Uncategorized

Πώς να Layer για τη χειμερινή σεζόν Σύμφωνα με το Instagram

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Διαστρωμάτωση μπορεί να είναι κολλητός σας ή ο χειρότερος εχθρός σας. Από τη μία πλευρά, layering ρούχα δούγες από τα ρίγη και σας δίνει τη δημιουργική ελευθερία να χρησιμοποιούν παλιά κομμάτια με νέους τρόπους. αλλά layering πάει στραβά; Μπορείτε να καταλήξετε συναίσθημα σαν ένα marshmallow χωρίς καμία αίσθηση στυλ.

Καλά λέω, δεν marshmallow για εσάς! Ας κρατήσουμε το layering παιχνίδι στο σημείο. εδώ είναι οι 10 υπέρτατη κανόνες της χειμερινής περιόδου layering, ο καθένας αποδεικνύεται από μια απίστευτη εμφάνιση στρώσεις από Instagram.

Οι 10 Κανόνες της εναπόθεσης

1. ζευγάρι animal prints και τα ουδέτερα.

Γνωρίζετε ότι τρίχωμα των ζώων εκτύπωσης ή κιμονό που έχετε στο ντουλάπι, αυτό που είναι τρόπος πολύ πιο επιθετικό από το κανονικό, καθημερινό στυλ σας; βάλει το κομμάτι στη δουλειά με ολίσθηση το σε κάτω από ένα ουδέτερο πανωφόρι. έτσι απλά, είσαι ιδιοφυΐα στυλ.

https://www.instagram.com/p/Bc6miG5HBKP/?tagged=animalprint

2. Δύο στρώσεις είναι καλύτερες από μία.

Μπορείτε να συνδέσετε δίκυκλα και μπλέιζερ, διπλασιάσετε τα πουλόβερ και ομοιόμορφη φθορά δύο συμπληρωματικές παλτά ταυτόχρονα. Η επιτυχία σας εδώ έγκειται στην σειρά των ενδυμάτων: τοποθετηθεί παλτά και πολύ τολμηρή, με σχέδια παλτά λάμπουν σαν υπό-στρώματα. top αυτά τα κομμάτια μακριά με ένα στερεό-χρώμα τάφρο ή πανωφόρι.

3. Να φορούν ένα κολάρο κορυφή.

Δοκιμάστε και να απεικονίσει τη στολή κάτω χωρίς το λευκό τοπ. Είναι αναμφισβήτητα λιγότερο ενδιαφέρουσα αυτόν τον τρόπο, έτσι δεν είναι; Η αντίθεση άσπρο γιακά, ποδόγυρο και τα μανίκια προσφέρουν δομή, έτσι ώστε το σύνολο εμφάνιση μαζί, και να μην ρίχνονται μαζί.

Το πακέτο είναι το εξής: ένα λευκό, γιακά κορυφή με ένα πουλόβερ λειτουργεί πάντα. προσθέσετε ένα δομημένο παλτό αν αισθάνεστε πάρα πολύ πρησμένα.

https://www.instagram.com/p/Bc3ENv8gxoc/?tagged=layering

4. υφές χρήση για να προσθέσετε ενδιαφέρον.

Υφές δουλέψω όσο σκληρά και χρώματα για να προσθέσετε το ενδιαφέρον σε μια στολή. Έτσι, ακόμη και αν χειμερινή ντουλάπα σεζόν σας αποτελείται από τα βασικά, μπορείτε να (και θα) τα συνδυάσετε σε μοναδικά, κομψά combos – απλά παίζοντας στο υφής διαφορές. δοκιμάστε συνδυάζοντας δύο διαφορετικά πλεκτά με ραβδώσεις, σκισμένα τζιν, δερμάτινο καθώς και μεταλλικά φερμουάρ, και θα όλες τις εργασίες όμορφα!

5. Αφήστε το τολμηρό εκτυπώσεις κρυφοκοιτάζει.

Μια άγρια ​​λουλούδια ή τρελός εκτύπωσης είναι ιδανική ανάμεσα σε στερεά χρώματος στρώματα. Είσαι εξυπηρετούν άγρια ​​πλευρά σας σε ένα μικρούλης δόση, σάντουιτς με λίγες στερεές, αλλά λιγότερο συναρπαστική κομμάτια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια στολή που είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι over-the-top.

https://www.instagram.com/p/BYpTpYCg3Fb/?tagged=layeringstyle

6. Καλή διασκέδαση με τα αξεσουάρ σας.

layering ιστορία σας δεν τελειώνει με το παλτό! προσθέσετε ένα πολύχρωμο μαντήλι ή ένα άγγιγμα της δαντέλας στο μίγμα για να αναδείξουν παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

https://www.instagram.com/p/Bc43vClDLQ7/?tagged=streetstyle

7. Δεν χρειάζεται τολμηρή κομμάτια για να κάνει μια τολμηρή στολή.

Η επιτυχής layering δεν απαιτεί προσεκτική χρώμα-αντιστοίχιση ή ακόμα και ένα μόνο κομμάτι δήλωση. Εάν ένταση περισσότερα για την αντιστοίχιση πολλά κομμάτια διαφορετικών χρωμάτων, τότε δεν το κάνουν. Πηγαίνετε μονόχρωμη με στερεά χρώματος βασικά σε γκρι, μπλε ή μαύρο.

https://www.instagram.com/p/Bc43hCnlX3w/?tagged=streetstyle

8. Παίξτε μέχρι κάθε κομμάτι.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις ημέρες σχετικά με το παλτό και τα παπούτσια σε αυτό το pic, αλλά Πάω να καλέσετε έναν αφανείς ήρωας. Δείτε ότι τα λευκά t-shirt που σπρώχνει έξω κάτω από το πουλόβερ καμήλα; Αυτό είναι το πραγματικό αστέρι σε αυτό το σύνολο. Είναι φωτίζει τα πράγματα και φέρνει στην πολυπόθητη αντίθεση. Χωρίς αυτό το t-shirt, το σκούρο denim κατά την καμήλα μοιάζει μάλλον βρώμικος.

Στην πολυεπίπεδη σύνολο σας, κάθε κομμάτι παίζει ρόλο!

https://www.instagram.com/p/Bc43SzPFOn_/?tagged=streetstyle

9. εργασία σε αθλητικά σας.

Μια hoodie φοριέται κάτω από ένα καλό παλτό φαίνεται πολύ dressier από ένα hoodie φορεθεί μόνο του. Το μειονέκτημα είναι μόλις αφαιρέσετε το παλτό, είστε ακόμα φορώντας μόνο ένα hoodie. Αν είστε επικεφαλής στην εργασία, όπου η κουκούλα από μόνη της δεν θα πετάξει, να φοράτε δύο χέρια – ή ένα παλτό και ένα blazer – πάνω του. τότε μπορείτε να πάρετε από ένα παλτό και αφήστε το άλλο να παραμείνουν ως μέρος των εσωτερικών ντύσιμό σας.

https://www.instagram.com/p/Bc428jshY1w/?tagged=streetstyle

10. κορυφή μακριά.

Καπέλα κάνετε να σας κρατήσει θερμότερο και είναι ένα υπέροχο τρόπο να συγχέουμε το βλέμμα σας. Καπέλα, slouchy σκούφοι, κλος καπέλα και μπερέδες όλα τα κάνουν χαριτωμένα προσθήκες στην πολυεπίπεδη σας έξω.

https://www.instagram.com/p/BcYcw4-AHAb/?tagged=winterlayering

Η αγάπη Instagram στυλ; Ελέγξτε Best All-Κόκκινο Εξαρτήσεις Instagram της.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *