Uncategorized

Πώς να ψωνίσετε σοφίτα

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Το μόνο πράγμα καλύτερα από το να πείτε σε όλους, “Ω, μόλις το έριξα αυτό” είναι πραγματικά απλά να το κάνω, και να κοιτάξει απίστευτο σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε τη σοφίτα, το φθηνότερο κατάστημα αδελφών του Ann Taylor. Οι μόδες τους είναι άνετο, ευπροσάρμοστο και εντελώς αβίαστο (και είναι φθηνότεροι φθηνότερο από την Ann Taylor).

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Συστήνουμε ιδιαίτερα τη σοφίτα για επαγγελματικές και casual μόδες σε έναν λογικό προϋπολογισμό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλουμε να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από αυτό. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε το καλύτερο που έχει να προσφέρει η σοφίτα.

Πώς να ψωνίσετε σοφίτα

Αγοράστε το βλέμμα που αγαπούν

Όταν ψώνια online με σοφίτα, ψωνίστε το βλέμμα που σας συνιστούν. Όχι μόνο σας δείχνουν πώς να συνδυάσετε ορισμένες διαχωριστικές, ανακατεύουμε και να ταιριάζουν και να αξεσουάρ, είναι απλώς πιο διασκεδαστικό. Με κάθε εμφάνιση κάντε κλικ στο κουμπί, ο διευθυντής της μόδας ALIA μοιράζεται μια τεύχη συμβουλών που σας κάνει να νιώσετε σαν να ψωνίζετε με έναν προσωπικό στυλίστας … και όχι μόνο η γάτα σας.

Βρείτε τη σωστή εφαρμογή

Γνωρίζετε από τώρα που ένα παντελόνι πολύ, πολύ σπάνια φαίνεται καλό σε όλους. Οι σχεδιαστές στο Loft γνωρίζουν και αυτό, γι ‘αυτό δημιουργούν διαφορετικές ταιριάζει για διαφορετικά σώματα. Πέρα από τη διαίρεση της ενδυμασίας με τη μόδα, γυναίκα, και ψηλά, προσφέρουν ταιριάζει για τις καμπύλες σας επίσης.

Επιλέξτε μεταξύ Julie, Ann και Marisa για να βρείτε τα παντελόνια που φαίνονται καλύτερα σε σας. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ελέγξτε τον οδηγό τοποθέτησής τους online για να βρείτε τόνους συμβουλών για να ντύσετε το καλύτερο σας.

Για τους εκπαιδευτικούς μόνο

Η σοφίτα αγαπά τους δασκάλους, οπότε το κατάστημα τους δίνει προνόμια καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του 15% κάθε αγοράς, αποκλειστικών διμάτων και κληρώνων, πρόσβαση σε 50.000 δολάρια σε επιχορηγήσεις και βραδιές εκτίμησης εκπαιδευτικών. Εάν είστε εκπαιδευτικός, εγγραφείτε στο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε την εξαργύρωση των ανταμοιβών που έχετε κερδίσει στην εργασία.

Τώρα, αν μόνο αυτοί αγάπησαν τους bloggers τόσο πολύ.

Στο κατάστημα εναντίον online

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Loft διαθέτει ηλεκτρονικά αποκλειστικά – αντικείμενα που δεν μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα. Αυτά δεν είναι πάντα διαθέσιμα, όμως, ελέγξτε συχνά συχνά για να δείτε τι (αν οτιδήποτε) είναι καινούργιο. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, απλά εγγραφείτε για ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιμένετε να έρθετε αυτές τις πληροφορίες. Οι ενημερώσεις σας ενημερώνουν για συμφωνίες σε καταστήματα και στο διαδίκτυο, έτσι ξέρετε πού να ψωνίσετε και πότε.

Sailor μακρύ μανίκι Shirttail Tee, $ 15,88, σοφίτα

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο ηλεκτρονικό κατάστημα; Μια μεγαλύτερη επιλογή αντικειμένων πώλησης. Επίσης, ο τοπικός σας λιανοπωλητής μπορεί να μην φέρει προϊόντα παραλίας ή μητρότητας, ενώ μπορείτε πάντα να βρείτε αυτά τα online.

Η Λίστα αγάπη

Η λίστα αγάπης είναι μια επεξεργασμένη συλλογή κλασικών εμφάνισης που βασίζονται μαζί χρησιμοποιώντας τα τρέχοντα κομμάτια του πατάρι. Το σημείο της λίστας αγάπη είναι πιθανόν να σας πάρει για να αγοράσει ολόκληρη ρούχα σε μια στιγμή. αλλά μας αρέσει να το χρησιμοποιούν ως πηγή έμπνευσης για την μίξη και το ταίριασμα νέα ρούχα από το πατάρι με αυτό που είναι ήδη στην ντουλάπα!

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *