Uncategorized

Hairstyles με κτυπήματα: Κτυπήματα για κάθε τύπο προσώπου

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτό το άρθρο μπορεί να έχει συνεργάτη συνδέσεις. Δείτε το προσωπικό μας σχέδιο απορρήτου.

Αν είχατε κτυπήματα ως ενήλικας, είναι πιθανό ότι είστε είτε την επέκταση συνθέτει ή σκέψη για τη μείωση τους από μια ακόμα φορά σας. Είναι ένας κύκλος που είναι δύσκολο να ξεφύγει από of– και ισχυρίζονται ότι από την εμπειρία. Είχα όλα τα hairdos με κτυπήματα, από καιρό σε σύντομη και αμβλύ στο σάρωσε. Έχω επίσης κοπεί κτυπήματα αμέσως μετά θα επενδύσει ένα χρόνο επεκτείνεται τελευταία σειρά μου έξω.

Δεν μπορώ να μιλήσω για την ψυχολογία των κτυπήματα εμμονή, όμως μπορώ να σας πω αυτό. Σήμερα, hairdos με κτυπήματα μπορεί να δείχνουν καλά για όλους. Η μέθοδος προσαρμογή κτυπήματα σας με τη μορφή του προσώπου σας και, στη συνέχεια, styling τους για να ταιριάζει με την ηλικία σας, καθώς, επίσης, περιβάλλον σας.

Σκεφτείτε κτυπήματα όπως το μικρό μαύρο στολή της hairstyles– υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, καθώς και είστε βέβαιοι να ανακαλύψουν αυτό που ταιριάζει σας.

Hairstyles με κτυπήματα: Πώς να Επιλέξτε «em

1. Προσδιορίστε το σχήμα του προσώπου σας

Θα βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτή τη στιγμή μια ιδέα της μορφής πρόσωπό σας. Αν έχετε γυαλιά ηλίου ή είχατε συνομιλία με τον στιλίστα τρίχας σας, τότε πιθανόν ήδη αναγνωρίσει. Ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα για να επαληθεύσετε το σχήμα σας, καθώς και να εκτιμήσουν τι έχετε στο τυπικό με ορισμένα από τα υπέροχα γυναικεία σούπερ σταρ μας.

2. Σκεφτείτε την υφή των μαλλιών

Η εμφάνιση των μαλλιών σας παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς φαίνονται κτυπήματα σας. Προσωπικά, θα ήθελα ένα παχύ, ειλικρινής κτύπημα, αλλά αυτό είναι σχετικά αδύνατη με ωραία μου, λεπτή τρίχα. Ακόμα κι αν έχω ανακαλύψει μια φωτογραφία του ακριβώς αυτό που επιθυμείτε, θα πρέπει να σκληρύνει την προσδοκία ότι η ίδια ακριβώς περικοπή θα εξετάσουμε διάφορα με τα μαλλιά μου.

3. Κατάστημα γύρω

Αναζήτηση Google φωτογραφίες ή Pinterest ή Instagram για χτενίσματα που σας αρέσει. Όπως και δείτε επίσης τις προτάσεις μας με το σχήμα του προσώπου που αναφέρονται παρακάτω! Για κάθε που σας ενδιαφέρουν, ρωτήστε τον εαυτό σας δύο προβλήματα:

Πώς θα το πλαίσιο αυτό σχήμα του προσώπου μου;
Είναι τα μαλλιά μου παχιά επαρκή (ή λεπτό αρκεί) για να φέρει αυτό το σχέδιο;

Εντοπίστε τουλάχιστον 2 εικόνες που πιστεύετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε, τότε ρωτήστε στιλίστας σας για σχόλια. Επιπλέον μιλήσει με στυλίστα σας σχετικά με την αντιμετώπιση της μάρκας-νέα περικοπή. Θα Θα ήθελα να μάθω πρόκειται αν είσαι πάει σε μια μεγάλη προσαρμογή στη ρουτίνα στυλ σας.

Hairstyles με κτυπήματα σχηματίζοντας προσώπου

Κτυπήματα για την πλατεία Προσφορές με

Ένα τετράγωνο πρόσωπο έχει ελκυστική γωνίες. Θα προτίθενται να διατηρήσουν κτυπήματα σας απαλό και σάρωσε καθώς και αναμειγνύονται με την υπόλοιπη περικοπή σας. Ας υποθέσουμε φτερωτός στρώματα.

Ένα κτύπημα που είναι πολύ μεγαλύτερη μεταξύ των, καθώς και κωνικό στις πλευρές μπορεί να είναι αρκετά συμπληρωματικά σε σας. Αυτή η μικρή στρογγυλή μορφή κτύπημα θα ταιριάζει με σας «πλατεία» όψη καλά, καθώς και να κάνει ακόμη και τα ζυγωματικά σας λίγο υψηλότερα.

Ένα κτύπημα του ροζ ρουζ θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα μάγουλα σας, καθώς επίσης και κάπως βαρύ eyeliner είναι βέβαιο ότι θα φέρει ισορροπία στη νέα σας εμφάνιση.

Κτυπήματα για στρογγυλό πρόσωπο

στρογγυλό πρόσωπο σας έχει απαλές γραμμές, και επίσης μπορείτε να προσφέρετε μια ωραία σχέση με πολλά άλλα κλίση περικοπή. Μπορείτε να βάλετε είτε ένα side-σάρωσε στυλ ή κτυπήματα που μειώνονται ίσια. Το κόλπο είναι να αποφεύγεται η ανάμειξη ή απάλυνση τα κτυπήματα στο υπόλοιπο της κοπής σας. Αφήστε αυτά τα κτυπήματα ξεχωρίζουν.

Μια ευθεία σε όλη Έκρηξη a la Jennifer Hudson θα τονίσει τα μάτια σας. Αποκτήστε κτυπήματα σας κόψει λίγο πάνω από τη γραμμή των φρυδιών για να παρακαμφθούν τέλεια περιποιημένα φρύδια σας, αλλά και καπνιστή σκιά ματιών. Ένα γυμνό χείλη αναδεικνύει τα μάτια σας πολύ περισσότερο και επίσης διατηρεί την εστίαση στην κορυφή του προσώπου σας, όπου τα κτυπήματα βοήθεια ακόμη και από ένα στρογγυλό ναό.

Κτυπήματα για την Καρδιά Face

σε σχήμα καρδιάς σας πρόσωπο τείνει να επιστήσω την προσοχή στο πηγούνι, το οποίο είναι το σημείο της καρδιάς. Διαλέξτε μακρά κτυπήματα που πέφτουν αναφέρονται παρακάτω ζυγωματικά σας. Αυτά θα είναι σίγουρα σχεδόν είναι μη-Μπανγκ, όπως θα είναι sideswept καθώς και κατά προτίμηση να πέσει κάτω από το πηγούνι σας.

κτυπήματα Taraji Henson είναι πολύ μικρότερη από ό, τι το πηγούνι-μήκος, αλλά εξακολουθεί να κολακεύει. Μπορείτε να δείτε ότι κάνετε μικρός ναός εμφάνιση της μέχρι λίγο μεγαλύτερο, η οποία περιλαμβάνει ανάλογα με το πρόσωπο. Οι κάπως στρώσεις πλευρές της περικοπής κάνει επίσης της μάγουλα λίγο «πιο ευέλικτη,» η οποία εστιάζει την προσοχή πάνω της λαμπερό χαμόγελο.

Κτυπήματα για χρονοβόρες Πρόσωπο

Τυπικά, αμβλύ περικοπή κτυπήματα εμφάνιση φανταστικό σε ένα μακρύ πρόσωπο. Κρατήστε τους κατ ‘ευθείαν σε όλη καθώς επίσης και στο ναό σας. Όταν κτυπήματα σας το φθινόπωρο ακριβώς αναφέρονται παρακάτω φρύδια σας, το τέλος αποτέλεσμα είναι σούπερ σέξι. Σημειώστε ότι ένα αμβλύ έκρηξη μπορεί να είναι πολύ πιο άβολα να αναπτυχθούν έξω, λόγω του γεγονότος ότι θα πέσει δεξιά στα μάτια σας για αρκετές εβδομάδες.

Αν ευνοούν μια πιο ήπια εμφάνιση, ένα πολύ μικρότερο, sideswept κτύπημα μπορεί να λειτουργήσει επίσης. Αυτά φαίνονται όμορφα, εφόσον δεν εμπίπτουν καθώς και σύντομη στο πρόσωπο. Διατηρήστε συμπληρώσεις πάνω από τα μάτια σας, μετά από αυτό να περιλαμβάνει μια ήπια, κουρτίνα-style μέρος στη μέση ή απλά εκτός κέντρου. Μπορείτε απλά θέλουν μια ματιά του μετώπου εδώ.

Κτυπήματα για οβάλ πρόσωπο

οβάλ πρόσωπο σας είναι απίστευτα λειτουργικό. Αυτό σημαίνει μπορείτε να βάλετε σε κάθε είδους τύπο της Bang, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας. Νευρικός? Κόψτε «em σύντομη. Αιθέριος? opt στή μακρύ αλλά και γοητευτικό.

Η Hannah Simone διαχειρίζεται ένα σωστό, αμβλύ κούκλα, ενώ η Beyonce βράζει το μαλακό, το στυλ των πλευρών. Το Bangs Globe είναι το στρείδι σας, εσύ υπέροχο ωοειδές. Απολαύστε με αυτό!

Αναφορά σχεδιασμού κτυπημάτων

Εάν δεν έχετε μια φωτογραφία στο χέρι, αρθρώντας αυτό που επιθυμείτε στον στυλίστα σας μπορεί να είναι σκληρή. Ακριβώς εδώ είναι ένα τρέξιμο της κτύπημα της γλώσσας που χρειάζεται να βοηθήσει!

Bardot Bangs

Μια μαλακή κοπή που πλαισιώνει τα μάτια καθώς και διαθέτει ένα απαλό συστατικό κοντά στην εγκατάσταση του μέτωπου.

Κουρτίνα

Θα ακούσετε τους όρους “Bardot Bangs” και “Curtain Bangs” που χρησιμοποιούνται αμοιβαία. Μου αρέσει να σκέφτομαι το σχέδιο κουρτίνας ως μια πολύ μεγαλύτερη έκδοση του bardot bang.

Πλευρικά κτυπήματα

Τα πλευρικά κτυπήματα μπορούν να βρεθούν σε όλα τα διαφορετικά μήκη, που τους καθιστούν εξαιρετικά απλό να μεγαλώσουν. Αυτά είναι παρόμοια με το στυλ Bardot, ωστόσο με ένα πλευρικό συστατικό.

Αμβλύ κτυπήματα

aka the rooney bang. Ο Rooney Mara έκανε πραγματικά το στυλ Mini Bang στη σύγχρονη εποχή. Το εξαιρετικά σύντομο μέγεθος του Rooney είναι δύσκολο να διαχειριστεί, οπότε ο υπόλοιπος μας ευνοεί μια ειλικρινή κοπή ενός φρυδιού.

Μωρό κτυπήματα

Τα παιδικά κτυπήματα είναι σύντομα. Αληθινά σύντομα. Δοκιμάστε αυτά αφού έχετε ήδη χτυπήσει και θα έχετε επίσης μια τροποποίηση. Καθώς η πρώτη εμπειρία των κτυπήματος, αυτά μπορεί να είναι επίσης εκπληκτικά να χρησιμοποιηθούν.

Παρακαλώ αφήστε αυτή την περιοχή Emptyget Σχέδιο Σχέδιο Fashionista στα Εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Εξετάστε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *