Uncategorized

Για όλες τις νύφες που πρέπει να είναι ακριβώς εδώ είναι πράγματα που πρέπει να αποτρέψετε πριν από το γάμο

παντρεμένος είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Πρέπει να καταργήσετε φιλόδοξα σχέδια για τον προορισμό του μήνα του μέλιτος καθώς και τον προϋπολογισμό, τη θέση υποδοχής καθώς και μενού με την οικογένειά σας, πλησιάζει καθώς και αγαπημένα, που είναι μέρος καθώς και αγροτεμάχιο οποιουδήποτε τύπου γαμήλιου γεγονότος καθώς και δεν μπορεί να είναι αποφεύγεται. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποτρέψετε πριν από το γάμο που απαιτείται να κατανοήσετε για να διασφαλίσετε ότι ό, τι συμβαίνει και χωρίς προβλήματα.
[Επίσης, διαβάστε: ρουτίνα προσφυγής πριν από το γάμο

Οδηγός λίστας ελέγχου αντίστροφης μέτρησης γάμου
Εδώ είναι ο Οδηγός Ελέγχου Αντίσταση Γάμου, ο οποίος θα σας προσφέρει ευεργετικές ιδέες για τα τρόφιμα για να αποφύγετε την εκδήλωση του γάμου στις παραβιάσεις μακιγιάζ που πρέπει να είστε συνειδητοί. Έχετε μια ευτυχισμένη ανάγνωση και κάτω.
Χρωματίζοντας τα μαλλιά σας ή βάζοντας νέο χρώμα μαλλιών
Ναι, καταλαβαίνουμε την επιθυμία σας να χρωματίσετε τα μαλλιά σας πριν από την ημέρα του γάμου σας, ωστόσο είναι καλύτερο να αποτρέψετε τις τροποποιήσεις στα μαλλιά σας μια εβδομάδα πριν από το γάμο σας. Δεν μπορείτε ποτέ να εξαρτάτε από το πώς θα αποδειχθεί.
Πάρτε τον χρωματιστή των μαλλιών σας για να βάλετε μια αφαίρεση γυαλιστερά στα σκέλη των μαλλιών σας αντ ‘αυτού. Αυτό θα φέρει μεγάλη λάμψη καθώς και ακτινοβολία στις κλειδαριές των μαλλιών σας.

Οι περικοπές μαλλιών μπορεί να είναι δραστικές
Ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε όσον αφορά την αντίστροφη μέτρηση της ημέρας του γάμου είναι να κατευθύνουμε την αφαίρεση των ψαλιδιών. Όλοι οι τύποι δοκιμών καθώς και οι διαβουλεύσεις στο μέτωπο των μαλλιών πρέπει να κανονιστούν τρεις μήνες πριν από την ημέρα του γάμου. Μετά από όλα, θα θέλατε να διατηρήσετε αυτό το στυλ καθώς και το μήκος στην πραγματική ημέρα, έτσι δεν είναι;

Κατανάλωση αλκοόλ
Είναι καλό να πιείτε αλκοόλ όταν είναι μέσα, ενώ με τον τύπο των μικτών ποτών ή mocktails. Ωστόσο, ο καλός φίλος μου το αλκοόλ φέρνει πρόσθετες θερμίδες – επιπλέον όπως στο Extra, το οποίο μπορεί να καταλήξει να εμφανίζεται στη μέση σας.

Στην πραγματικότητα, το αλκοόλ προκαλεί επίσης αφυδάτωση καθώς και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πρησμένα λόγω των αερίων θειούχων σε αυτό. Επομένως, απαιτείται να μειώσετε τη χρήση αλκοόλ λίγες ημέρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης του γάμου.

Χυμός καθαρισμού
Όταν αφορά τα τρόφιμα για να αποφευχθεί πριν από το γάμο, οι καθαρισμοί χυμών είναι χαμηλά σε θερμίδες. Δείχνει ότι μπορούν να σας χυθούν από τις ενέργειές σας, κάνοντάς σας να αισθανθείτε ευερέθιστοι. Επιπλέον χυμοί φρούτων είναι υψηλοί σε ζάχαρη. Δείχνει μια εβδομάδα πριν από το γάμο σας, επικεντρωθείτε στην κατανάλωση ενός ισορροπημένου γεύματος φρούτων καθώς και λαχανικών, καθώς και πολύ νερού.
[Επίσης, διαβάστε: συμβουλές προ -νυφικής περιποίησης]
Δεδομένου ότι η απώλεια βάρους δεν συμβαίνει εν μία νυκτί, δοκιμάστε καθώς και ρουτίνα ικανοποιητική με έναν διαιτολόγο καθώς και εκπαιδευτή γυμναστικής, καθώς και να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος του Οδηγού Ελέγχου Αντίσταση Γάμου.

Αλλαγή του μακιγιάζ σας
Ενώ είναι αρκετά ελκυστικό να αγοράζετε για νέα προϊόντα μακιγιάζ, εξαρτάται από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ σας. Διότι αυτή θα καταλάβει την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, το χτένισμα, το θέμα του γάμου, όπως και η τοποθεσία, ο χρόνος, καθώς και το στυλ του γάμου, δημιουργώντας ταυτόχρονα το βλέμμα σας.
Δεδομένου ότι το νυφικό μακιγιάζ του σήμερα είναι λίγο σαν το μακιγιάζ κόκκινου χαλιού, σίγουρα πρέπει να φανεί εκπληκτική σε βιντεοκάμερες HD, κάμερες εμπειρογνωμόνων σε προσωπικά τηλέφωνα Cam στο φως κεριών καθώς και φωτεινό φως για ώρες.

Νέα προπόνηση
Ένα από τα πιο κρίσιμα πράγματα που πρέπει να αποφευχθεί πριν από το γάμο, παραδείγματα νέων κινήσεων που είναι ουσιαστικό χορό ή τρέχουσα μεγάλη απόσταση για απώλεια βάρους. Μπορεί να καταλήξετε να ψεκάζετε το πόδι σας ή να βλάψετε το γόνατό σας. Μείνετε με τις κανονικές σας τάξεις καθώς και τις ρουτίνες στο Buy για να είστε ασφαλείς.

Φλούδες καθώς και μικροδιαφθήσεις
Η μετάβαση για μια συνεδρία φλούδας ή μικροδιαβιβασμού φαίνεται εξαιρετική στον οδηγό ελέγχου αντίστροφης επένδυσης γάμου. Ωστόσο, ορισμένες θεραπείες μπορούν να σας αφήσουν με αποφλοιωμένο δέρμα, ερυθρότητα καθώς και ερεθισμό.
Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι η ρουτίνα της φλούδας ή της μικροδιαβιβαστικής περιόδου δύο εβδομάδων πριν από την εκδήλωση του γάμου σας για να εξασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει καμία ερυθρότητα ή μώλωπες στο δέρμα.

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος που είναι νέα για εσάς
Δεν είναι η ώρα να δοκιμάσετε νέα προϊόντα έκκλησης, ιδιαίτερα όταν δεν καταλαβαίνετε ακριβώς πώς θα αντιδράσει το δέρμα σας σε αυτά. Δοκιμάστε νέα προϊόντα έκκλησης την εβδομάδα ή το δεκαπενθήμερο πριν, αλλιώς μπορεί να ασχολείστε με την αλλεργική αντίδραση, την ξηρότητα, την πετρελαϊκή ή άλλες παρενέργειες.

Έτσι, για όλες τις νύφες, ελπίζω να ανακαλύψατε πράγματα για να αποτρέψετε την εκδήλωση του γάμου ευεργετική καθώς και να ακολουθήσετε. Συνθέστε στα σχόλιά σας καθώς και προτάσεις.
Εικόνες Πηγή: Pinterest.com, Brides.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *