category

Kate στην Temperley Lace για την ψυχική υγεία και την ημέρα ευεξίας και ένα βιβλίο Giveaway

Η Δούκισσας επέστρεψε στα επίσημα καθήκοντα σήμερα φορώντας ένα φόρεμα από το Teaterley London.

Η εκδήλωση ήταν μια υποδοχή του παλατιού του Μπάκιγχαμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας.

Εδώ είναι ένα γρήγορο βίντεο από την ένωση Τύπου των νεαρών βασιλικών που φτάνουν.

Η Kate, η αναμένοντας το τρίτο παιδί της, έχει αντιμετωπίσει την υπερεκύπωση Gravidarum ή Hg, όπως λέγεται συχνά.

Μια ενημέρωση για ακριβώς πώς αισθάνεται έρχεται μέσω της Rebecca English της καθημερινής αλληλογραφίας.

Ένας βοηθός είπε: η κατάσταση της δούκισσας βελτιώνεται, ωστόσο, εξακολουθεί να υποφέρει από την υπερεκύπωση Gravidarum.

Ο βοηθός προστιθέμενος: η δούκισσας είναι ευτυχής να είναι σε θέση να είναι εδώ απόψε

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει τη δούκισσα επειδή 30 Αυγούστου όταν εντάχθηκε στον πρίγκιπα William, καθώς και ο πρίγκιπας Χάρι για εκδηλώσεις που θυμούνται την πριγκίπισσα Diana.

Μια άλλη άποψη.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ επαίνεσε την Kate σήμερα, καθώς και είπε ότι ήρθε πραγματικά με την ιδέα για τα κεφάλια μαζί. Πολύ περισσότερο από την ιστορία του Robert Jobson στο πρότυπο το βράδυ:

Ο William είπε ότι η Δούκισσα του Cambridge συνειδητοποίησε αν έβαλαν σε ένα ενωμένο μέτωπο στη μάχη, θα είχε πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο.

“Ήταν η Catherine, ο οποίος πρώτα συνειδητοποίησε ότι και οι τρεις από εμάς εργαζόμουν για την ψυχική υγεία στους ιδιωτικούς μας τομείς εστίασης.

“Είχε δει ότι στον πυρήνα των ζυγών ενηλίκων, όπως ο εθισμός, καθώς και η κατανομή των νοικοκυριών, τα ανεπίλυτα θέματα ψυχικής υγείας και ευεξίας ήταν συχνά μέρος του προβλήματος”, ανέφερε.

Η Rebecca English έχει πολλά περισσότερα για την εκδήλωση απόψε στην καθημερινή της ιστορία αλληλογραφίας:

Οι 350 επισκέπτες στην εκδήλωση περιελάμβαναν πρώην Dame Esther Rantzen, Design Adwoa aboah καθώς και αναπληρωτής πρωταρχικός ιερέας Nick Clegg. Η Kate επαίνεσε από τους επισκέπτες για εμφάνιση παρά την ασθένειά της.

Ο Stephen Fry, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του φιλανθρωπικού μυαλού, δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει το θέμα αυτό πολύ πιο σοβαρά από πολλές να περιμένουν τις μητέρες καθώς και έτσι είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες [είναι εδώ]».

Περισσότερα για την υγεία και την ευεξία της Kate από το βράδυ:

Είναι κατανοητή η εμφάνιση του Kate δεν συνεπάγεται ότι θα επαναλάβει πλήρη βασιλικά καθήκοντα.

Ο δούκας καθώς και η δούκισσας καθώς και ο πρίγκιπας Χάρι έφτασαν από μια γνωστή κρυμμένη πόρτα στο λευκό χώρο στάσης του παλατιού καθώς και η αναμονή τους να τους ικανοποιήσει ήταν οι κορυφαίοι αριθμοί από τη βιομηχανία ψυχικής υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του μυαλού, καθώς και τον κόμικ Stephen Μαρίδα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ανακοινώθηκε ότι το βασιλικό ίδρυμα, η Κέιτ, ο William, καθώς και ο κύριος φιλανθρωπικός οργανισμός του Χάρι, θέτει £ 2 εκατομμύρια για μια νέα προσπάθεια που αποσκοπεί στη χρήση της ψηφιακής καινοτομίας για να ενισχύσει τη συζήτηση γύρω από την ψυχική υγεία.

Υπήρξε μια ξεχωριστή ρεσεψιόν νωρίτερα σήμερα στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου για 100 βασικές κεφαλές μαζί υποστηρικτές. Ο William, καθώς και ο Χάρις παρακολούθησαν αυτή την εκδήλωση.

Αυτός είναι ο Cooper, ο σκύλος θεραπείας με τον πρίγκιπα Harry.

Περισσότερα από την ιστορία του Richard Palmer στο Express.

Ο σταυρός Labrador-retriever έχει συναντήσει τον Harry αρκετές φορές με τον ιδιοκτήτη του, ο Phillip Eaglesham, πρώην σωματικός στους βασιλικούς θαλάσσιους που χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα μετά από συμβάσεις Q πυρετό, μια εξουθενωτική ασθένεια που προκαλείται από τα βακτήρια, στο Σάνταγκιν, το Αφγανιστάν το 2010.

Τώρα σε αυτό που η Kate φορούσε.

Η δούκισσας ήταν στο Elece Lace Collar Collar του Temerley London στο Iris. Το φόρεμα είναι από τη συλλογή A / W ’17, κατασκευασμένη από ένα βαμβάκι / ρεκόρ. Το Frock διαθέτει σιλουέτα A-line, βαμβακερά πάνελ φούστα φούστα, καθαρά μανίκια καθώς και ώμους, καθώς και μαύρη βελούδινη επένδυση. Το φόρεμα προσφέρεται στο Net-A-Porter ($ 875), καθώς και το Teaterley London ($ 1095). Ακριβώς εδώ έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα της δαντέλας.

Υπάρχει μια αφθονία των στυλ από τη συλλογή φθινοπώρου σε αυτό το υλικό. Έρχονται στο ίριδα (μπλε) kate φορούσαν, καθώς και το λευκό και το μαύρο. Το φόρεμα σε λευκό στο Farfetch ($ 1095), καθώς και σε μαύρο στο Orchard Mile ($ 1095).

Έρχεται σε μπλε χρώμα σε ένα σύντομο στυλ στο Shopbop ($ 850) καθώς και στο Orchard Mile ($ 850). Εάν ήταν λίγο περισσότερο, θα έκανε σχεδόν ένα φανταστικό φόρεμα μητρότητας. Υπάρχει επίσης μια κορυφαία προσφέρεται στην Temperley και στο Orchard Mile ($ 695).

Η Kate Αξεσουάρ με το Black Bayswater Suede συμπλέκτη από το Mulberry.

Πιστεύω ότι η δούκισσας φορούσε τις αντλίες υπογραφής Gianvito Rossi. Το στυλ προσφέρεται σε σχεδόν όλα τα μεγέθη στο Net-A-Porter ($ 675).

Φαινόταν ότι η Kate φορούσε το Kiki McDonough Eden σκουλαρίκια, με μπλε πέτρες Topaz που περιβάλλεται από διαμάντια.

Η Kate φορούσε τα μαλλιά της με χαλαρές μπούκλες.

+++++++++++++++++++++++++++

ΕπίσηςΣήμερα, ένα δώρο για ένα φανταστικό βιβλίο για τη μόδα της Κέιτ ο δημοσιογράφος Claudia Ιωσήφ. ακριβώς πώς να φόρεμα σαν πριγκίπισσα: Τα μυστικά της Ντουλάπα Κέιτ.

Από τον εκδότη:

Royal συγγραφέας, καθώς και ραδιοτηλεοπτικός Claudia Ιωσήφ μιλάει για την κορυφαίους σχεδιαστές της Kate καθώς και ξεσκεπάζει τις αγαπημένες μόδες της, από την έμπιστος γυμνό δικαστήριο LK Bennett παπούτσια με τα υπέροχα φορέματα το βράδυ που την μετατρέψει σε πριγκίπισσας εκθαμβωτική λάτρευε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο μαλακό εξώφυλλο είναι γεμάτο με φωτογραφίες, πληροφορίες καθώς και συνεντεύξεις. Τα κεφάλαια περιλαμβάνουν θέματα όπως η Crown Jewels, το Parallels με τη Βασίλισσα, καθώς και πώς ακριβώς να φόρεμα για την εποχή.

Υπάρχουν κάποιες συνεντεύξεις καταπληκτική με τους σχεδιαστές, καθώς και εταιρείες Kate συχνάζει, όπως το Harry Collins του κοσμηματοπώλη Γ Collins καθώς και Υιοί, καθώς και Genevieve Lawson της Cornelia James, επίσημη κατασκευάστρια γάντι της Βασίλισσας. Ένα από τα προτιμώμενα συνεντεύξεις μου ήταν με καπέλων Rachel Trevor Morgan. Το βιβλίο είναι γεμάτο με εξαιρετικές προσφορές των γυαλιστερές φωτογραφίες της Kate, καθώς τα πράγματα από την ντουλάπα της, συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων της, τα παπούτσια, καθώς και τσάντες. εδώ είναι λίγο πολύ περισσότερο από την περιγραφή του εκδότη:

Αυτό είναι ένα πανέμορφο οδηγός για το τι είναι της μόδας, ακριβώς πώς να φόρεμα για την εποχή, καθώς και πώς ακριβώς οι γυναίκες σε όλο μπορεί να αγκαλιάσει το στυλ της, να δημιουργήσει εκ νέου το βλέμμα που την παγκόσμια εικόνα της μόδας έχει γίνει.

Πώς να φόρεμα σαν πριγκίπισσα προσφέρεται στο Amazon στις ΗΠΑ (από $ 13.35), καθώς και στην ιστοσελίδα της Amazon Καναδά (CDN $ 13.63), καθώς και την ιστοσελίδα Amazon UK (£ 12,99). Στην Αυστραλία το βιβλίο προσφέρεται από Booktopia (AUD $ 24.75)? Booktopia θα κυκλοφορήσει στη Νέα Ζηλανδία με επιπλέον χρέωση AUD $ 6.99. Ή μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από τον εκδότη.

Για να μεταβείτε σε όλους σας απαίτηση να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο λέγοντάς μας προτιμώμενη κατάταξη για το τι φοράει η Κέιτ σας. Είσαι πιο λάτρης της Kate σε casual στυλ; ενδεχομένως βράδυ φορέματα καθώς και φορέματα γιορτή; Ή ίσως την ντουλάπα εργασίας; Δεν υπάρχουν καλύτερα ή λάθος απαντήσεις, καθώς δεν υπάρχουν σετ κατηγορίες? απλά να εξηγήσει τι ντουλάπα σας genre πιο απόλαυση να δει Kate φοράει. Οι συμμετοχές κλείνουν τα μεσάνυχτα EDT Κυριακή, το 15ο? θα πάρει δύο νικητές Δευτέρα το πρωί.

Σύνδεση:

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για τον κόσμο της ψυχικής υγείας και της ευεξίας Ημέρα κάνοντας κλικ εδώ? Η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την ψυχική υγεία ιστοσελίδα είναι εδώ και το φως-up Μωβ ιστοσελίδα είναι εδώ

Στις ΗΠΑ ανακαλύψετε πολλά περισσότερα στο Ψυχικής Υγείας και ευεξίας ιστοσελίδα της Αμερικής? Facebook σελίδα της ομάδας είναι εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ

Για να ελεγχθεί παρατηρήσεις Prince William σε πλήρη κάντε κλικ εδώ

Η ιστοσελίδα κεφάλι μαζί είναι εδώ? Facebook σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης είναι εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ. Παρακάτω, η λίστα των αρχηγών Μαζί Charity Συνεργάτες:

Η ιστοσελίδα Anna Freud Centre είναι εδώ? Facebook σελίδα της οργάνωσης είναι εδώ? το Twitter feed είναι εδώ

Best Αρχές – «έχει ως στόχο να μειωθεί το παιδί της υγείας και των ανισοτήτων ευεξίας με τη δημιουργία, καθώς και τη διανομή καινοτόμων πόρων για τις οικογένειες, καθώς και επαγγελματίες». Θα ανακαλύψετε τη σελίδα Best Αρχές Facebook εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ.

ΗΡΕΜΙΑ. – την καταπολέμηση Living παταγωδώς εστιάζει στην ανδρική πρόληψη των αυτοκτονιών. Η σελίδα στο Facebook CALM είναι εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – είναι ένας συνασπισμός των ενόπλων δυνάμεων της ψυχικής υγείας και οργανισμών ευεξίας, καθώς και μηχανισμούς στήριξης που εργάζονται προς την κατεύθυνση «υγιέστερο μυαλό ένοπλες δυνάμεις.»

Mind – «Η ψυχική υγεία και τη φιλανθρωπία ευεξίας.» Η σελίδα μυαλό του Facebook είναι εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ.

Place2Be επικεντρώνεται στην ενδοσχολική υποστήριξη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχικής υγείας και ευεξίας θέματα? Kate έχει συμπεριληφθεί με την οργάνωση, επειδή το 2013. Η Place2Be σελίδα στο Facebook είναι εδώ και το Twitter ζωοτροφές εδώ.

Το Mix – «μεγαλύτερη υπηρεσία υποστήριξης του Ηνωμένου Βασιλείου για όσους είναι κάτω των 25″. Θα ανακαλύψετε Facebook σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης εδώ και Twitter τρέφονται εδώ.

Νέοι Minds – «δεσμευθεί να βελτιώσει τη συναισθηματική ευεξία, καθώς και την ψυχική υγεία και την ευεξία των παιδιών, καθώς και τους νέους.» Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της ομάδας εδώ και / ή το Twitter ζωοτροφές εδώ.

Μάθετε πολύ περισσότερο για HG στην εκπαίδευση Hyperemesis καθώς και ερευνητική μελέτη του Ιδρύματος

Η ιστορία του Richard Palmer για την αποκαλύψει εδώ. το βράδυ βασικό κομμάτι Robert Jobson & Fiona Simpson είναι εδώ? Προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθημερινή Rebecca English & Stephanie Linning είναι εδώ? Η ιστορία της Telegraph είναι εδώ? κομμάτι Chris πλοίου για ITV είναι εδώ

slideshow PopSugar είναι εδώ? Η παρουσίαση FUG κορίτσια είναι εδώ

1k + Αποθήκευση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *