Uncategorized

Οι Cambridges σαν μια οικογένεια πέντε στο trooping το χρώμα 2019

Η Δούκισσα φορούσε Alexander McQueen για Trooping το χρώμα.

Και είδαμε και τα πέντε μέλη της οικογένειας του Cambridge για την εικονική μπαλκόνι του Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η εκδήλωση είναι ο επίσημος εορτασμός των γενεθλίων HM του.

Είναι πιστεύεται ότι το αρχικό Trooping το χρώμα ήταν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Καρόλου II. Παρακάτω, HM σε την πρώτη Trooping το Χρώμα το 1947.

Μια άλλη άποψη της Δούκισσας σήμερα, οδηγώντας σε μια άμαξα με τη Δούκισσα της Κορνουάλης και του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Οι Ουαλίας Φρουροί.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Οι Grenadier Φρουροί.

Ο κόμης και κόμισσα του Wessex, κυρία Louise, και μόλις μετά βίας ορατό στην κάτω αριστερή γωνία, James, υποκόμης Severn.

Η εκδήλωση είναι επίσης γνωστή ως τα γενέθλια της βασίλισσας Parade.

Περιλαμβάνει περισσότερα από 1400 παρελαύνουν στρατιωτικό προσωπικό, σχεδόν 300 άλογα και 400 μουσικοί.

Από την κάλυψη του Telegraph:

Trooping το χρώμα προέρχεται από τις παραδοσιακές προετοιμασίες για τη μάχη. Χρώματα, ή σημαίες, έγιναν, ή «trooped», κάτω από το βαθμό, ώστε να μπορεί να δει και να αναγνωριστεί από τους στρατιώτες.

Παρακάτω, οι τέσσερις Royal Συνταγματαρχών, από αριστερά προς τα δεξιά: ο πρίγκιπας της Ουαλίας ως συνταγματάρχης των Ουαλίας Φρουροί? Ο Δούκας του Cambridge, οι ιρλανδικές φρουρές? ο δούκας της Υόρκης, τα Grenadier Φρουρών? η Princess Royal, οι Blues και βασιλείς.

Ένα σύντομο βίντεο από το BBC.

HM αναθεώρηση στρατεύματά της στο Horse Guards Parade.

Μερικά από τα νεότερα βασιλείς παρακολουθούσε τη δράση μέσα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αυτός είναι ο πρίγκιπας Louis, έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στο μπαλκόνι Palace!

Μια άλλη άποψη της ΗΜ.

Μετά από μέρους Trooping των άκρων ημέρας ήρθε η ώρα να το κεφάλι προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το flypast. Παρακάτω, ένα βίντεο από το BBC, όπως ο καθένας κάνει το δρόμο τους έξω στο μπαλκόνι.

Ήταν ένα αρκετά πλήθος βλέποντας τον αγώνα RAF Red Arrows στον ουρανό.

Όπως προαναφέρθηκε, ο πρίγκιπας Louis εντάχθηκαν στην γιορτή για πρώτη φορά.

Οι φωτογραφίες από αυτό το μέρος της γιορτής είναι πάντα διασκεδαστικό.

Kate δείχνει κάτι.

Ένα από τα Red Arrows που συμμετέχουν στη σημερινή flyby.

Ο Δούκας και ο νεότερος γιος του.

Η μητέρα και κόρη.

Νομίζω ότι Σαρλότ έδωσε μαθήματα Louis στην βασιλική κυματίζει.

Ένα βίντεο από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Σε αυτό μοιάζει ίσως Kate προσπαθούσε να πάρει Louis για να πάρει τον αντίχειρά του από το στόμα του.

Μια άλλη άποψη της οικογένειας.

Και ένα χαριτωμένο μία από Louis με τη μητέρα του.

Θα κάνουμε μια γρήγορη ματιά σε ό, τι μερικά από τα άλλα βασιλικά γυναίκες φορούσαν, ξεκινώντας με HM, ο οποίος φορούσε ένα τουίντ φόρεμα Angela Kelly σε απαλό ροζ, μέντα κίτρινο και χρυσό. αντιστοίχιση καπέλο της είναι, επίσης, από την κα Kelly. Ella Kay του Δικαστηρίου κοσμηματοπωλείο αναφέρει HM έχει φορέσει το ίδιο καρφίτσα σε Trooping το χρώμα για περισσότερο από 20 χρόνια, Καρφίτσα των Φρουρών.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης φορούσε ένα σύνολο Bruce Oldfield στο πράσινο με λευκά κεντήματα και ένα καπέλο του Philip Treacy. πολλές ευχαριστίες για την Σάρα και Κάρολ για τις παρατηρήσεις τους, σημειώνοντας την Δούκισσα φόρεσε αυτό για το πάρτι στον κήπο γιορτάζει τον πρίγκιπα της γενέθλια 70ης μόλις ημέρες Ουαλία μετά βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο του.

Η Δούκισσα του Sussex ήταν σε ένα σχέδιο ναυτικό από Clare Waight Keller της Givenchy με ένα καπέλο από Noel Stewart.

Πριγκίπισσα Ευγενία φορούσε ένα Amanda Wakeley φόρεμα με ένα καπέλο Emily του Λονδίνου, και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, ήταν το παραδοσιακό πρωινό φόρεμα με ένα κορυφαίο καπέλο φοριέται για την πομπή μεταφοράς. Lady Louise ήταν στο ίδιο ναυτικό φόρεμα φορεθεί για το γάμο πριγκίπισσα Eugenie του. Sophie βρίσκεται σε Suzannah φόρεμα με ένα καπέλο Jane Taylor. Πολλές ευχαριστίες για UFO Δεν υπάρχει πλέον και πόλκα Popp για ορισμένες από τις εργασίες ταυτότητας σε αυτό το τρίο των κυρίες.

Sophie Winkleman και ο σύζυγός της, Λόρδος Frederick Windsor, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ, νεόνυμφο Thomas Kingston, Πριγκίπισσα Michael, και το άλλο μισό του νεόνυμφο ζευγάρι, κυρία Gabriella Windsor, του οποίου το γάμο καλύψαμε πρόσφατα.

Τώρα για να κοιτάξουμε τι η Kate φορούσε.

Ήταν σε ένα απαλό κίτρινο φόρεμα του Alexander McQueen που χαρακτήρισε ένα v-λαιμό με διπλή επιμήκη γιακά, ένθετο ζώνη, και λίγο κορυφώθηκε ώμους. πολλές αναγνώρισε αμέσως το καπέλο της? είναι η Philip Treacy φορεθεί για βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο του.

Μια ματιά σε κότσο της Δούκισσας του.

Kate φορούσε και της Βασίλισσας του Μπαχρέιν μαργαριτάρι και διαμάντι πτώση σκουλαρίκια, που ονομάζεται έτσι επειδή τα μαργαριτάρια που χρησιμοποιούνται για τα σκουλαρίκια ήταν ένα δώρο για το γάμο με την πριγκίπισσα Ελισάβετ για το γάμο της. περισσότερες πληροφορίες έρχεται μέσω της Αυτής Μεγαλειότητος Jewel Vault:

Ένα από τα γαμήλια δώρα που έλαβε από την πριγκίπισσα Ελισάβετ και τον υπολοχαγό Philip Mountbatten το 1947 ήταν ένα μαργαριτάρι κέλυφος που περιέχει επτά μεγάλα μαργαριτάρια από τον κυβερνήτη του Μπαχρέιν κατά τη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με το Royal Collection, δύο από αυτά τα μαργαριτάρια χρησιμοποιήθηκαν λίγο μετά για να δημιουργήσει αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τα σκουλαρίκια το καθένα περιέχει ένα μεγάλο στρογγυλό διαμάντι και τέσσερα μικρότερα, τρία διαμάντια μπαγκέτα,και ένα μαργαριτάρι Μπαχρέιν που κρέμεται παρακάτω.

Ήταν πρώτα φορούσαν για την Κυριακή της Κυριακής το Νοέμβριο του 2016. Στη συνέχεια, και πάλι στο Royal Ascot τον Ιούνιο του 2017 και μια εκκλησιαστική υπηρεσία στη Σκωτία με τη ΧΜ τον Αύγουστο του 2018. Η Δούκισσας φορούσε επίσης ένα σταυρό κρεμαστό κόσμημα.

Δεν είναι το ίδιο μενταγιόν που έχουμε δει τη φθορά της Kate σε άλλες περιπτώσεις. Ακολουθεί ότι βλέπετε το κολιέ που φοριέται σήμερα και στα δεξιά, το μενταγιόν που φοριέται επανειλημμένα.

Η Δούκισσας έφερε ένα λευκό συμπλέκτη που είναι παρόμοιο με ένα στυλ του Αλεξάνδρου McQueen. Ενημέρωση: Ο συμπλέκτης ονομάζεται συμπλέκτης κουτιού πεταλούδας και αρχικά διαβιβάζεται για £ 2050.

Πολλές ευχαριστίες σε έναν φίλο Facebook που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος για να μοιράζεται τη φωτογραφία και τις πληροφορίες σχετικά με την τσάντα.

Πόλη και χώρα, και αρκετές άλλες δημοσιεύσεις σημείωσαν ότι ο πρίγκιπας Louis μπορεί να φορούσε τον πρίγκιπα Harry φορούσε για την Trooping το χρώμα του 1986.

Δείτε αυτή τη θέση στο Instagram

Για το ντεμπούτο του στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Louis φορούσε το ίδιο πουκάμισο που ο θείος του, ο πρίγκιπας Χάρι, είχε φορέσει στην ίδια μπαλκόνια πριν από δεκαετίες. Η μπλε και λευκή κολλημένη στολή διαβάζει ως παραδοσιακή, καθώς πιθανότατα έκανε ακόμη και όταν ο Χάρι το φορούσε. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο βιογραφικό μας για το γλυκό νεύμα του Louis στο Harry στο #trolopingthecolour. #princeharry #princelouis

Μια θέση που μοιράζεται η πόλη & χώρα (@townandcountrymag) στην Ιουν 8, 2019 στις 6:33 π.μ. PDT

Θα σας αφήσουμε με αυτή την εικόνα της οικογένειας στο Trooping το χρώμα του 2019.

Για περισσότερα από τα παιδιά ρίξτε μια ματιά στα σημερινά που τα παιδιά της Kate φορούσαν εδώ.

Για περισσότερα σχετικά με τη δούκισσα του Sussex, επισκεφτείτε τι φορούσε η Meghan κάνοντας κλικ εδώ.

ΒΙΝΤΕΟ:

Αυτό από το βασιλικό οικογενειακό κανάλι της ITN είναι περίπου 3 λεπτά. Έχει τις βόλτες μεταφοράς και μερικές από τις παρέλψεις.

Και αυτό είναι το βίντεο από το μπαλκόνι. Σε περίπου 2:17 θα δείτε τον Prince George κάνει ένα κλασικό κύμα αντίο.

Αυτό είναι από την άποψη του θεατή και δείχνει περίπου 45 δευτερόλεπτα από το συγκρότημα Coldstream Guards καθώς έφυγαν από τον Wellington Starracks σήμερα το πρωί.

Σύνδεση:

Η ιστορία του Telegraph είναι εδώ. Κάποια από την κάλυψη του καθημερινού καθρέφτη είναι εδώ

Ένα γεια! ιστορία είναι εδώ. Η συλλογή φωτογραφιών Bazaar είναι εδώ. Η γκαλερί της πόλης και της χώρας είναι εδώ

Η Washington Post έχει μια πιο εμπεριστατωμένη ιστορία για τη HM σε αυτό το κομμάτι

2k + Αποθήκευση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *