο σας ή τα χαριτωμένα duds να φορούν στο ταξίδι όπως το βλέμμα που αγωνίζομαι σήμερα που είναι εξ ολοκλήρου από το Macy’s.

This gingham midi shirtdress is exactly the kind of comfortable, classic piece that I lived in during our honeymoon.  It’s perfect for throwing over a swimsuit for a relaxing day at the beach. However, it can also take you to lunch or dinner without skipping a beat.  If you’re prepping for a honeymoon, you definitely need a beach bag like this adorable striped straw tote. Also, a cute pair of espadrilles is a must.  I have to say, I think the Vince Camuto espadrilles I’m wearing today are officially the most comfortable espadrilles I’ve ever worn.

DRESS: Calvin Klein  |  SHOES: VincE CAMUTO | Τσάντα: Lauren Ralph Lauren | Βαλίτσα: Tumi | Καπέλο: Janessa Leone, παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: παλιά, λατρεύω επίσης αυτά

Χάρη στο Macy’s και στο ShopStyle για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση! Όλες οι σκέψεις και οι απόψεις είναι δικές μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *