category

5 Μαθήματα στυλ από το Taoray Wang Fall / Winter ’18 Συλλογή

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είναι ενεργοποιημένη και, όπως θα περίμενε κανείς, οι σχεδιαστές τραβούν όλες τις στάσεις. Τα χρώματα, οι υφές καθώς και οι σιλουέτες συγχωνεύονται σε δηλώσεις στυλ που κυμαίνονται από το WTF σε wow, αυτό είναι διασκεδαστικό. Το Smack στη μέση του φάσματος είναι η Taoray Wang Wang Wink ’18 συλλογή από σέξι, εμπνευσμένα με ανδρικά κομμάτια εξουσίας.

Η μάρκα περιγράφεται με αυτόν τον τρόπο: η Taoray Wang έχει σχεδιαστεί για τον ισχυρό, εμπειρογνώμονα καθώς και τη σύγχρονη κυρία που θέλει να είναι κομψό, κομψό, καθώς και σέξι. Και θα ήθελα να δηλώσω ότι ο σχεδιαστής Wang Tao δεν το σκοτώνει. Μονόχρωμες γυναικείες κοστούμια με πάνινα παπούτσια, πτυχές σε όλα τα σωστά μέρη καθώς και επιλεκτικό χρησιμοποίηση χρώματος καθώς και υφή για την επιφάνεια μιας στολή – όλα απλά λειτουργούν.

Η συλλογή είναι ενδιαφέρουσα να επηρεάσει μερικούς κανόνες στυλ που ακόμη και το σχέδιο του προϋπολογισμού Fashionista μπορεί να υλοποιήσει (ακόμα και αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε για μια ζώνη Wang Taoray).

1. Να είστε πάντα ένα αφεντικό

Taoray Wang FW 18 συλλογή, κοιτάξτε 5 διαφωτισμός Empress, Taoraywang.com

Δεν απαίτησε έναν φανταχτερό τίτλο εργασιών να είναι ένα αφεντικό. Είναι περισσότερο μια στάση. Διαθέστε ό, τι κάνεις, καθώς πάντα καλλιεργείτε την εμπιστοσύνη σας. Φορέστε τα πράγματα που σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε υπεύθυνοι, είτε πρόκειται για μια ισοτιμία ή ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Για μένα, τα εμπνευσμένα με άντρες είναι εξαιρετικά ενδυνάμωση. Ίσως αυτό είναι ένα κλισέ, ωστόσο δεν είναι πραγματικά θέμα αν λειτουργεί, σωστά;

Γυναικεία ποντίκι Δύο κουμπί Blazer, $ 19, Amazon

BB Dakota Bergamot Black Pant, $ 50, Shoptiques

2. Πηγαίνετε με το ίδιο ακριβώς (χρώμα)

Η συλλογή Taoray Wang Fw “18 παραμένει εστιασμένη σε γκρι, μαύρους, κόκκινα καθώς και λευκά, με πιτσιλιές του ναυτικού καθώς και ελιά. Αυτό είναι.

Taoray Wang FW 18 Συλλογή, Κοίτα 20 Διαφωτισμός Empress, Taoraywang.com

Ο περιορισμός της ντουλάπας σας σε λίγα επιλέγει χρώματα μπορεί να φανεί βαρετό, ωστόσο είναι πραγματικά ένα μεγάλο πράγμα για την γυναικεία γυναίκα σε έναν προϋπολογισμό. Οραματιστείτε ακριβώς πόσα ρούχα που θα έχετε αν κάθε κορυφή στο ντουλάπι σας μπορεί να συνδυαστεί με κάθε κάτω μέρος στο ντουλάπι σας. Επιπλέον, η αγορά είναι τόσο ευκολότερη. Δεδομένου ότι δεν σπαταλάτε την ενέργειά σας στα ενδύματα που φθινόπωρο έξω από τον χρωματικό σας τροχό. Εκτός από τελικά, δεν παίρνετε αναρροφάται στην παγίδα του να χρειάζεται να αγοράσετε περισσότερα πράγματα για να πάτε με αυτό το νέο κομμάτι που αγαπάς.

https://www.instagram.com/p/be73lbunraa/?tagged=monochromeoutfit

3. Φέρτε σέξι πίσω

Συλλογή Taoray Wang Fw ’18, δείτε 26 Adlightenment Empress, Taoraywang.com

Μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα των ανδρών χωρίς να είστε, ή να αισθανθείτε, αρσενικό. Προχωρήστε καθώς φορέσει αυτό το πουκάμισο φόρεμα με μια μέθοδο που δεν είναι ο τύπος μπορεί – δείχνουν κάποια πόδι ή διάσπαση ή καλλίγραμμη όπλα σας.

Boohoo Mix Stripe Φόρεμα, $ 39, Asos

4. Μέση Away

TAORAY Wang FW 18 Συλλογή, εμφάνιση 17 Διαφωτισμού αυτοκράτειρα, Taoraywang.com

Ο σωστός ιμάντας κάνει όλη τη διαφορά. Εάν έχετε μια μεγαλύτερη μέση, το πείραμα με τη δήλωση των αποφάσεων, ευρεία ζώνη στήθους βελτίωσης. Μικρότερες μεσάτο κορίτσια μπορούν να προσθέσουν σχήμα με ένα χτυπητό στενό ιμάντα.

Ευρεία κορσέ ζώνη, $ 9.50, ASOS

Johnny αγαπά Rosie μαύρη δαντέλα Skinny Ζώνη, $ 29, ASOS

5. το κράτος με παπούτσια

TAORAY Wang FW 18 Συλλογή, αναμένει 7 & 8 του Διαφωτισμού αυτοκράτειρα, Taoraywang.com

Μπορείτε πάντα να κάνει μια δήλωση με τα παπούτσια. ζεύγος τακούνια με σορτς ή πάνινα παπούτσια με ένα κοστούμι. Κάντε το απροσδόκητο όταν αισθάνεστε παιχνιδιάρη καθώς και τη συμμόρφωση με τη Σύμβαση, όταν θέλετε να κρατήσετε το κεφάλι σας προς τα κάτω.

Εδώ είναι δύο στυλ παπούτσι για να κρατήσει σε ετοιμότητα ώστε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε.

Stan Smith παπούτσια, $ 75, Adidas

Κινεζική τρέλα Πλυντήριο ρούχων, $ 90 Zappos

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *