category

Shine On: Μεταλλικό μακιγιάζ των διακοπών για να φορέσει σήμερα

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πτώση μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ουδέτερα ματ – αλλά πριν αποχωρήσει από την αστική αποσύνθεση γυμνό παλέτα, μας ακούσει έξω! Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για το δράμα και την αίγλη από την περίοδο των διακοπών. Και ποιος δεν θα ήθελε να επεκτείνει την παρακμή όσο μπορούν;

Μπορείτε να πάρετε περίπου έξι εβδομάδες από την ημέρα των ευχαριστιών και το Νέο Έτος, έτσι ώστε να αγκαλιάσει! Γιατί να περιορίσει τη λάμψη από το βράδυ του γραφείου σας ή την οικογένειά εκδηλώσεις και πάνω από προκατειλημμένες NYE; Είναι ονομάζεται η περίοδος των διακοπών για ένα λόγο, οι άνθρωποι, και δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να πάρει αφρώδη.

Ευκολία στις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου με ρουστίκ και θάμνων μεταλλικά. Στη συνέχεια, χτύπησε το πραγματικό πνεύμα των διακοπών σκληρά με πουρνάρια ευχάριστα κόκκινα και χρυσά. κρατήσει αυτό που πηγαίνει καλά στο νέο έτος με αργυρά παγωμένη και (ω ναι, θα πάμε εκεί!) μπλουζ. Αν καταστήματα μπορούν να ξεκινήσουμε τη μουσική διακοπές αμέσως μετά τις Απόκριες, μπορούμε σίγουρα και guiltlessly επιδοθούν σε κάποια λαμπερή εποχιακά ομορφιά …

4 Μεταλλική εμφάνιση μακιγιάζ διακοπές

1. Ο χαλκός Smokey Eye

Amber Haze Eyeshadow μολύβι, $ 27, Charlotte Tillbury

Maybelline Eye στούντιο Διαρκή δράμα αδιάβροχο Gel Eyeliner Μολύβι, $ 6,89, στόχος

Ίσως δεν είστε αρκετά αισθάνεται το πνεύμα των διακοπών ακόμα. Δεν είναι ο Δεκέμβριος, μετά από όλα. Ή ίσως είστε απλά ψάχνουν για κάποια λεπτή λάμψη, κατάλληλο για το γραφείο. Ο χαλκός σας δίνει τη συγκομιδή απόχρωση σας λαχτάρα είστε με ένα επιπλέον λάμψη που είναι αυξημένα από την καθημερινή σας ουδέτερα.

Χρησιμοποιήστε μια σκιά ραβδί στο χείλος γύρω από ολόκληρο το μάτι και να του δώσετε μια μουτζούρα καλό εορταστικό κατά μήκος του επάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Δείτε επίσης: Αναζητά καθημερινό μακιγιάζ για να συμπληρώσει καστανά μάτια

2. Silver και Gold μάγουλο Frost

Laura Gellar στο φούρνο Gelato Swirl φωτισμού στο Diamond σκόνη, $ 26, ULTA

Όμορφα Bare Επισήμανση Stick, $ 4, E.L.F.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν εργαστεί ένα highlighter στη ρουτίνα ομορφιάς τους από τώρα για να παραδώσει μια φυσική λάμψη και δροσερή λάμψη. Amp επάνω του φωτισμού για την εποχή του αίγλη με κατ ‘ευθείαν επάνω μεταλλικά. Πηγαίνετε σε χρυσό ή ασήμι. Είτε μπορεί να sheered έξω ή να δημιουργήσει στο ιδανικό σας επίπεδο της λάμψη.

3. Ruby Lip

Smashbox Να θρυλικός Liquid Lip, $ 24, Sephora

Urban Decay Αντιπρόεδρος Liquid Lipstick, $ 9, Sephora

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να πάει «πλήρη Kylie» από ό, τι εορτασμούς διακοπών. Έτσι, θέτουν στο κόκκινο φωτεινό. Το βασικό χρώμα από μόνο του θα ήταν χαρωπή, αλλά πρόσθεσε λάμψη σαν μια χρυσή λάμψη που διαρκεί συνολικά πάνω από την κορυφή (με τον καλύτερο τρόπο). Αν glitter αισθάνεται πάρα πολύ νεανική, πάμε για μια χρωματική λάμψη αντ ‘αυτού.

4. Emerald γάτα με τα μάτια

Unicorn Eyeliner Καλαίσθητο πουτίγκα, $ 18, GlitterGirl

Milani Υγρό Eye Liner πολύ λεπτών Emerald Glisten, $ 8.54, Jet

Ένα φωτεινό πτέρυγα γάτα-ματιών είναι άγρια ​​για μερικούς και την καθημερινή εισιτήριο για τους άλλους, ναι. αλλά όταν προσθέτετε λίγο αχτίδα στο μίγμα, την ομορφιά διακοπές για όλους. Σύρετε το δάχτυλό σας σε μια αστραφτερή σμαραγδένια απόχρωση με μια ακριβή ή δραματική κίνηση της γάτας για άμεση εποχική σεξαπίλ.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *