Uncategorized

Το καλύτερο της μόδας του Grammy 2012

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Ενώ τα βραβεία εμφανίζονται και καλά και καλά, καταλαβαίνουμε τον γνήσιο λόγο που όλοι συντονίζετε: τη μόδα! Εκτός από ό, τι μας φέρνουν οι ένδοροι μουσικοί μόδας. Το μοντέρνο χρώμα, η εκτύπωση, καθώς και η υφή μπορεί να κάνει ένα σώμα καλό, ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται τόσο μοντέρνο σε οποιοδήποτε είδος κόκκινου χαλιού, από έναν καλλιτέχνη ντυμένο για το σχήμα τους καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Την καλύτερη μόδα των βραβείων Grammy 2012

Η Rihanna διοχετεύει την εσωτερική της ντίσκο σε αυτό το φλοιό, Giorgio Armani με Deep-V καθώς και Slit. Τα μεταλλικά αξεσουάρ καθώς και τα κοσμήματα της Βοημίας είναι η τέλεια προσθήκη στο στούντιο 54 hompage.

Hillary Scott κάνει γυναίκα Antebellum υπερήφανη σε αυτό το μελιτζάνα, Ombre ‘Strapless. Η Monique Lhuillier κουρέει τον τραγουδιστή σε όλα τα σωστά μέρη, καθώς και το Strypary Giuseppe Zanotti τακούνια προσθέστε έναν απροσδόκητο παράγοντα wow για να εξισορροπήσει το υπέροχο καθώς και απλή εμφάνιση.

Kelly Rowland αναισθητοποιεί σε αυτό το λεπτό alberta ferretti. Ο ρουζ χρωστικός φαίνεται πανέμορφος ενάντια στον τόνο του δέρματος, καθώς και το αδιαφανές decolletage αποτελεί πρωταρχικό παράδειγμα ακριβώς πώς να κάνουμε αριστοκρατικό σεξ έκκλιση.

Ο Kimberly Perry του Band Perry φαίνεται Parisian Chic στο Moschino. Τα βρώμικα ενημερωμένα ζεύγη της εντελώς με το μαλακό τούλι καθώς και λεπτή λάμψη, φέρνοντας ένα casual καθώς και αγγελική ματιά στο φόρεμα σφαίρας.

Η Kelly Osbourne αποδεικνύει ότι τα τρελά πολύχρωμα μαλλιά δεν πρέπει να σημαίνει μια αυτόματη μόδα αποτυχία. Το Punk Wunderkind γύρισε πλήρως καλλιεργημένο Fashionista λάμπει σε ένα μεταλλικό, έναν ώμο Tony Ward που τονίζει τις καμπύλες της καθώς και προσκολλάται στα περιουσιακά στοιχεία της.

Το Grammy’s είναι η τέλεια στιγμή για να έχετε μια μικρή διασκέδαση στο κόκκινο χαλί καθώς και κανείς δεν το έκανε πολύ καλύτερα από την Lily Aldridge. Πλωτός κάτω από το κόκκινο χαλί σε αυτή την μεγάλης κλίμακας floral εκτύπωση από το Gucci, το Lily έδειξε το βρέφος της σε ένα ρέον φόρεμα Maxi που ήταν το τέλειο έγχρωμο χρώμα της άνοιξης, καθώς και τις τάσεις εκτύπωσης.

Ο τραγουδιστής Neo-Soul φαίνεται vintage-fab στο floor-length giorgio armani. Το μανίκι τριών τεταρτημορίων, το τσόχα είναι εκπληκτικό στο σχήμα της, καθώς και έχει μόνο τη σωστή ποσότητα λάμψης για να αποφευχθεί η απομάκρυνση από το άψογο πρόσωπο του Adele.

Τα κορίτσια δεν έχουν όλη τη διασκέδαση της μόδας. Indie Sensation Foster Οι άνθρωποι κουνούσαν το κόκκινο χαλί σε μάζα μείγμα και-αγώνα που αντιπροσωπεύει τη σαφή του Καλιφόρνια Great Vibe.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *